2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
herkese gunaydınlar. kızlar nasılsınız ben ıyıyım.hersey yolunda sabah ıkıncı tetanoz asısı yapıldı . yarın baslar artık agrılarım. bebegımın kalbını de duydum sabah ebe dınledı 50 kılo ıdım. 60 olmusum.

Bende yaptırmadım :) yarın gidicem doktora sonraki gün yaparız herhalde. Belki de yapmayız bilmiyorum
Daha onceden seker yuklemesi hakkinda doktorun hangi hafta yapilacagini soylememismiydi canim? Benim doktor gecen hafta yaptirmami istedi de ben kararsizliktan yaptirmadim iste.
Benim ikincide hic agrimadi kolum, korkma seninde acimaz insalllah

Ben yazmistim. Acken alinan kan tahlillerini sabah istiyorlar. Ben oglene kadar ac durdum.bir sey yemedim desen de kabul etmiyorlar. Saglik ocaginda yaptiriyorsan onlar zaten 11de laboratuvara gonderdikleri icin 11e kadar aliyorlar. Ondan sonra gebelik testi bile yapmiyorlar.

Daha onceden seker yuklemesi hakkinda doktorun hangi hafta yapilacagini soylememismiydi canim? Benim doktor gecen hafta yaptirmami istedi de ben kararsizliktan yaptirmadim iste.

ası yapılırken gozlerım doldu hemsıre dedı cok mu acıdı dedı. yok dedım sımdı acımadı o yarın acır . bebegıme de yapılacak yazık nasıl dayanacak dedım:) ayy nasıl uzuldum

25+6 oldum bugun, seker yuklemesi icin gec kalmadim mi acaba doktorum gecen hafta yaptirmami soyemisti aslinda ama ben korkumdan evde olcmeye basladim iste ne bilim yaaaa, nezamana kadar yapiliyor acaba seker yuklemesi canim bilgin var mi?
Ben bugün 26+1 im. En ideali 26 dedi bana doktorum. Geç kalmadın bence hemen randevunu al yaptır.

Ben bugün 26+1 im. En ideali 26 dedi bana doktorum. Geç kalmadın bence hemen randevunu al yaptır.
Zaten seker yuklemesini girdi doktorum sadece sabahtan labratuara gitmem yeterli. Ozaman bende yarin sabah yaptirayim canim ya, boylede icim rahat etmedi. Sen nasilsin tamamlandi mi islemler? Nasil hissettin?

Arkadaslar onceden de yazdim tekrar hatirlatayim. Saglik ocaginda seker yuklemesi yapiyorlar. Ben saglik ocaginda yaptirdim. Sadece glikoz icecegine 5.5 TL para verdim. Randevu almaya gerek yok. Gebeler zaten oncelikli. Ama saglik ocaginizi yine de arayin sorun seker yuklemesi yapiyor musunuz diye. Sabah 9da ac karninda gidin. 11den sonra kan almiyorlar.

9:00 sonmuş üniversite hastanesinde. Ben 10 dk gecikmeli verdim. Saatten haberim yoktu. 11-12 olmaz zaten de 9 baya erkenmiş. Sonuçta hastaneye geldim, aracımı park ettim, istem yaptırdım derken 9u geçiyor saat. Nefes nefese kan verdim...

28 haftaya kadar vaktimiz var canım. Sıkma canını

Turuncu kasa sitesinde güzel indirimler var kızlar. E Bebek de bugün sebamed indirim de ama turuncu kasada ki indirim oranı daha fazla. Şampuan sabun pişik kremi göğüs ucu kremi kulak çöpü vs. Aldım

Bizim sağlık ocağında yok ultrason çok şanslısın yaa. bende 1 ay önce 67 idim . geçen eczaneye gittim 70 gösterdi. yuh dedim bu yanlıs. sinirim bozuldu.1 ayda 3 kilo töbe bismillah. ablam dedi sen kendi doktorunun tartısından ilerle başkalarına bakma yanlıştır dedi. hastanede ne çıkıyorsa ona göre düşün dedi. umarım yanlıştır. 2. kez başka yerde bakmadım. İnşallah yanlıştır tartı hatalıdır . yoksa 6,5 ayda 9 kiloyu görmüş olurum.hadi o sorun değil 1 ayda 3 kilo

Çok sağol cnm çok aydınlatıcı oldu

Canım ananas ye kabızlığa çok iyi geliyor.

Tamam canım sürecem ben sadece göbeğe sürüyorum

Canım bir önceki ay ayda 4 kilo almışım bu ayda 2 kilo. Yani bu zamanlar hızlı büyüyor bebekler, malesef normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…