2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canm hastanen ile ilgilidir o belki. Bir tahlil vs. Istedkleri zaman 12 den once verioruz hep ama 9 u gecme sartini ilk defa diydum. Ac kalma saatin onemli olan. 8_9 saatlik aclikla gel demisti bana doktorum. 2 yil once hatta saat 11 de vermstim baska hastanede. Kesin bsey olsaydi soylerdim sana. Ama mesela bazi hastaneler ya da aaile hekmleri 9.5/ 10 dan sonra hic bir tahlil test almiyorlar. Toplu gonderim yapiolarmis guya... Endiselenme almislar sukur.

Yaa geçmiş olsunancak olabiliyor hamilelikte hatta dikkat etmen gerekecek bu sayede kilo alımında da ciddi bir yavaşlama olur bide böyle bakmak lazım.

ben 29. haftamda hala kusmaya devam ediyorum ona ragmen aç karnına şeker yüklemesinde bir sıkıntı yaşamadım canım. İçini ferah tut.. hayırlısıyla olur biter.
İyi bari cnm sıkıntısız atlatmışsın darısı başıma. Ben aslında kusmuyorum ama çok midem bulanıyor. Birde acıkıyorum heralde halsiz kalıyorum hemen

75likte açken veriyorsun sonucun çıkınca şekerli suyu içirip 1 saat ve 2 saat sonra kan alıyorlar hiçbirşey yemeden. O yüzden bu tetkikte 9 a kadarmış, yoksa her an alıyorlar kanı hep. Verdim de kanı baya stresli oldu.

Şeker yükleme testimi hallettim çok şükür. Normal çıktı ama üst sınıra çok yakınmış. İyi ki tatlı yemiyorum vallahi bir de yesem ne olacakmış.
Sonuçlarım:
Açlık: 85
75gr şeker sonrası
1. Saat: 181
2. Saat: 152
Ne pilav ne makarna ne tatlı yiyorum zaten. Meyveyi azaltayım bari napalım başka şeker yok kısıtlanacak

Sonucunu ne zamn alacaksın cnm yada çıktımı inşallah normal çıkar değerlerin.

Hadi geçmiş olsun. Biraz dikkat edince düzelir inş değerlerin.

Olsun cnm yinede iyi çkmış sonuçda normal çıkmış.çok şükür

Bu arada sıvı çözeltinin tadı içilmeyecek gibi değildi. Henüz şeker yüklemesi yaptırmayan varsa ben elmalı sıvı çözeltiden buldum kantinden onu aldım içtim gayet rahat tükettim. Ama yükleme sonrası avm de bir anda fenalaştım. İlk kez geliyor başıma. Bir anda ter içinde kaldı yüzüm gözüm, gözüm karardı. Tavsiyem yükleme sonrası evinize gidip dinlenin. Benim gibi fellik fellik gezmeyin avmlerde. Kocacığıma 14 şubat hediyesi alayım derken baygınlık geçirecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…