2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Benim de fazla geliyor canım, ama baya ıslaksa bi doktorunla konuş. Ama normalden biraz daha fazlaysa olabilir. Günlük ped kullanıyorum yoksa günlük iç çamaşırı değiştirmem gerekiyor...

Her zaman olmuyor. Bugün evi temizlim dedim Yen'i bitti işim iç çamaşırım bildiğin ıslanmış

Yaa geçmiş olsunancak olabiliyor hamilelikte hatta dikkat etmen gerekecek bu sayede kilo alımında da ciddi bir yavaşlama olur bide böyle bakmak lazım.

hamileliğimin başından beri zaten en fazla 5 kilo aldım. bi de kızlar internette bi sitede okudum ilk 3 ayda çok fazla kusan insanlarda vücut insülin salınımını yavaşlatıyomuş ve sonradan da bu gebelik şekeri olarak ortaya çıkıyomuş. ben en son raddede günde 8 defa kusuyodum ki doktorum hastaneye yatırdı 3 gün ne su yemek sadece serum ile beslendim ve sonra da uzun süre zaten kendime gelemedim. bugün gidince sorucam bakalım diyetisyene bu doğru mu değil mi öğrenicem...

Arkadaşlar aşırı derecede belim agrıyo ve bebeğim karnımda toplanıp kalıyo neden olabilir acaba doktora gitsemmi kararsız kaldım

bel ağrısı vücut şeklinden kaynaklanıyor canım. benim ilk gebeliğimde çok belim ağrımıştı sonra herhalde vücut ağır kaldırmaya alıştı artık maşallah kızımda ağrımıyor. bi de oğlan bel ağrıtır derler ama ne kadar doğru bilmem :)

Benim de çarşmba günü randevum var dr umla.bakalım bizimkinde son durum ne merak ediyorum ben de

Vallahi ben doğum hediyesi araba isterim son model dedim kociş de kırmadı aldı sağolsun Bu beni bikaç yıl idare eder Zaten alyansımı bile takamıyorum parmaklar tombiş oldu diye, neyleyim pırlantayı
ben takıyorum benim kocam bugünleri düşündü galiba evlilik teklfii ederken pırlanta alayım güzelinden demiş ama doğumu düşündü heralde büyük almış daha istemesin diye bence . hala takıyorum. ve hala rahat girip çıkıyor. önünde alyansım var düşmüyor diye bende bir tık küçüğünü al dememiştim o zamn. şimdi sadece kendisini alyanssız takabiliyorum. bizim ki seneyede takar dedi bence

Kaçıncı haftada şişti parmakların canım?

Her zaman olmuyor. Bugün evi temizlim dedim Yen'i bitti işim iç çamaşırım bildiğin ıslanmış
Hemen ayaklarını uzat yat yükseğe kaldır ayaklarını bebeği dinle hareketlenme olmazsa git bi muayeneye hemen ben de evi supürdüm de korka korka wcye gittim içim durmuyor illa ki iş yapcam titiz olmayan insanlara özenir oldum

yok cnm şişmedi benim parmağım.yüzük için soruyorsan, hala aynı oluyor şişme yok ellerim ince. şişen yerim afedersin kalçam
Evet yüzük için anlamıştım bende :) Kız cocugu kalça yapar derler ya doğru belki de. Önemli olan kalıcı olmaması İnş. da olmaz yoksa yandık

Evet yüzük için anlamıştım bende :) Kız cocugu kalça yapar derler ya doğru belki de. Önemli olan kalıcı olmaması İnş. da olmaz yoksa yandık
yüzük aynı oluyor ya fark yok sabah şişiyor bezen yada çok yürüdüğümde şişiyor ama eski halini alıyor. evet öyle derler. inşallah eritirim. zaten kalçalıydım . şimdi balinaya dönüyorum yavaş yavaş. olsun napalım

Öyle deme canım yine de. Moralini yüksek tut. Veren nasıl veriyor. Bizde boğazımızı tutup spor yaparsek üstesinden geliriz, gelmeliyiz, geleceğiz !!

Çok teşekkür ederim önerilerin için. 2 gün rapor aldım. Umarım toparlarım 2 güne. Sanırım Birtek sarımsak yiyemem ama diğer önerilerini uygulayacam

Turuncu kasa sitesinde güzel indirimler var kızlar. E Bebek de bugün sebamed indirim de ama turuncu kasada ki indirim oranı daha fazla. Şampuan sabun pişik kremi göğüs ucu kremi kulak çöpü vs. Aldım
Canım turuncu kasadan kredi kartıylamı alışveriş yaptın kapıda ödemeylemei

Kendimi fazla yordum sanırım. İç çamaşırım baya ıslanmış. :/ normal mi kızlar yaşayan var mı ?
doktorunla görüşmekte fayda var canım bence

Yok Can'ım kan tetkiki yaptırdım enfeksiyonum var mecburen başladım antibiyotiğe. Balla karabiberi hiç denemedim. Bir de normal de de mide sorunum var midemi bozar mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…