2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kizlar hamileligimde ilk ve son kez bir kacamak yapip ufak bir cay bardagi Fanta ictim. Ve o an hic bitmesin istedim ama bitti. :'( aglamak istiyorum. Hamileligimde yedigim ictigim hicbir seyden bu kadar zevk almamistim
O an bitmeseydi diye mi ağlıyorsun sen Vicdan yaptın sandım önce

Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım bende Mayıs annesi olacam nasip olursa. Ayrıntılı ultrasona girdim bebeğimin kalp damarlarinin yerlerinin değişik olduğunu söyledi doktorumuz bizimle aynı durumda olan var mı?

Anladım canımm benim. Ultrason fotosunda yazıyor benim. Bende de karne dediğinden yok mesela Uygulamalar da farklı farklı demek ki

Merhaba hoşgeldin. Hayırlı olsun, sağlıkla bebişini kucağına al inşallah Dediğini ilk defa duyuyorum nasıl değişikmiş, bir problem mi yani bu? Doktor ne dedi? Ben yaşamadım böyle bir şeyi de yeni duyuyorum

çiş ya da kaka çıkarmazsa değiştirmene gerek yok :) bana yetti ama tabi hastane için yanına bolca zıbın almalısın...
Birisi hastanede bebeği yıkamazlarsa giydirklerinde kirleniyor, hastaneden cıkartırken de temizleriyle değiştirirsiniz 2 hatta 3 takım alın yazmıştı da emin olamadım bende. Danışmak istedim :) Bir 10 lu yetecek o zaman, bolca da zıbın dediğiniz gibi

Anladım canımm benim. Ultrason fotosunda yazıyor benim. Bende de karne dediğinden yok mesela Uygulamalar da farklı farklı demek ki
Canm doktora kart vermiyormusun ay ay not aldığı bebeğin durumunu ilaçlarını randevu saatini bebekle alakalı not aldığı karne . girişte danışmaya veriyorsun oda asistana veriyor sonra asistan da doktora veriyor seni o kart la çağırıyorlar karne gibi. her kontrolde ayrı kartlar . allah allah buda bana değişik geldi onlar olmadan nasl ilerliyor acaba

Kızlar Günaydın 32 inci haftamda çalışabilir rapor alıcam bunun için hastaneye kaçıncı haftamda gitmem gerekiyor tam 32 demi yoksa daha erken mi
Günaydın canım, Aynı şeyi benim de yapmam lazım çünkü 37ye kadar çalışacağım inşallah Allah izin verirse. 32 biter bitmez rapor başlamalı diye düşünmüştüm ama emin olamadım şimdi, daha da vaktim olunca çok kurcalamadım. Bir sonraki doktor kontrolümüzde sorayım 30.haftada. Sen de öğrenirsen öncesinde paylaşır mısın? En iyisi doktordan öğrenmek sanırım sat'a göre hesaplayıp söylerler.

Canım onlar kendileri kaydediyorlar bebeğin ölçülerini,haftasını benim kilomu vs. Danışmadan randevu aldığımda sadece randevu saatini dr adını gününü yazıyor veriyor. Bebekle alakalı bilgilerin old. kart falan vermiyorlar. İlaçlarım falan da sisteminde dr. büyük ihtimalle bana ait dosyayı acıp hepsini görüyor

Hadi ya, ben ultrasyona göre birkaç gün ilerdeyim diye erken ayrılırım diye düşünmüştüm, 36. Haftadan sonra ama kesinlikle çalışmaya izin yok di mi

sen ileri olsan bile tam tarihinde al canım. bebeklerimizle geçirdiğimiz fazladan bir gün bile ne kadar güzel gelecek bak sana gör. ilerideysen sat a göre al sat geriyse döllenmeye göre al :)

benim oğlumda Rabbime binlerce kez şükürler olsun hiç çatlağım olmadı ve 15 kilo alarak gebeliği tamamlamıştım. herkeste çatlak olacak diye bi kural yokki ben hiç krem falan da sürmedim... zaten kaşınmaya başlarsanız çatlayacak demektir. yoksa kreme de gerek yok bence...

mama sandalyesini her bebek sevmiyormuş. Doğduğunda ve o zamana geldiğinde gidip oturtmayı deneyerek tepkisine bakarak almayı düşünüyorum şimdilik

aynen canım mama sandalyesini kendileri seçiyolar. biz chicco nunkini almıştık oğlum bi tek onda güzel durdu çünkü. annemler e bebekten başka bi marka almışlardı şimdi onlara gittiğimde ona oturtuyorum ama bi an önce çıkmak istiyo huysuzlanıyo... hatunlar ya da beyfendiler kendileri seçecek o kadarrrrrrr :)

Tabi onun sisteminde de var benimle alakalı ben arıyorum adımı verip saat öğreniyoru tahlil sonucumu vs. öğreniyorum.
Ama yinede dosyalayacağım kartlar var onlara her kontrol de yazılar yazıyor . ilaç verdiğini not alıyor bebeğin haftasını not alıyor. ne zaman geleceğini not alıyor. ne testi yaptı yada yapacak onu yazıyor. sonra bana geri veriyor. daha sonraki kontrolde ben bana verdiği kartlarla gidiyorum hastaneye o şekilde içeri giriyorum onlara bakıyor 'nerde kalmıştık' durumu heralde o sisteme de geçiyor tabi ayrıca. herkese o şekilde sistem böyle demekki. bende bakim görim diye birde oda iyi

Aminnnn canım.haystımda tanıdığım en iyi insan..eşim..canım..cananım..dostum..biriciğim o..daha sayamadığım onlarca sıfat ve en güzeli de çocuğumun babası olacak

ne güzel maşallah size bizde birbirini çok seven bir çiftiz

Nikahta memur malum soruyu sorduğunda şöyle cevap vermiştim ve tüm salon şoke olmuştu
''Hayatım boyunca birçok yanlış karar almış ya da alabilecek olabilirim Ama biliyorum ki hayatım boyunca aldığım en doğru karar onunla evlenmek olacak Evvveeettt''

binlerce kez şükürler olsun ki bu lafımın halaa arkasındayım ve bunun hakkını veren bir eşe sahibim şimdi onu daha çok seviyorum kızımın babası diye seviyorum

Hoş bulduk cnm Evet bende ilk defa duydum solunum yolları gibi sıkıntı oluyormuş ve çok düşük bir ihtimalle bebeğin sendromlu olma ihtimali oluyormuş

Vayy çok iyiymiş nikah masasındaki tavrınızsize de maşallah diyelim.hamile olunca bi kez daha ne kadar doğru bir adamla evlendiğimi tekrardan teyid etmiş oldum.ne mutlu bana..size..son bişey diyip konuyu kapatıyorum çünkü hassas bir konu çok yaymamak Laz'ım "bir babanın çocuğuna verebileceği en güzel hediyedir eşini sevmek" herkesin sevgililer gününü de bu vesileyle kutluyorum...aşk kazansın..

Cevaba bayıldım, maşallah size

Tamm canım ben öğrenince paylaşırım seninle kafası karışıyo insanın dün gittim doktora unuttum sormayı ama sat A göre baz alın diyolar

Yaa işte öyle şansımız var mı, sata göre 25in içindeyim, ama ultrasonda 26 nin içinde gelişimi o nedenle bende bir hafta bir haftadır diye sata göre almam diye düşünmüştüm yani öyle bir şey olabilir diyonuz? Doğru mu anladım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…