2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Yazik degil mi bana bir de balkonda duruyordu. Balkon buzdolabindan daha soguk. Ohh mis gibiydi pisman degilim ama bir daha yapmayacagim kendimi portakalla avutcam sanirim
Yanliz degilsin canim:) bende kola kaçamağı yaptım bi kac gun önce hamile kalmadan öncede çok icmezdim ama canım çekti ışte misafirler varken içmiş bulundum artık

Biz 28. Haftaya girdik. Minnak 10 kilo aldrms bana. 60 olmuşum. Kuzumdan gelen kilo dahil hersey güzel. Benmle ayni haftada olan anneler sizde durumlar nasil:)
Ben artık kilomu söylemiyorum:)))ama ayaklarım bir numara büyümüş onu farkettim

Yanliz degilsin canim:) bende kola kaçamağı yaptım bi kac gun önce hamile kalmadan öncede çok icmezdim ama canım çekti ışte misafirler varken içmiş bulundum artık
Ben de cok icmezdim. Gormesem aklima bile gelmezdi. Dolapta haftalarca dururdu yuzune bakmazdim ama hamileligim boyunca ozellikle soguk iceceklere karsi cok acayip zaafim var. Icecek olarak gordugum her seyde gozum kaliyor. Su icmeye zaten doymuyorum. Portakal suyu ve visne kompostosu en cok istedigim seyler.

Bende vişne suyu meyveli soda içiyorum genelde ve bol su tabiki :) bi kereden bişey olmaz canım bi daha yapmayız artık ; )

Dün aksamdan beri midem fenalarda, hem siskinlik var midemde hem de hafiften yanma patlicam sanki yaaaani birde az yiyorum yani offf yaaaaa nasar degdi midem bayadir iyiydi ay bu hamileligi özlemicem ben kesinlikleeeee
Canım gaviscon mu icsen benimde geçen hafta çok kötüydü midem agri kramp vardı gavisconla geçti dr.mada söyledim oda iyi yapmissin zararı yok dedi belki Sana da iyi gelir

Benmde cok ayakta kaldm mi sisiyo galiba. Kucuk geliyor ayakkabi :))) acikcasi saglk acisindan zarari olmadgi surece alinan kilo olsun amann. Benm esim memnun bide keske hep boyle kalsan diyor. Kilo konusunda takik biraz

Canım gaviscon mu icsen benimde geçen hafta çok kötüydü midem agri kramp vardı gavisconla geçti dr.mada söyledim oda iyi yapmissin zararı yok dedi belki Sana da iyi gelir

Yanma gecti de şiskinlik devam ediyor, midem baya gerildi yahu. Bu geceyide atlatam da gecmezse yarin deneyecegim canlar
Yarin sabah seker yuklemesi yaptircam, simdi ilac felan almim dedim

Benmde cok ayakta kaldm mi sisiyo galiba. Kucuk geliyor ayakkabi :))) acikcasi saglk acisindan zarari olmadgi surece alinan kilo olsun amann. Benm esim memnun bide keske hep boyle kalsan diyor. Kilo konusunda takik biraz
Sorma canım benimki de diyor keşke hep hamile kalsan:))çok beğeniyormuş bu hallerimi.

Kizlar hamileligimde ilk ve son kez bir kacamak yapip ufak bir cay bardagi Fanta ictim. Ve o an hic bitmesin istedim ama bitti. :'( aglamak istiyorum. Hamileligimde yedigim ictigim hicbir seyden bu kadar zevk almamistim
Çok az içmişsin sen canım ben de kola hastasıyım ama arada bir bir çay bardağı içtim sade gazozdan balık yanında hani şişeler oluyor ya küçük onlardan içtim tabi ilk 3 aydan sonra ama doğumdan sonra inşallah kutu kolalardan stoklucam azcık hep gördüm mü canım çeker

Hahaha o kilo isini ne sen sor ne ben söyliyim kilo arkadasimmi diyim ne diyim ben aynaya bakmak bile istemiyorum artik :) ama sunu farkettim benim göbek bayaa kocaman olmus, kalcayi falan saymiyom hic

Kolayi ogluma hamile oldugumu ogrendigimde biraktim. 3,5 yil oldu. Su an tek zararli icecegim hamilelik boyunca 3 kere meyveli soda ictim.

Yanma gecti de şiskinlik devam ediyor, midem baya gerildi yahu. Bu geceyide atlatam da gecmezse yarin deneyecegim canlar
Yarin sabah seker yuklemesi yaptircam, simdi ilac felan almim dedim
Elma soy ye canım ben de bazen yediklerimden mi bilmiyorum öyle sıkıyor ki karnimdan bişey nefes alamıyorum
yarın için de Allah yardimcin olsun bakalım sevcen mi o içeceğisakız al yanına ictikten sonra bulantini bastirsin bildiğin 1 kilo baklava yemiş gibi oluyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…