- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
- Konu Sahibi endless love
-
- #36.981
O an bitmeseydi diye mi ağlıyorsun senKizlar hamileligimde ilk ve son kez bir kacamak yapip ufak bir cay bardagi Fanta ictim. Ve o an hic bitmesin istedim ama bitti. :'( aglamak istiyorum. Hamileligimde yedigim ictigim hicbir seyden bu kadar zevk almamistim
Aynen canım çok yerde kullanılabiliyor. Bende çok sevdim.En sevdiğimm2 gün sürmesen bile yine nemli kalıyor. Ben duştan önce saçımada sürüyorum çok güzel yapıyor
Anladım canımm benim. Ultrason fotosunda yazıyor benim. Bende de karne dediğinden yok meselaCanm ingilizce yazılar var ama şu şekilde mesela
v:14/14
4D SURFACE.
2D HResGN 93 61 3/3/4
V6 2
VR 1.9 Hz
MI 0.8
TIB 0.3
OB 24TIRIM
Ultrason fotoğraf kağıdında yazanlar bunlar sadece.Başka hiç rakam yazı yok. birde karnesi var zaten biliyorsunuz not aldığı giriş yaptığımız kart vs. oraya yazmamış unuttu heralde Sorun değil haftaya öğrenirim ama ultrason kağısında da yazsa iyi olurdu. söylemediğinde bakardım en azından.
Merhaba hoşgeldin. Hayırlı olsun, sağlıkla bebişini kucağına al inşallahArkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım bende Mayıs annesi olacam nasip olursa. Ayrıntılı ultrasona girdim bebeğimin kalp damarlarinin yerlerinin değişik olduğunu söyledi doktorumuz bizimle aynı durumda olan var mı?
Birisi hastanede bebeği yıkamazlarsa giydirklerinde kirleniyor, hastaneden cıkartırken de temizleriyle değiştirirsiniz 2 hatta 3 takım alın yazmıştı da emin olamadım bende. Danışmak istedim :) Bir 10 lu yetecek o zaman, bolca da zıbın dediğiniz gibiçiş ya da kaka çıkarmazsa değiştirmene gerek yok :) bana yetti ama tabi hastane için yanına bolca zıbın almalısın...
Canm doktora kart vermiyormusun ay ay not aldığı bebeğin durumunu ilaçlarını randevu saatini bebekle alakalı not aldığı karne . girişte danışmaya veriyorsun oda asistana veriyor sonra asistan da doktora veriyor seni o kart la çağırıyorlar karne gibi. her kontrolde ayrı kartlar . allah allah buda bana değişik geldi onlar olmadan nasl ilerliyor acabaAnladım canımm benim. Ultrason fotosunda yazıyor benim. Bende de karne dediğinden yok meselaUygulamalar da farklı farklı demek ki
Günaydın canım, Aynı şeyi benim de yapmam lazım çünkü 37ye kadar çalışacağım inşallah Allah izin verirse. 32 biter bitmez rapor başlamalı diye düşünmüştüm ama emin olamadım şimdi, daha da vaktim olunca çok kurcalamadım. Bir sonraki doktor kontrolümüzde sorayım 30.haftada. Sen de öğrenirsen öncesinde paylaşır mısın? En iyisi doktordan öğrenmek sanırım sat'a göre hesaplayıp söylerler.Kızlar Günaydın 32 inci haftamda çalışabilir rapor alıcam bunun için hastaneye kaçıncı haftamda gitmem gerekiyor tam 32 demi yoksa daha erken mi
Canım onlar kendileri kaydediyorlar bebeğin ölçülerini,haftasını benim kilomu vs. Danışmadan randevu aldığımda sadece randevu saatini dr adını gününü yazıyor veriyor. Bebekle alakalı bilgilerin old. kart falan vermiyorlar. İlaçlarım falan da sisteminde dr. büyük ihtimalle bana ait dosyayı acıp hepsini görüyorCanm doktora kart vermiyormusun ay ay not aldığı bebeğin durumunu ilaçlarını randevu saatini vs. notları aldığı . girişte danışmaya veriyorsun oda asistana veriyor sonra asistan da doktora veriyor seni o kart la çağırıyorlar karne gibi. her kontrolde ayrı kartlar . allah allah buda bana değişik geldi onlar olmadan nasl ilerliyor acaba
Hadi ya, ben ultrasyona göre birkaç gün ilerdeyim diye erken ayrılırım diye düşünmüştüm, 36. Haftadan sonra ama kesinlikle çalışmaya izin yok di mi
Benim ic camasir oluyo bi tek bide kazaklarim bol olanlar :) 36 bedenden 40 lilara cikmak beceri istiyocanim benim catlaklarim eskiden vardi baya kilo alip verdigim icin sanki böyle yanlardan karnimin altina dogru yeni catlak var gibi ama cözemedim daha yenimi yoksa eskimiydi cunku kirmizi degiller. Karnimda su an birsey yok ama anneminki catlamis genelde vucut yapisina bagli genetikte olabiliyo ben olursada son ayda olur sanki diye dusunuyorum
mama sandalyesini her bebek sevmiyormuş. Doğduğunda ve o zamana geldiğinde gidip oturtmayı deneyerek tepkisine bakarak almayı düşünüyorum şimdilik
Tabi onun sisteminde de var benimle alakalı ben arıyorum adımı verip saat öğreniyoru tahlil sonucumu vs. öğreniyorum.Canım onlar kendileri kaydediyorlar bebeğin ölçülerini,haftasını benim kilomu vs. Danışmadan randevu aldığımda sadece randevu saatini dr adını gününü yazıyor veriyor. Bebekle alakalı bilgilerin old. kart falan vermiyorlar. İlaçlarım falan da sisteminde dr. büyük ihtimalle bana ait dosyayı acıp hepsini görüyor
Aminnnn canım.haystımda tanıdığım en iyi insan..eşim..canım..cananım..dostum..biriciğim o..daha sayamadığım onlarca sıfat ve en güzeli de çocuğumun babası olacak
Hoş bulduk cnm Evet bende ilk defa duydum solunum yolları gibi sıkıntı oluyormuş ve çok düşük bir ihtimalle bebeğin sendromlu olma ihtimali oluyormuşMerhaba hoşgeldin. Hayırlı olsun, sağlıkla bebişini kucağına al inşallahDediğini ilk defa duyuyorum nasıl değişikmiş, bir problem mi yani bu? Doktor ne dedi? Ben yaşamadım böyle bir şeyi de yeni duyuyorum
Vayy çok iyiymiş nikah masasındaki tavrınızne güzel maşallah sizebizde birbirini çok seven bir çiftiz
Nikahta memur malum soruyu sorduğunda şöyle cevap vermiştim ve tüm salon şoke olmuştu
''Hayatım boyunca birçok yanlış karar almış ya da alabilecek olabilirim Ama biliyorum ki hayatım boyunca aldığım en doğru karar onunla evlenmek olacak Evvveeettt''
binlerce kez şükürler olsun ki bu lafımın halaa arkasındayım ve bunun hakkını veren bir eşe sahibim şimdi onu daha çok seviyorum kızımın babası diye seviyorum
Henüz deterjan almadım fakat araştırıp alacağım Öneriniz varsa alabilirimKizlar gunaydin deterjan ne marka almayi dusunuyorsunuz?
Cevaba bayıldım, maşallah sizene güzel maşallah sizebizde birbirini çok seven bir çiftiz
Nikahta memur malum soruyu sorduğunda şöyle cevap vermiştim ve tüm salon şoke olmuştu
''Hayatım boyunca birçok yanlış karar almış ya da alabilecek olabilirim Ama biliyorum ki hayatım boyunca aldığım en doğru karar onunla evlenmek olacak Evvveeettt''
binlerce kez şükürler olsun ki bu lafımın halaa arkasındayım ve bunun hakkını veren bir eşe sahibim şimdi onu daha çok seviyorum kızımın babası diye seviyorum
Tamm canım ben öğrenince paylaşırım seninle kafası karışıyo insanın dün gittim doktora unuttum sormayı ama sat A göre baz alın diyolarGünaydın canım, Aynı şeyi benim de yapmam lazım çünkü 37ye kadar çalışacağım inşallah Allah izin verirse. 32 biter bitmez rapor başlamalı diye düşünmüştüm ama emin olamadım şimdi, daha da vaktim olunca çok kurcalamadım. Bir sonraki doktor kontrolümüzde sorayım 30.haftada. Sen de öğrenirsen öncesinde paylaşır mısın? En iyisi doktordan öğrenmek sanırım sat'a göre hesaplayıp söylerler.
Benim 13 martta tam 32 haftam doluyor pazartesi gününe denk geliyor o gün gitsem alabilir miyim bide son adet tarihine göre alıyorsun dimi canım bu raporu ultrasona göre değil
Yaa işte öyle şansımız var mı, sata göre 25in içindeyim, ama ultrasonda 26 nin içinde gelişimi o nedenle bende bir hafta bir haftadır diye sata göre almam diye düşünmüştüm yani öyle bir şey olabilir diyonuz? Doğru mu anladım :))sen ileri olsan bile tam tarihinde al canım. bebeklerimizle geçirdiğimiz fazladan bir gün bile ne kadar güzel gelecek bak sana gör. ilerideysen sat a göre al sat geriyse döllenmeye göre al :)
benim oğlumda Rabbime binlerce kez şükürler olsun hiç çatlağım olmadı ve 15 kilo alarak gebeliği tamamlamıştım. herkeste çatlak olacak diye bi kural yokki ben hiç krem falan da sürmedim... zaten kaşınmaya başlarsanız çatlayacak demektir. yoksa kreme de gerek yok bence...
aynen canım mama sandalyesini kendileri seçiyolar. biz chicco nunkini almıştık oğlum bi tek onda güzel durdu çünkü. annemler e bebekten başka bi marka almışlardı şimdi onlara gittiğimde ona oturtuyorum ama bi an önce çıkmak istiyo huysuzlanıyo... hatunlar ya da beyfendiler kendileri seçecek o kadarrrrrrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?