2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hahaha o kilo isini ne sen sor ne ben söyliyim kilo arkadasimmi diyim ne diyim ben aynaya bakmak bile istemiyorum artik :) ama sunu farkettim benim göbek bayaa kocaman olmus, kalcayi falan saymiyom hic
Sorma canım hamile değilken giydiğim iç çamaşırlarım artık string gibi oluyor o kadar yani:))fena..göbek de çok ama henüz çatlamadım inşallah da çatlamam.sen?

Kolayi ogluma hamile oldugumu ogrendigimde biraktim. 3,5 yil oldu. Su an tek zararli icecegim hamilelik boyunca 3 kere meyveli soda ictim.
Soda normalde zararli degil. Meyveli soda en fazla meyve suyu kadar zararlidir diye dusunuyorum. Cok zararli oldugunu sanmiyorum. Sodayi meyveli de olsa kolay kolay icemiyorum ben ama fantayi yag gibi akti gecti. Meyveli soda tadlandirilmis soda. Seker ve meyve aromasi var ekstradan. Gazozlar gibi degildir bence.

İyi geceler canlarım hepinizi merakta bıraktım çok özür dilerim çok kötü günler geçirdim buraya yazıp sizi üzmek istemedim erken doğum riskim var baştan beri böyleydi zaten açılmam vardı dikiş atıldı hastaneye yatırdılar iki hafta iğne vuruldum sürekli yatıyorum doktor kontorülündeyim sürekli ben iyiyim beni düşünüp buradan yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim dua edin inşallah herşey yolunda gider. Siz de bebekleriniz de iyisiniz inşallah aklım hep sizdeydi ama çok sorunlarım vardı yazamadım...

Çok geçmiş olsun canım. Çok merak ettik gerçekten. İyi haberlerini duymak sevindirici. İnşallah daha güzelleri de gelecek:)

Yemeyelim dedikçe kıymetli geliyor. Ruhumuzda var galiba:) Maden suyuna portakal suyu karıştırıp fanta yerine, yine maden suyuna pekmez karıştırıp kola yerine verirler ya çocuklara. Sen de öyle yap kandır kendini:)))
Zararlı olduğu doğru ama o kadarcıktan birşey olmaz diye düşünüyorum bende. Devamlı içmedikten sonra. Bu arada evde hazırlamış bile olsan meyve suyunu abartmamak gerekiyormuş, hergün iki portakal sıkıp içerdim oysaki ah ahh, hamilelik şekerim sınır değerlere yakın çıkınca öğrendim. Şeker çık hayatımızdan!:)

Sen ne kullandın canım sadece şampuan mı bide hangi marka
Turuncukasadaki indirim oranları gerçekten piyasaya göre çok iyiymiş. Thx Bebişi yıkamak için hem vücut hem saç için kullanılabilen şampuan/ yıkama jelleri var. Mustela'da var mesela. Banyo yaptırırken ister duş jeli gibi kullan istersen banyo suyuna biraz dök. İster sırma saçlı olsun ister kel ister keleş her durumda kullanılabiliyor

Sorma canım hamile değilken giydiğim iç çamaşırlarım artık string gibi oluyor o kadar yani:))fena..göbek de çok ama henüz çatlamadım inşallah da çatlamam.sen?
Benim ic camasir oluyo bi tek bide kazaklarim bol olanlar :) 36 bedenden 40 lilara cikmak beceri istiyo canim benim catlaklarim eskiden vardi baya kilo alip verdigim icin sanki böyle yanlardan karnimin altina dogru yeni catlak var gibi ama cözemedim daha yenimi yoksa eskimiydi cunku kirmizi degiller. Karnimda su an birsey yok ama anneminki catlamis genelde vucut yapisina bagli genetikte olabiliyo ben olursada son ayda olur sanki diye dusunuyorum

İyi cnm bebegine bişey olmamış sevindim hatta eşime bile dedim bi kız var eşi ilgilenmiyordu kesin bebege bişey oldu üzüldü de dedim kaç kez aklıma geldin dinlen bol bol şunun şurasında 3 ayımız kaldı inşallah

İnşallah. ben yokken herkes de iyidir inşallah çok birikmiş sayfa okuyamadım
Ben günde 2-3 kez girdiğim halde yetişemiyorum okumaya:) Beklemek dilimize vurmuş gibi maşallahımız var. Benim şeker yüksek çıktı biraz. Onun dışında ağrılar, sancılar, uykusuzluk, normal hamilelik halleri işte. Çok güzel hazırlıklar yapanlar var bu arada el emeğiyle. Senin hazırlıkların ne durumda, bitirmiş miydin?

Canm Rabbim uardimcin olsun. Insallah bal 29 olmussin cok sukur. Hadi insallah 32 sinirina da su gibi ulasirsin. Sonra da saya saya saglikla gidersin dogumuna...

Seni çok merak ettik. Geçmişler olsun, sağlıkla kucakla inşallah. Bir daha merakta bırakma bizi.

Yanliz degilsin canim:) bende kola kaçamağı yaptım bi kac gun önce hamile kalmadan öncede çok icmezdim ama canım çekti ışte misafirler varken içmiş bulundum artık
Ya iyi yaptin bence...Neden bu kadar kasiyosun kendini ,ben abartmadan kahve bile iciyorum,abartmadan canjm cekerse bir kac yudum da esimin kolasindan aliyorum.

Canım çok geçmiş olsun çok merak ettik seni 29 haftalık olmuşsun maşallah Allahın izniyle pek bişey kalmamış zaten inş.sağ salim alırsın kucağına bebeğini

Saol canim benim, sevecegimi sanmam cunku gebelikte sekerli yiyecekler ve icecekler bana kotu gelmeye basladi. Ac karnima sakiz cigneyebilirmiyimki yaaa iyice midem bulanir sankim. Hayirlisiyla bende atlatayim da kurtulayim bu stresten, bir haftadir okumadigim
Makale ve yazi kalmadi insallah sorunsuz atlatirim optum seni de

Yaa insan sevince iste her halyle seviyor Sevdigini :) Her hali de guzel geliyor. Onlarda varolsunlar ne diyelim:))
Aminnnn canım.haystımda tanıdığım en iyi insan..eşim..canım..cananım..dostum..biriciğim o..daha sayamadığım onlarca sıfat ve en güzeli de çocuğumun babası olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…