- 24 Nisan 2015
- 1.894
- 1.073
- 53
- Konu Sahibi endless love
-
- #36.921
Sorma canım hamile değilken giydiğim iç çamaşırlarım artık string gibi oluyor o kadar yani:))fena..göbek de çok ama henüz çatlamadım inşallah da çatlamam.sen?Hahaha o kilo isini ne sen sor ne ben söyliyim kilo arkadasimmi diyim ne diyimben aynaya bakmak bile istemiyorum artik :) ama sunu farkettim benim göbek bayaa kocaman olmus, kalcayi falan saymiyom hic
Soda normalde zararli degil. Meyveli soda en fazla meyve suyu kadar zararlidir diye dusunuyorum. Cok zararli oldugunu sanmiyorum. Sodayi meyveli de olsa kolay kolay icemiyorum ben ama fantayi yag gibi akti gecti. Meyveli soda tadlandirilmis soda. Seker ve meyve aromasi var ekstradan. Gazozlar gibi degildir bence.Kolayi ogluma hamile oldugumu ogrendigimde biraktim. 3,5 yil oldu. Su an tek zararli icecegim hamilelik boyunca 3 kere meyveli soda ictim.
Çok geçmiş olsun canım. Çok merak ettik gerçekten. İyi haberlerini duymak sevindirici. İnşallah daha güzelleri de gelecek:)İyi geceler canlarım hepinizi merakta bıraktım çok özür dilerim çok kötü günler geçirdim buraya yazıp sizi üzmek istemedim erken doğum riskim var baştan beri böyleydi zaten açılmam vardı dikiş atıldı hastaneye yatırdılar iki hafta iğne vuruldum sürekli yatıyorum doktor kontorülündeyim sürekli ben iyiyim beni düşünüp buradan yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim dua edin inşallah herşey yolunda gider. Siz de bebekleriniz de iyisiniz inşallah aklım hep sizdeydi ama çok sorunlarım vardı yazamadım...
İnşallah. ben yokken herkes de iyidir inşallah çok birikmiş sayfa okuyamadımÇok geçmiş olsun canım. Çok merak ettik gerçekten. İyi haberlerini duymak sevindirici. İnşallah daha güzelleri de gelecek:)
Yemeyelim dedikçe kıymetli geliyor. Ruhumuzda var galiba:) Maden suyuna portakal suyu karıştırıp fanta yerine, yine maden suyuna pekmez karıştırıp kola yerine verirler ya çocuklara. Sen de öyle yap kandır kendini:)))Soda normalde zararli degil. Meyveli soda en fazla meyve suyu kadar zararlidir diye dusunuyorum. Cok zararli oldugunu sanmiyorum. Sodayi meyveli de olsa kolay kolay icemiyorum ben ama fantayi yag gibi akti gecti. Meyveli soda tadlandirilmis soda. Seker ve meyve aromasi var ekstradan. Gazozlar gibi degildir bence.
Turuncukasadaki indirim oranları gerçekten piyasaya göre çok iyiymiş. ThxSen ne kullandın canım sadece şampuan mı bide hangi marka
Benim ic camasir oluyo bi tek bide kazaklarim bol olanlar :) 36 bedenden 40 lilara cikmak beceri istiyoSorma canım hamile değilken giydiğim iç çamaşırlarım artık string gibi oluyor o kadar yani:))fena..göbek de çok ama henüz çatlamadım inşallah da çatlamam.sen?
İyi cnm bebegine bişey olmamış sevindim hatta eşime bile dedim bi kız var eşi ilgilenmiyordu kesin bebege bişey oldu üzüldü de dedim kaç kez aklıma geldin dinlen bol bol şunun şurasında 3 ayımız kaldı inşallahİyi geceler canlarım hepinizi merakta bıraktım çok özür dilerim çok kötü günler geçirdim buraya yazıp sizi üzmek istemedim erken doğum riskim var baştan beri böyleydi zaten açılmam vardı dikiş atıldı hastaneye yatırdılar iki hafta iğne vuruldum sürekli yatıyorum doktor kontorülündeyim sürekli ben iyiyim beni düşünüp buradan yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim dua edin inşallah herşey yolunda gider. Siz de bebekleriniz de iyisiniz inşallah aklım hep sizdeydi ama çok sorunlarım vardı yazamadım...
Ben günde 2-3 kez girdiğim halde yetişemiyorum okumaya:) Beklemek dilimize vurmuş gibi maşallahımız var. Benim şeker yüksek çıktı biraz. Onun dışında ağrılar, sancılar, uykusuzluk, normal hamilelik halleri işteİnşallah. ben yokken herkes de iyidir inşallah çok birikmiş sayfa okuyamadım
Canm Rabbim uardimcin olsun. Insallah bal 29 olmussin cok sukur. Hadi insallah 32 sinirina da su gibi ulasirsin. Sonra da saya saya saglikla gidersin dogumuna...İyi geceler canlarım hepinizi merakta bıraktım çok özür dilerim çok kötü günler geçirdim buraya yazıp sizi üzmek istemedim erken doğum riskim var baştan beri böyleydi zaten açılmam vardı dikiş atıldı hastaneye yatırdılar iki hafta iğne vuruldum sürekli yatıyorum doktor kontorülündeyim sürekli ben iyiyim beni düşünüp buradan yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim dua edin inşallah herşey yolunda gider. Siz de bebekleriniz de iyisiniz inşallah aklım hep sizdeydi ama çok sorunlarım vardı yazamadım...
Seni çok merak ettik. Geçmişler olsun, sağlıkla kucakla inşallah. Bir daha merakta bırakma bizi.İyi geceler canlarım hepinizi merakta bıraktım çok özür dilerim çok kötü günler geçirdim buraya yazıp sizi üzmek istemedim erken doğum riskim var baştan beri böyleydi zaten açılmam vardı dikiş atıldı hastaneye yatırdılar iki hafta iğne vuruldum sürekli yatıyorum doktor kontorülündeyim sürekli ben iyiyim beni düşünüp buradan yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim dua edin inşallah herşey yolunda gider. Siz de bebekleriniz de iyisiniz inşallah aklım hep sizdeydi ama çok sorunlarım vardı yazamadım...
Ya iyi yaptin bence...Neden bu kadar kasiyosun kendini ,ben abartmadan kahve bile iciyorum,abartmadan canjm cekerse bir kac yudum da esimin kolasindan aliyorum.Yanliz degilsin canim:) bende kola kaçamağı yaptım bi kac gun önce hamile kalmadan öncede çok icmezdim ama canım çekti ışte misafirler varken içmiş bulundum artık
Zıp zıp cok gecmis olsun ,dikisin atildiysa telaslanma bence sızman var mi suanda suyunda azalma ya da ..?Canm Rabbim uardimcin olsun. Insallah bal 29 olmussin cok sukur. Hadi insallah 32 sinirina da su gibi ulasirsin. Sonra da saya saya saglikla gidersin dogumuna...
Canım çok geçmiş olsun çok merak ettik seni 29 haftalık olmuşsun maşallah Allahın izniyle pek bişey kalmamış zaten inş.sağ salim alırsın kucağına bebeğiniİyi geceler canlarım hepinizi merakta bıraktım çok özür dilerim çok kötü günler geçirdim buraya yazıp sizi üzmek istemedim erken doğum riskim var baştan beri böyleydi zaten açılmam vardı dikiş atıldı hastaneye yatırdılar iki hafta iğne vuruldum sürekli yatıyorum doktor kontorülündeyim sürekli ben iyiyim beni düşünüp buradan yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim dua edin inşallah herşey yolunda gider. Siz de bebekleriniz de iyisiniz inşallah aklım hep sizdeydi ama çok sorunlarım vardı yazamadım...
Saol canim benim, sevecegimi sanmam cunku gebelikte sekerli yiyecekler ve icecekler bana kotu gelmeye basladi. Ac karnima sakiz cigneyebilirmiyimki yaaa iyice midem bulanir sankim. Hayirlisiyla bende atlatayim da kurtulayim bu stresten, bir haftadir okumadigimElma soy ye canım ben de bazen yediklerimden mi bilmiyorum öyle sıkıyor ki karnimdan bişey nefes alamıyorum
yarın için de Allah yardimcin olsun bakalım sevcen mi o içeceğisakız al yanına ictikten sonra bulantini bastirsin bildiğin 1 kilo baklava yemiş gibi oluyor insan
Dikkat edelim canim ins. Kiyamam aglamasin ballarimizzAminnn kuzum en zor cocuk gazli cocuk yani gaz demek surekli aglamak demek dikkat edelim artik bizde ona göre.
Yaa insan sevince iste her halyle seviyor Sevdigini :) Her hali de guzel geliyor. Onlarda varolsunlar ne diyelim:))Sorma canım benimki de diyor keşke hep hamile kalsan:))çok beğeniyormuş bu hallerimi.
Aynen canım, baya uygun, genelde beşikle birlikte yatak ve cibinlik hediye ediyorlar en azından oda takımında öyleydinewyork88 gercekten cok uygunmus o albebek. Ayni besik burda 950 orada 700. Esimin izni.olursa orya gidecegz ins
Aminnnn canım.haystımda tanıdığım en iyi insan..eşim..canım..cananım..dostum..biriciğim o..daha sayamadığım onlarca sıfat ve en güzeli de çocuğumun babası olacakYaa insan sevince iste her halyle seviyor Sevdigini :) Her hali de guzel geliyor. Onlarda varolsunlar ne diyelim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?