2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım ultrason kağıdında yazmıyor mu değerler

Kıyamam yaaa canım soda iç, ayağının altına sıcak su torbası koy. Gazın da olabilir. Bende de çok oluyor, patlıcak gibi oluyorum ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. Kötü bir durum
Ay soda daha fazla sisirmez mi acaba usutmus olabilirim dun biraz ayaklarim usutmustude ayyyyy Alllah yardimcimiz olsun

Normalde beni uyarmislardi sana birsey demediler mi canim, yaninizda biri olsun, yerinizden kalkmayin felan diye bunu duyunca zaten insan psikolojik olarak kendini hasta gibi hissediyor
Söylemediler. Neyse anneciğime geldim uyudum nazlandım herhalde artık bir sıkıntı olmaz. Akşama da misafirliğe gidecektim bir de onu da iptal ettim bugün full nazlanıcam

Denemedim canim, doktora danismadan ilac icmeyeyim dedim. Yarinda devam ederse denerim gebelik oncesi de bende eeflu+gastrit vardi zaten, cok cektim de boylesi olmuyordu tabi hamilelikte zorladi demekki
Canım doktorunu ara bunu içebilir miyim de. Doktorlar genelde gaviskon şurubu veriyor zaten. Çok rahatsız ederse, sor kullan hemen faydasını görürsün :)

Canım doktorunu ara bunu içebilir miyim de. Doktorlar genelde gaviskon şurubu veriyor zaten. Çok rahatsız ederse, sor kullan hemen faydasını görürsün :)
Tamam canimcim, öyle yaparim ben se artik. Midem resmen baski yapiyor, bebisimi rahatsiz etmesin de anasi ceker herseyi napacaaaaaz anayiz sonucta cekecez

Hadi gecmis olsun :) Ama zaten normalde tatlı yemedigin icin o kadar yükselmez sekerin :) demistim ya bunlar maksimum şekeri dayayıp ne oluyor vücutta diye bakıyorlar bence
Herhalde bünyem o kadar şekere dayanamadı alışık olmadığı için, fırladı değerler meyve çok yiyordum ama ona da dikkat edeyim bari yaşasın tuzlu kahrolsun tatlı

Herhalde bünyem o kadar şekere dayanamadı alışık olmadığı için, fırladı değerler meyve çok yiyordum ama ona da dikkat edeyim bari yaşasın tuzlu kahrolsun tatlı
Hadi gecmis olsun canim, artik bolca sekerli yiyebilirsin ben gebelik oncesi tatliya acayip duskundum ama gebelikten berintatliyi pek yiyemiyorum. Kizim galib bn atli yedirmek istemiyo anacim tuZlu da zarar yaaa o da ödem yapiyo. Hamurisi cok severim ama ondan da uzak duruyorum, amaaaaan yemek yiyemeyince hayatin tadi yok

Zararlı olabilecek birçok şeyi bünyem zaten hiç istemiyor. Benim gebelik öncesi diyette damak tadım çok değişti. Gebelikte de devam ediyor. En büyük çılgınlığım patates, arada canım patates istiyor o kadar. Bu beslenmeye yüksek bile çıktı değerlerim. Ama bir anda tatlı isteğim kabardı

Turuncu kasa sitesinde güzel indirimler var kızlar. E Bebek de bugün sebamed indirim de ama turuncu kasada ki indirim oranı daha fazla. Şampuan sabun pişik kremi göğüs ucu kremi kulak çöpü vs. Aldım
Sabun olarak ne aldın canım ben bebeği sadece şampuanla yıkanıyor sanıyordum

Bugun şeker yuklemesi yaptirmadim varmi yaptirmayan kizlarrrr ben gunde 2bardak portakal sikip içiyorum bi ordan tedorginim dr.bugun hic yerinde durmadi hep ebe yanindaydi bisi soramadimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…