- 16 Ocak 2017
- 412
- 563
- 103
- Konu Sahibi endless love
-
- #36.941
Allah kolaylık versin de sorunsuz atlat inş. 50'lik çok etkilememişti beni ama 100lükte ilk saat zor geçti. Hemşireden boş bir yatak istedim. Ayarladı sağolsun. 2. saatte uzandım ölçüme kadar. Aklında olsun böyle bir imkan olursa daha rahat geçer senin için. Zaten ilk saat zor olur sonra toparlarsın demişti. Dediği gibide oldu. Yanında biri olsun. Oturmaya, başını yaslamaya çalış beklerken. Bir anda baygınlık hissi verebiliyor. Herkesin öyle zor geçmiyor tabi. Benim yanımda yine 100luk alan biri vardı o benim kadar etkilenmedi mesela. Benim şekerim de daha yüksek çıktı zaten. İnşallah güzel sonuçlarla gelirsinSaol canim benim, sevecegimi sanmam cunku gebelikte sekerli yiyecekler ve icecekler bana kotu gelmeye basladi. Ac karnima sakiz cigneyebilirmiyimki yaaa iyice midem bulanir sankim. Hayirlisiyla bende atlatayim da kurtulayim bu stresten, bir haftadir okumadigim
Makale ve yazi kalmadiinsallah sorunsuz atlatirim optum seni de
Bende oturup aglarim kesin oyle cok aglarsa susturamazsam sakinlestiremezsem cunku disarda bile aglayan bebege cigerim parcalaniyo resmen icimden bisey sokuyorlar sanki :) canim sen vitamin kullanmiyordun sanirim degilmi? Yada benmi yanlis hatirliyom. Turkiyeden iki doktor dinledim simdi ikiside diyoki tek gerekli olan ilk uc ay folik asit bide hamilelik boyunca demir ilaci ama multivitamine gerek yok eger gunluk sebze, karbonhidrat ve protein yiyorsaniz. Ah acaip sinirim bozuldu aylardir bu haplar yuzunden o kadar kilo aldim bosu bosuna yaaaa! Doktora sorcam yarin mecburimi diye bakalim ne cevap vericek d vitaminini kullanirim digerini birakirim kafayi yicem Yoksa her tartiya ciktigimda sinirim kalkiyo :)Dikkat edelim canim ins. Kiyamam aglamasin ballarimizz
Ben mesela avm nin lavabosunda resmen gittim geldim. Kapının kilidini zor açtım gözüm karardı. Annemi aradım koşarak yetişti. Geldiğinde yüzümden damla damla ter akıyordu. Ne olduğunu anlamadım vallahi ne berbat bişeymiş. Herkes içeceğin tadı kötü şu bu diyor da asıl olay sonrasındaymış... Sonrasında da dinlenmek gerek muhakkak...Allah kolaylık versin de sorunsuz atlat inş. 50'lik çok etkilememişti beni ama 100lükte ilk saat zor geçti. Hemşireden boş bir yatak istedim. Ayarladı sağolsun. 2. saatte uzandım ölçüme kadar. Aklında olsun böyle bir imkan olursa daha rahat geçer senin için. Zaten ilk saat zor olur sonra toparlarsın demişti. Dediği gibide oldu. Yanında biri olsun. Oturmaya, başını yaslamaya çalış beklerken. Bir anda baygınlık hissi verebiliyor. Herkesin öyle zor geçmiyor tabi. Benim yanımda yine 100luk alan biri vardı o benim kadar etkilenmedi mesela. Benim şekerim de daha yüksek çıktı zaten. İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin
Ah ben baklavalar paşa kemaller yiyorum da noluyor o su tatliyla alakası yok ama aç karna iciyoruz o yüzden oluyor sakız kan alınana kadar biraz bastırıyor yaptır kurtul canımSaol canim benim, sevecegimi sanmam cunku gebelikte sekerli yiyecekler ve icecekler bana kotu gelmeye basladi. Ac karnima sakiz cigneyebilirmiyimki yaaa iyice midem bulanir sankim. Hayirlisiyla bende atlatayim da kurtulayim bu stresten, bir haftadir okumadigim
Makale ve yazi kalmadiinsallah sorunsuz atlatirim optum seni de
Tabi ki de sadece içecek değil sonrası da var kan alındıktan sonra koştura koştura kantine gittim pogaca aldim o vaziyette otoparka yürüyecek halde değildim gün tamamiyle berbattı akşama kadar kendime gelemedim çaya şekeri atmadan içemeyen ben çayı şekersiz içtimBen mesela avm nin lavabosunda resmen gittim geldim. Kapının kilidini zor açtım gözüm karardı. Annemi aradım koşarak yetişti. Geldiğinde yüzümden damla damla ter akıyordu. Ne olduğunu anlamadım vallahi ne berbat bişeymiş. Herkes içeceğin tadı kötü şu bu diyor da asıl olay sonrasındaymış... Sonrasında da dinlenmek gerek muhakkak...
En sevdiğimm
Canım gratiste denk gelmişti marka araştırmadan aldım ama çok güzel.
Bende birkacgün önce aldım bu ürünü bu ayda kampanyalı indirimli satışı,gerçekten gzl bir ürün yüzümede nemlendirici olarak kullandım tabi az bişeyEn sevdiğimm2 gün sürmesen bile yine nemli kalıyor. Ben duştan önce saçımada sürüyorum çok güzel yapıyor
Tabi. Sonucta 1 portakal suyuna 3 tane falan kucuk portakal gidiyor. Ama bir oturusta 3 portakal yiyemeyiz.Yemeyelim dedikçe kıymetli geliyor. Ruhumuzda var galiba:) Maden suyuna portakal suyu karıştırıp fanta yerine, yine maden suyuna pekmez karıştırıp kola yerine verirler ya çocuklara. Sen de öyle yap kandır kendini:)))
Zararlı olduğu doğru ama o kadarcıktan birşey olmaz diye düşünüyorum bende. Devamlı içmedikten sonra. Bu arada evde hazırlamış bile olsan meyve suyunu abartmamak gerekiyormuş, hergün iki portakal sıkıp içerdim oysaki ah ahh, hamilelik şekerim sınır değerlere yakın çıkınca öğrendim. Şeker çık hayatımızdan!:)
Oyy masaallah. Pasamz mutlu bir aileye geliyor insaallah. Rabbim oglunuzla mutlulugunuza mutluluk katacak :) daim olsun insaallah canim. Ben bu donemde esine kotu davranan erkegi hic anlamiyorum. Bizim birbirimize olan sevgmz iyice artti bu donemde. Hele ben adami cocuk sever gibi seviyorum. Hormonlardan mi ne . oda diyo kizim dogsada kurtulsam senden :)))))Aminnnn canım.haystımda tanıdığım en iyi insan..eşim..canım..cananım..dostum..biriciğim o..daha sayamadığım onlarca sıfat ve en güzeli de çocuğumun babası olacak
Hehee vur onlariii. Ay ben bi yerdende duymadim ama cok mantksz gelmisti kuzu. Bide yeme icme problemim yok..mide bulantisi.dahi yasamadim. Dun aaglk ocagna gttmm. Ordaki.dr da dedi vitamn kullaniyor musun. Dedm hayr yiyorum.meyve mi.sebze mi. Hc bir sey de demedi. Kan ilacini sakin birakma dedi. Cunku hemoglabinim 10 malesef. Bi onu kullaniyorm kuzu. Senn boyle dedgn iyi oldu simdi daha rahatladi icim. 10 kg almisim ama sanki hepsi karnimda. Vucutta pek bsy yok. Kalca tarafi bacaklar aldi bide sanirim :))) dusunki kiyafetlermn hepsi oluyr. Simdilk:)Bende oturup aglarim kesin oyle cok aglarsa susturamazsam sakinlestiremezsem cunku disarda bile aglayan bebege cigerim parcalaniyo resmen icimden bisey sokuyorlar sanki :) canim sen vitamin kullanmiyordun sanirim degilmi? Yada benmi yanlis hatirliyom. Turkiyeden iki doktor dinledim simdi ikiside diyoki tek gerekli olan ilk uc ay folik asit bide hamilelik boyunca demir ilaci ama multivitamine gerek yok eger gunluk sebze, karbonhidrat ve protein yiyorsaniz. Ah acaip sinirim bozuldu aylardir bu haplar yuzunden o kadar kilo aldim bosu bosuna yaaaa! Doktora sorcam yarin mecburimi diye bakalim ne cevap vericek d vitaminini kullanirim digerini birakirim kafayi yicem Yoksa her tartiya ciktigimda sinirim kalkiyo :)
bizde 28 olduk artı 15 kilodayım :)))Biz 28. Haftaya girdik. Minnak 10 kilo aldrms bana. 60 olmuşum. Kuzumdan gelen kilo dahil hersey güzel. Benmle ayni haftada olan anneler sizde durumlar nasil:)
Yarasin fındığaa:)))bizde 28 olduk artı 15 kilodayım :)))
Canm ingilizce yazılar var ama şu şekilde meselaYazması lazım canım, ingilizce yazıyor cok kucuk harflerle bir daha incele istersen. Sana verdikleri ultrason fotograflarında sadece yazıların rakamların olduğu sayfa yok mu?
Benimde bel ağrım çok oluyor biraz yurusem ya da azıcık is yapsam duramıyorum
Canm şükür kavuşturana gerçekten seni aradık hep. ve çok korktuk bişey oldu diye içimize kurt düştü.İyi geceler canlarım hepinizi merakta bıraktım çok özür dilerim çok kötü günler geçirdim buraya yazıp sizi üzmek istemedim erken doğum riskim var baştan beri böyleydi zaten açılmam vardı dikiş atıldı hastaneye yatırdılar iki hafta iğne vuruldum sürekli yatıyorum doktor kontorülündeyim sürekli ben iyiyim beni düşünüp buradan yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim dua edin inşallah herşey yolunda gider. Siz de bebekleriniz de iyisiniz inşallah aklım hep sizdeydi ama çok sorunlarım vardı yazamadım...
cnm 1 hafta da bitiremessin boşverİnşallah. ben yokken herkes de iyidir inşallah çok birikmiş sayfa okuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?