2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Oyke bir uygulama yok hemşireler hastane çıkisini teslim alıp giydiriyorlar sadece bez veriyorlar hastanelerde. Yalnız bu giydirilen kıyafetler kullanılmış değil mi? Sonucunda aldığım kıyafeti ben yıkayıp hastaneye goturecegim ve bebegimin giyeceği kıyafetin daha önceden giyilmis olmasını istemezdim buna müdahale şansınız var mı? Hani izin vermeseler bile ben evde 8 defa yıkar öyle götürürdüm

Kızlar 32.haftadan sonra çalışabilir raporu alacakmisiz ya doktorlardan, ben şimdi sata göre 25 küsür haftadayım, son kontrole göre ise 26+1 olmam lazım bugün, şimdi doktor Sat tarihine göre mi bana çalışabilir raporu verecek, tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi acaba???

Ya benden baska herkes gec ayrilmak istiyor anladigim kadariyla.Ben iznim bittiginde mecburen ucretsiz izne ayrilicam cunku bakacak kimsem yok bebeğime.Zaten iki yil gitmicem bari bitsin bir an önce bu işkence diyorum
Yok ya bende hemen ayrılmak istiyorum ve ücretsiz izin de kullanabilirim hatta:)

Ben 32.haftadamda ayrilacagim ins. Son adet tarihi baz aliniyor

Ac olcak bu cocuklar galiba :) benimkide yemek yerken kudurmaya basliyo hic durmuyo ya bu kadarmi sever yemegi. Annelerine cekecekler gece uykusu konusunda gaz olmasinda ne olursa olsun uyanik kaliriz sorun yok :)
Bu gun tetenos asisi olmaya ocaga gttim hemsire dedi ayaklarini usutme. Bebegin gazla olur. Bizim evde mubarek hep soguk.

Hadi gecmis olsun. Bir asamayi daha atlatmis oldun. Senin sekerde benimki gibi olmus. Oyle tatliydi hamurisiydi aram yoktur. Bizim vucutlar sekere aliskin olmayinca mi bu kadar tepki verdi acaba:) Yemedigim halde boyle birde tatli vs yesem ne olacakti ? Ayni sorular benimde kafamda. Kac gundur herseyin seker miktarina glisemik indeksine bakiyorum. Allahtan burdaki kizlar biraz rahatlatiyor

Ay bu minnaklar bize hir turlu yaranamiyor :)) ben tembel.diye sikayetleniyorum. Sen durmuyo diye hahah. Ogluslar hep boyle hareketli sanirim. Superisinin minnakida oyle :) zrranda hareketli diyor. Benm hanim totosunu büyütüyor.

Söylemediler. Neyse anneciğime geldim uyudum nazlandım herhalde artık bir sıkıntı olmaz. Akşama da misafirliğe gidecektim bir de onu da iptal ettim bugün full nazlanıcam
Demekki seker yuklemesine tek basina gitmemek lazimmis. Hersey tecrube iste. Artik bizden gecti yaptirmayanlarin isine yarasin

Aynen kullanilmis oluyo ama ona göre yikayip sterilize ediyorlardir mutlaka almanyada oyleydi yegenim sezeryanla dogdu hep hemsireler geldi kiyafet getirdi bez getirdi falan mamayida onlar verdi. Bizim burda nasil hic bilmiyorum bende isvicredeyim görücem hastaneye gidince bide arkadas gecen sene dogurdu ona sorucam. Oda kizinin ilk fotolarini attiginda ustunde mavi tulum vardi gerci yeni durmuyordu pek bakalim artik ancak sormak lazim. Sonucta bizde bebegin kiyafetini 30-40 derecede falan yikicaz galiba ne kadar hijyenik olur bilmiyorum ki

Gecmis olsun canim. Onemli birsey degildir insallah. Benimde cumartesi gunu oldu. Devami gelmeyince birsey yapmadim. Birseyler okudum su gelince oyle olmuyormus diye. Unutmustum bile. Sen yazinca aklima takildi. Leke filan birakmadi bildigin su gibiydi degil mi? Niye oluyor ki acaba. Doktora sordun mu?

Bu gun tetenos asisi olmaya ocaga gttim hemsire dedi ayaklarini usutme. Bebegin gazla olur. Bizim evde mubarek hep soguk.
Aaa onada cok dikkat etmek lazim demekki simdiden, bebegi gectim ben bile cok gazli oluyorum agridan yatamiyorum geceleri bazen. Ev ne kadar sogukta olsa cok giydiginde cok usursun ama yinede corap ustune patik falan giy sicak tut kendini. Benim evim sicak ama yerler soguk bide ben hayatta terliksiz gezmem usurum alismisim senelerdir. Benim asiyi ne zaman yapcaklar bilmiyorum bi onuda sorayim yarin. Cok sükür yarin randevu var sikayetlerimide yazayim unuturum yoksa :) bu arada dua edinde doktor rapor versin artik ise birkac saat bile gitsem beni bunaltiyo artik zaman gecmek bilmiyo yoruluyorum.

Öyle deme canım yine de. Moralini yüksek tut. Veren nasıl veriyor. Bizde boğazımızı tutup spor yaparsek üstesinden geliriz, gelmeliyiz, geleceğiz !!
Ne guzel yazmissin. Ben eskiden baya zayiftim. Is evlilik ilk cocuk derken hepsi ustune koydu. Simdiye kadar hep yukselisteyim hic eksiye gidemedim:) Birsey yemeyim deyince normalde yemedigim birseyse bile ozellikle canim istiyor. Sanirim dogumlardan sonra topluca diyet topicine gecicez:)

Insaallah verirler t
Rapor canm. Sasrdm oyle deyince bende. Bende terliksz hc gezmiuorm ski giyiniyorum. Ins skinti yasamayz kuzu

Biz 28. Haftaya girdik. Minnak 10 kilo aldrms bana. 60 olmuşum. Kuzumdan gelen kilo dahil hersey güzel. Benmle ayni haftada olan anneler sizde durumlar nasil:)

Ya benden baska herkes gec ayrilmak istiyor anladigim kadariyla.Ben iznim bittiginde mecburen ucretsiz izne ayrilicam cunku bakacak kimsem yok bebeğime.Zaten iki yil gitmicem bari bitsin bir an önce bu işkence diyorum
Merak etme canim ben simdiden ayrilmaya basladim bile. Alistirma yapiyorum:) doktoruma solememe gerek kalmadan da adamcagiz beni 30. Haftadan transfere baslar diye dusunuyorum. Zaten dogmdan sonraki iznimi istesemde kullanamiorum 1 ayi yaz tatiline kayiyor. Ucretsiz izin almak istyorum bende cok minnak olacaklar birakamicam galiba

Canım çok yordum kendimi ama nedenini bilmiyorum. Yarın randevum var mutlaka sorucam buraya da yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…