- 20 Ağustos 2011
- 890
- 365
- 103
- Konu Sahibi endless love
-
- #36.961
En fazla 37. Haftaya kadar çalişabiliyorsun. galiba dogumdan sonraya izinlerini aktarmak icin istiyorsun .ben ögretmenim 32de ayrilacak olmama ragmen 1 ayim boşuna gidiyor yaz tatili giriyor araya. allah yardimcin olsun 37 .haftaya kadar çalişmak zordur güçlü kuvvetli olursun inşHadi ya, ben ultrasyona göre birkaç gün ilerdeyim diye erken ayrılırım diye düşünmüştüm, 36. Haftadan sonra ama kesinlikle çalışmaya izin yok di mi
İnşallah canım bnm Rabbime emanetlerKız ne endişe etmesi setleşme olsun bebek toplanıyor bir yere işte ne güzel hahahah bendede oluyor. kasık ağrın büyüdüğü için artık dahada genişliyor bebek sığmamaya başlayacak bir süre sonra. daha çok sertleşip itecek annesinin karnını. hiç endişe etme. bunlar zor ama güzl şeylerbenim böyle olunca hoşuma gidiyor bebek toplanıyor alt kısmın nerdeyse taş gibi oluyor. orayı seviyorum hep .anlıyorum nerde oldugunu. bazen ağrı oluyor norml diyorum. şiddetli ağrın şiddetli kasılmaların vb. gibi sorunlar yaşamadıktan snra bence skntı yapma ben öyleyim. sorunumda yok şükür bebeğimde hep tekme atıyor
Bizde ilk gebeyiz cnm ya çoğu kişi yanı. tecrübelilerde var gerçi.
Çok şeyyapmamak lazımSakiiin relax. bunlar olacak şeyler. önemli olan aşırısı olmaması. Onuda anlarsın zaten .geçiçi şeyler var uzayan kalıcı ağrılar var. stres yapma hiç. sev bebeğini toplanınca oraya parmak bastır onlar hissediyor hemen yön değiştiryor . ama ben dokunmuyorum rahat etsin diye yerım ben onun toplanmasını annesinin karnınımı itiyormuş sertleştiryormuş. yumuk yumuk mu oluyormuş toplanıp
biz 10 lu aldık canım bi takımda babamlar almış 10 luKızlar siz hastane çıkışını kaç parça aldınız? 5li mi 10lu mu?
Ayy böyle diyince bi mutlu oldum Allah ta seni mutlu etsin emicnm 1 hafta da bitiremessin boşverherkes gayet iyi bebeklerimizde iyi bol tekmeli günler geçiriyoruz.
test sonuçlarımızda hemen hemen çok iyi herkesin. Bildiğim kadarıyla. Allaha şükür şuan kimsede sorun yok diye biliyorum.Sende iyi ol hep.Aklımız kaldı.miniği çok öptm minik ellerini . anneyi üzme bicirik. uyu büyü anneceiğnin karnında uslu uslu
Benim de aynı canım ne kadar kendimi korkutmak istemesem de elimde olmuyoBİldiğim kadarıyla rahim bu aydan sonra Doğuma kendini hazırlamak için yalancı kasılmalar yapıyor. Ama ben bunu bilmeme rağmen korkuyorum açıkçasıSanırım gebelik psikolojisi. Benim de dünden beri özellikle karnımda bi kaç defa kasılma oldu ve belim çok şiddetli ağrıyor
mama sandalyesini her bebek sevmiyormuş. Doğduğunda ve o zamana geldiğinde gidip oturtmayı deneyerek tepkisine bakarak almayı düşünüyorum şimdilikKizlar English home da bebek battaniyesi 20 lieaydi yumuşacık cok guzeldi tavsiye ederim. Mama koltuguna da 55 lira dediler ama emin olamadim sizce almalı miyim?
İşte simdi gidiyorum canım sorucam hepsiniO sertlesme bendede oluyor bebek toplaniyor diyolar kasik agrim oluyo arada diyorum bebek buyuyo diyolar doktora soruyrum normaldir lekelenme olmadigi surece korkma diyor ama sen tedbir amacli icin rhat etsn diye doktoruna sor
Canım aslında herkes imkanı olsa senin gibi erkenden ayrılmak istiyor ama işte maalesef şartlar elvermiyor şuan sütyenimin arkası o kadar sıkıyor ki ellerimi kazağın içine sokmak istiyorum ama olmuyo işte :) evde olup bu saatte uyanmak vardı kim istemez kiYa benden baska herkes gec ayrilmak istiyor anladigim kadariyla.Ben iznim bittiginde mecburen ucretsiz izne ayrilicam cunku bakacak kimsem yok bebeğime.Zaten iki yil gitmicem bari bitsin bir an önce bu işkence diyorum
1 tane 10lu yeter mi canım :) hastanede değiştirmek gerekir falan diyorlar ya kafam karıstı
Oyy masaallah. Pasamz mutlu bir aileye geliyor insaallah. Rabbim oglunuzla mutlulugunuza mutluluk katacak :) daim olsun insaallah canim. Ben bu donemde esine kotu davranan erkegi hic anlamiyorum. Bizim birbirimize olan sevgmz iyice artti bu donemde. Hele ben adami cocuk sever gibi seviyorum. Hormonlardan mi ne . oda diyo kizim dogsada kurtulsam senden :)))))
Canim öncelikle cok gecmis olsun umarim cok cabuk düzelir. Pirinc, beyaz ekmek, tatli, beyaz undan yapilan hamur isi bu tur seylerde sekeri yukseltir annemdede seker var mesela biz pirinci 15 dk kaynamis sicak suda bekletiriz pilav yapmadan once oylelikle nisasta oranida azaliyo icinde. Bide sana bisey sorucam cok merak ediyorum nette bakindim ama yinede anlamak cok zor belki anlasilabilir bir pozisyonu vardir bebegin bas asagi dönüp dogum pozisyonunu anneler anlayabilirmi bebegin hareketinden yada ne pozisyonda durdugunu yoksa bi tek ultrasondami belli oluyo?
Oyke bir uygulama yok hemşireler hastane çıkisini teslim alıp giydiriyorlar sadece bez veriyorlar hastanelerde. Yalnız bu giydirilen kıyafetler kullanılmış değil mi? Sonucunda aldığım kıyafeti ben yıkayıp hastaneye goturecegim ve bebegimin giyeceği kıyafetin daha önceden giyilmis olmasını istemezdim buna müdahale şansınız var mı? Hani izin vermeseler bile ben evde 8 defa yıkar öyle götürürdüm
Ben en son senin gibiydim canım yarın günah dökme günü:)))doktor randevumuz var bakalım durum ne:))bizde 28 olduk artı 15 kilodayım :)))
Kızlar Günaydın 32 inci haftamda çalışabilir rapor alıcam bunun için hastaneye kaçıncı haftamda gitmem gerekiyor tam 32 demi yoksa daha erken mi
Teşekkür ederimBen hastane cıkışını 20 li almıştım içinde havlusu ve battaniyesi de vardı
Hastane için 10 lu yeter bence.
Kızlar 32.haftadan sonra çalışabilir raporu alacakmisiz ya doktorlardan, ben şimdi sata göre 25 küsür haftadayım, son kontrole göre ise 26+1 olmam lazım bugün, şimdi doktor Sat tarihine göre mi bana çalışabilir raporu verecek, tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi acaba???
Hiç fena fikir değilNe guzel yazmissin. Ben eskiden baya zayiftim. Is evlilik ilk cocuk derken hepsi ustune koydu. Simdiye kadar hep yukselisteyim hic eksiye gidemedim:) Birsey yemeyim deyince normalde yemedigim birseyse bile ozellikle canim istiyor. Sanirim dogumlardan sonra topluca diyet topicine gecicez:)
Benim 13 martta tam 32 haftam doluyor pazartesi gününe denk geliyor o gün gitsem alabilir miyim bide son adet tarihine göre alıyorsun dimi canım bu raporu ultrasona göre değil32. haftayı bitirdiğin tarihte gideceksin cnm. 32+1 mesela . sakın erken alma yasal süren başlamış olur doğum izninden kaybedersin... bizim bi arkadaş erken almıştı. aldığı tarihi 32 olarak kabul ettiler ve 3 haftası yandı kızın... günü gününe sakın geçirmeyin... ne eksik ne fazla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?