2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Her zaman olmuyor. Bugün evi temizlim dedim Yen'i bitti işim iç çamaşırım bildiğin ıslanmış
Canm normaldir ama yorulmaninda etkisi vardir. Bende 25. Haftaya kadar nasil geliodu. Bir ara afedersin dedim galiba tutamiorum wc mi ... Sonra herkes normal normal demisti... Smdi raporluyum baska bseyden dolayi. Genelde uatarak ve ayak uzatarak geciyor zamanim. Ve akintimin kalmadigini kasik agrimin gectgni farkettim.cok sasrdim. Galiba yorulunca oluyormus. Ayakta kalinca falan... Burda herkesle hemfikir olduk. Biraz is biraz uzan... Aslina bakarsanz gebelik sporu, yuruyus bile yapmak lazim ama her gebe bir olmuyor iste.. Cok yorulmayin derim... Benm gbi fir fir donen birine bu oturmalar cok fena oldu...

Dayanamıyorum ki sinir oluyorum en ufak bi leke vs görsem :/ şimdi yemek yicem kızım kıpır kıpır
Yoruldum diye oldu yüksek ihtimal. Anlamadım hiç ıslandıgımı. Duşa girmeden önce farkettim iç çamaşırımın ıslaklıgını. Kokusuz su gibi. Akıntı gibi değil bildiğin su. Şuan bi şey Yok durdu umarım tekrarlanmaz

Anladim. Takip et ama yine de. Bende temzlkten snra acile gtmstm. Su mu diye hemen kontrol etmslerdi. Kendine oda da bir kose belirle ucuna yastiklari sirala. Arada at kendini oraya dik ayaklari. Bosver valla bende senn gbydim. Smdi ev catlasa umrumda degil. Nasilsa dogumdan sonra o ev her gun daha da beter olacak :)

Yarın kontrolüm var zaten. Sorcam doktora

Normalde beni uyarmislardi sana birsey demediler mi canim, yaninizda biri olsun, yerinizden kalkmayin felan diye bunu duyunca zaten insan psikolojik olarak kendini hasta gibi hissediyor

Dün aksamdan beri midem fenalarda, hem siskinlik var midemde hem de hafiften yanma patlicam sanki yaaaani birde az yiyorum yani offf yaaaaa nasar degdi midem bayadir iyiydi ay bu hamileligi özlemicem ben kesinlikleeeee

10 lu aldım cnm. hatta oğlum 19 aylık hala lazım olduğunda onun örtüsünü kullanıyorum. kıza da 10 lu alıcam. mutlaka lazım oluyo çünkü. hastne veriyosa sıkıntı yok tabi :)
1 tane 10lu yeter mi canım :) hastanede değiştirmek gerekir falan diyorlar ya kafam karıstı

Hadi gecmis olsun :) Ama zaten normalde tatlı yemedigin icin o kadar yükselmez sekerin :) demistim ya bunlar maksimum şekeri dayayıp ne oluyor vücutta diye bakıyorlar bence

Dün aksamdan beri midem fenalarda, hem siskinlik var midemde hem de hafiften yanma patlicam sanki yaaaani birde az yiyorum yani offf yaaaaa nasar degdi midem bayadir iyiydi ay bu hamileligi özlemicem ben kesinlikleeeee
Kıyamam yaaa canım soda iç, ayağının altına sıcak su torbası koy. Gazın da olabilir. Bende de çok oluyor, patlıcak gibi oluyorum ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. Kötü bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…