2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Senle beni hic sorma kuzu zaten yanduukk. 1 falan dedin mi kalkiyor. Sabah uyaniyorum hala hareketli. Bsyler yiyince anca duruyo :)))
Ac olcak bu cocuklar galiba :) benimkide yemek yerken kudurmaya basliyo hic durmuyo ya bu kadarmi sever yemegi. Annelerine cekecekler gece uykusu konusunda gaz olmasinda ne olursa olsun uyanik kaliriz sorun yok :)

Sen içeceği mi istemiyorsun kan aldirmasi mi zaten evde ölçüyormuşsun annemin de gizli şekerine bakıldı yaptırma dedi ben 50 gr olunca yaptırdım ama 100 olsaydı yaptırmıcaktim zaten ilaç vermiyorlar yediklerime dikkat ederdim o berbat içecegin 50sini zor içtim 100ü düşünmek bile istemiyorum

Geceler bizim nasılsa o zaman da geceleri konuşuruz burdan
Yatti diye sevinicez 10 dk sonra bi bakicaz cin gibiler bütün geceler bizim en az 3-5 ay kadar ondan sonra tam uzun uyuyo derken disler gelmeye baslicak :) onlarin cani sagolsun, saglikli olsunlar herseye katlaniriz diyorum hep ama insanlardan gördügüm kadariyla yasamasi zor bi durum görcez artik bakalim böyle güle güle sabahlar olmasin dicekmiyiz :)

O niye öyleymiş ki? Şaşırdım, bilsem derdim bacım
Bende şunu merak ediyorum 32. Hafta 31+1 de mi basliyor o zaman mı alabiliyoruz yoksa 32+1 de mibende zorlanmaya başladım artık çünkü.
Canım 32+0 da başlıyor. Ben raporluyum doktorum ı zamana kadar rapor verdi sonrası için izin kullanıcam inşallah. Hatta 32+3 e falan denk geliyor benimki.
25+6 oldum bugun, seker yuklemesi icin gec kalmadim mi acaba doktorum gecen hafta yaptirmami soyemisti aslinda ama ben korkumdan evde olcmeye basladim iste ne bilim yaaaa, nezamana kadar yapiliyor acaba seker yuklemesi canim bilgin var mi?
ben tam 26+0 da yaptırdım. 28 dolana kadar yaptırılıyor. Bende senin neden bu kadar uzak kalıp çekindiğini anlamadım. Bu arada benim de açlık tokluk iyiydi hep dedim mi bilmiyorum. Yükleme sınırda çıktı.

25+6 oldum bugun, seker yuklemesi icin gec kalmadim mi acaba doktorum gecen hafta yaptirmami soyemisti aslinda ama ben korkumdan evde olcmeye basladim iste ne bilim yaaaa, nezamana kadar yapiliyor acaba seker yuklemesi canim bilgin var mi?
Doktorum bana zamanında gelmişsin 24 ile 28 hafta arası yapılıyor dedi bana aç falan gel dememisti her ihtimale karşı ben aç gitmiştim yaptır için rahatlasin belki içecek sana güzel gelirbenim için tam bir kabustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…