2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

nelere katlanıyorsun ah ahhh hem kocan ve bebişin için neyse karşılığını alırsın inşallah artık 5 taş mı desem pırlantamı desem bileklik mi desem önemli olan düşünmesi tabiki şaka yapıyorum

Bebek hediyesi araba aldırdım kız, 14 şubata hediye almasa da olur onu azad ettim

Bak şimdi canım dondurma istedi o smileyi görünce. Tatlı yemem yemem, şimdi de yiyesim geldi bak insan psikolojisi. Triliçemi getirin bana baklavam nerede
yeme yeme ben az önce tulumba tatlısı yedim pişman oldum keşke yemeseydim 1 tane yiyip geçseydim. aç gibi 3-4 tane yedim koca koca .pişman olma sende ııyy çok kötü şu tatlılar bırak bırak su iç limon ye çok güzel ekşi eksi suyuna sık. elma ye yeşil elma mis gibi sulu sulu .

Bebek hediyesi araba aldırdım kız, 14 şubata hediye almasa da olur onu azad ettim
aynen valla artık 14 şubatta bebeklere hediye alıncak. senın bebeğe alacağını eşin alcak senın para cepte kalacak. ama biz saf olarak cepte bırakmayız yine gider eşe alırız saf demim de biz aşıklar diyim ay kıyamayız kııızzz yıne alırız. yalnız burda olan bize oluyor ya bize bişey yok o nolcak kafam karıştı kim kar'da

Kızlar ben son 2 gündür bu fındıktan cok cekiyorum, sikayet edeyim teyzelerine!! devamlı oynuyor, ittirip kakiyor, dönüyor, elimi koyuyorum vuruyor masallah hicte gücünden bir sey kaybetmiyor. Sizinde böyle mi? Korkuyorum anormal birseydir diye.

Bir de Dr'um baska hastaneye gectiğinden diğer Dr'a gidip tanısma fasli var yarın. Kendisine bir kez muayene oldum ama yine de bakalim yarin ne olacak. Tedirginim cidden.

Vallahi ben doğum hediyesi araba isterim son model dedim kociş de kırmadı aldı sağolsun Bu beni bikaç yıl idare eder Zaten alyansımı bile takamıyorum parmaklar tombiş oldu diye, neyleyim pırlantayı

Canım hareket olmazsa sıkıntı asıl. Seninki baya hareketli demek ki ne güzel işte. Son günler artık tadını cıkart sen yine de. Herkes diyor ya hamilelik zamanlarımı özlüyorum diye. Sende özlersin

Ben mesela.önce bi sıcak basması sonra tansiyon düşmesi.allahtan eve gelmiştim eşim yanındaydı da problem olmadı
Evet canm hatirliyorum. Kimi o anki acligi kaldramiyo vs olabiliyor yani. Benm tetenosta skinti olmadi nesela. Ama kimi 1 ay cekti

Canım hareket olmazsa sıkıntı asıl. Seninki baya hareketli demek ki ne güzel işte. Son günler artık tadını cıkart sen yine de. Herkes diyor ya hamilelik zamanlarımı özlüyorum diye. Sende özlersin
evet hareketsiz olursa daha sıkıntı biliyorum da, sanki sıkıstıda kurtulmaya calısıyor gibi kıpır kıpır bende evhamlıyımdır, bakalım yarın ne diyecek Drumuz :)) Zaten ilerde bana hamilelik nasildi diye sorarlarsa normal halimden hic farkı yoktu diye cevap vericem sanırım. Hala hormonal dengesizlikten aglama bile yasamadim :)))))) masallah diyelim de tabii :) Dogum olayı olmasa valla hic korkmuyorum hamilelikten.

Maşallah ne güzel

Arkadaşlar aşırı derecede belim agrıyo ve bebeğim karnımda toplanıp kalıyo neden olabilir acaba doktora gitsemmi kararsız kaldım

vaaayyy benim aklım bebek arabasına gitti hahahah süpermiş cnm harika . biz arabayı bikaç ay önce sıfır aldık heralde borcu bikaç yıla biter o topa daha girmez bana ayrı almak için ben ne aldırsam ki

Arkadaşlar aşırı derecede belim agrıyo ve bebeğim karnımda toplanıp kalıyo neden olabilir acaba doktora gitsemmi kararsız kaldım
Normal değil mi acaba. Bebeğin hareket etmesi normal yani. Bel ağrıların da bebeğin büyüdüğünden kaynaklanıyor. Yine de için rahat etmezse bi doktorunu arayıp bilgi alabilirsin. Gel derse gidersin

Çok doğal bir şey yaşıyorsun panik olma.benğm de günde en az 3-4 defa oluyor.doğuma hazırlık kasılmalar bunlar ilerde daha çok olacak

Kendimi fazla yordum sanırım. İç çamaşırım baya ıslanmış. :/ normal mi kızlar yaşayan var mı ?
Benim de fazla geliyor canım, ama baya ıslaksa bi doktorunla konuş. Ama normalden biraz daha fazlaysa olabilir. Günlük ped kullanıyorum yoksa günlük iç çamaşırı değiştirmem gerekiyor...

şikayet yok annesimaşallah ne güzel işte.benğmli de böyle.az önce yürüyüş yaptım.normalde bebek uyur anne hareketli olduğunda,benimki moonwalk yapıyordu sanki oyuyor sağımı solumu:))
a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…