2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
kızlar günaydın, cumartesi şeker yüklemesi yapıldı. hiç büyütülecek ve abartılacak bişey değilmiş. milletçe çok seviyyoruz bazı şeyleri abartmayı gerçekten.
bebeğim de 1225 gr :)
Masaallah kuzu ya. Bunye meselesi bu canm. Burada seker yuklemesinden cok kotu olanlarda oldu

Masaallah kuzu ya. Bunye meselesi bu canm. Burada seker yuklemesinden cok kotu olanlarda oldu
Ben mesela.önce bi sıcak basması sonra tansiyon düşmesi.allahtan eve gelmiştim eşim yanındaydı da problem olmadı

Günaydın cnm oyyy maşallah kuzuna şekerli su öncesinde de kan alınıyor mu cnm? Yoksa içtikten sonra bir kere mi alınıyor? Bir arkadaşım kafamı karıştırdı birazda

Canım sanırım hastanın durumuna göre doktorlar farklı uygulama yapıyor.
Benden önce aç karnıan kan alındı
sonra 75 gr lık şekerli suyu içtim 1 saat sonra kan verdim
1 saat daha bekleyip tekrar kan verdim
toplam 3 kez.
Ama bi akrabamız 50 gr lık içmiş ve 2 kez kan vermiş önce suyu içmeden ve içtikten 1 saat sonra

bana da 75 lik baktı doktorum cnm. sonucun kaç çıktı senin?

Evet cnm aynen farklı uygulamalar oluyor sanırım. Birde bnm Dr mesela çok hafif bişiler atıştırabilirsin dedi illa aç olman gerekmiyor. Sanırım midem bulanmasın diye dedi ama ben garantiye alıp aç gitmeyi düşünüyorum. İnş sıkıntı yaşamam çünkü sabahları mide bulantım fln oluyor bnm artık.

Iyi yapmissin canm. Sutunu sagip buzlugada kaldirirsn. Fiyati da uygunms hem

bu arada yeni keşfettim google da yazınca da çıkıyor tomrisin emzirme notları diye .. baya güzel bilgiler var.. Bir göz atın derimm.. Ne yapcağımızı bilmiyoruz, en azından daha bilincli oluruz belki

bana da 75 lik baktı doktorum cnm. sonucun kaç çıktı senin?
açlık 72
1.saat 117
2.saat 89
detaylıya gittiğim doktor raporunda suyumun biraz fazla olduğunu yazmış kendi doktorumuz benim şeker testimi öne çekiyoruz dedi ve normal zamandan bi kaç hafta erken oldu ama şükür şeker çıkmadı.. sizin nasıl sonuçlar ?

bu arada yeni keşfettim google da yazınca da çıkıyor tomrisin emzirme notları diye .. baya güzel bilgiler var.. Bir göz atın derimm.. Ne yapcağımızı bilmiyoruz, en azından daha bilincli oluruz belki

dikkate alıp inceleyeceğim ama siz yazınca aklıma geldi önümüzdeki günlerde bir emzirme eğitimine katılacağım. Sizlerde nette bulunduğunuz şehirlerde eğitim oluyor mu bir araştırın bakalım.

Ben mesela.önce bi sıcak basması sonra tansiyon düşmesi.allahtan eve gelmiştim eşim yanındaydı da problem olmadı

benim yanımda bi kadına yapıldı benimle beraber şeker yüklemesi. kaın bi yudum alıp 10 yudum çıkardı sürekli kustu Rabbime binlerce kez şükürler olsun benim iyi geçti ama sonuçta şeker çıktı offfff

açlık 88
1. saat 198
2. saat 165

sonuç : bugün diyetisyene gidiyorum

açlık 88
1. saat 198
2. saat 165

sonuç : bugün diyetisyene gidiyorum

üzülmeyin yediklerinize dikkat ederseniz düşer inşallah birde eğer mümkünse hareket etmeye yürüyüş yapmaya özen gösterin. benim bel ağrım çok oluyor çok hareket edemez yürüyemez oldum

üzülmeyin yediklerinize dikkat ederseniz düşer inşallah birde eğer mümkünse hareket etmeye yürüyüş yapmaya özen gösterin. benim bel ağrım çok oluyor çok hareket edemez yürüyemez oldum

benim kadar hareket eden yoktur herhalde :) 19 aylık koltuk tepelerinden inmeyen bir oğlum var. işyerinde masa başındayım ama evde sürekli aktif bir haldeyim. Maşallah oğluma zapdetmek çok zor :) bi de ben şu 1 aydır falan sürekli kek börek falan yaptım şekilli şekilli oğluma ister istemez ben de yedim tabi çok olmamak kaydıyla. acaba diyorum onlar yükseltmiş olabilir mi kan şekerimi ? bugün gittiğimde sorucam diyetisyene. belki 15 günlük bi diyet verir kontrolde de keser diyeti... en azından ben öyle ümid ediyorum :)

ben 29. haftamda hala kusmaya devam ediyorum ona ragmen aç karnına şeker yüklemesinde bir sıkıntı yaşamadım canım. İçini ferah tut.. hayırlısıyla olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…