2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hadi ya, ben ultrasyona göre birkaç gün ilerdeyim diye erken ayrılırım diye düşünmüştüm, 36. Haftadan sonra ama kesinlikle çalışmaya izin yok di mi
En fazla 37. Haftaya kadar çalişabiliyorsun. galiba dogumdan sonraya izinlerini aktarmak icin istiyorsun .ben ögretmenim 32de ayrilacak olmama ragmen 1 ayim boşuna gidiyor yaz tatili giriyor araya. allah yardimcin olsun 37 .haftaya kadar çalişmak zordur güçlü kuvvetli olursun inş

İnşallah canım bnm Rabbime emanetler

Ayy böyle diyince bi mutlu oldum Allah ta seni mutlu etsin emi

Benim de aynı canım ne kadar kendimi korkutmak istemesem de elimde olmuyo

Kizlar English home da bebek battaniyesi 20 lieaydi yumuşacık cok guzeldi tavsiye ederim. Mama koltuguna da 55 lira dediler ama emin olamadim sizce almalı miyim?
mama sandalyesini her bebek sevmiyormuş. Doğduğunda ve o zamana geldiğinde gidip oturtmayı deneyerek tepkisine bakarak almayı düşünüyorum şimdilik

Ya saçma olacak ama bebek kaçıncı haftafa
Ya benden baska herkes gec ayrilmak istiyor anladigim kadariyla.Ben iznim bittiginde mecburen ucretsiz izne ayrilicam cunku bakacak kimsem yok bebeğime.Zaten iki yil gitmicem bari bitsin bir an önce bu işkence diyorum
Canım aslında herkes imkanı olsa senin gibi erkenden ayrılmak istiyor ama işte maalesef şartlar elvermiyor şuan sütyenimin arkası o kadar sıkıyor ki ellerimi kazağın içine sokmak istiyorum ama olmuyo işte :) evde olup bu saatte uyanmak vardı kim istemez ki

Evet bizde de bi artış oldu.çok garip..birbirimize daha daha itinalıyız.sizin prensesiniz de size daha güzellik getirir inşallah canım.işe gönderirken bile titizleniyorum arkasından bisürü dua..sıkı sıkı da tembihliyorum çok dikkat et diye:))harbe gönderiyorum sanki:)))hormonlaaar hormonlaaaar

tabiki anlayabilirsin cnm. zaten bi süre sonra bebek kendi döndüğü için tekmeeler direkt kaburgalara ve mideye yönelik oluyor o zaman bil ki kafa aşağıda. çünkü başka türlü imkanı yok sığamıyolar :) benim oğlum baş aşağı ve kafa geride duruyordu anne karnında son iki ayında. şimdi de mesela hala yatarken kafasını geriye atarak yatmayı çok sever :)

bebek başaşağı dönmediği sürece tekmeleri sağ ve sol taraflarınızda hissedersiniz. beni kızım mesela şu an 25. haftamızdayız daha dönmedi ve sabah ayrı yere akşam ayrı yere tekme atıyor bi sağa bi sola... depar atıyo sanki içeride. alan müsait tabi dön Allah dön... biraz büyüsün dönemicek sıkışık olduğu için o zaman görücem ben o zilliyi :) :) :)

Kızlar Günaydın 32 inci haftamda çalışabilir rapor alıcam bunun için hastaneye kaçıncı haftamda gitmem gerekiyor tam 32 demi yoksa daha erken mi

o ne ya sekiz defa... yuh... zaten hastane çıkışlarını organik almıyomusunuz arkadaşlar ??? organik pamuğu 8 defa yıkarsan zaten eskir ve özelliliğini yitirir. ben bi defa yıkamıştım giydirdim oğluma... hiç de bişi olmadı valla... zaten çoğu hastane çıkışı beyaz renkte oluyo gidip rengarenk alacağımız yok... o yüzden en güzeli organik olanı... bide deterjan olarak ben ilk başta granüllü sabunlardan aldım bana öyle al demişlerdi. sonradan baktım ki granüllü sabun kıyafetlerde kalıntı bırakıyo sonra e bebek in kendi markasına döndüm sıvı deterjan olarak bi de onun leke çıkarıcısı var. kaka yı bile çok güzel çıkarıyor... tavsiye ederim. baby&me. zaten bebek kıyafetlerinin hepsini 3 yaşına kadar elde yıkama ya da narin de yıkıyorsun makinada. misss gibi oluyolar valla :)

Kızlar Günaydın 32 inci haftamda çalışabilir rapor alıcam bunun için hastaneye kaçıncı haftamda gitmem gerekiyor tam 32 demi yoksa daha erken mi

32. haftayı bitirdiğin tarihte gideceksin cnm. 32+1 mesela . sakın erken alma yasal süren başlamış olur doğum izninden kaybedersin... bizim bi arkadaş erken almıştı. aldığı tarihi 32 olarak kabul ettiler ve 3 haftası yandı kızın... günü gününe sakın geçirmeyin... ne eksik ne fazla...

sat a göre verecek ama ben döllenme gününü bildiğim için o günü baz almasını söyliycem böylece 4 gün kar a geçiyorum :)

Hiç fena fikir değil

Benim 13 martta tam 32 haftam doluyor pazartesi gününe denk geliyor o gün gitsem alabilir miyim bide son adet tarihine göre alıyorsun dimi canım bu raporu ultrasona göre değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…