2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
50 grm şeker yüklemesi birinci saat sonucum 154 çıktı çok mu sizinki kaç çıktı hergün ölçüyor musunuz lütfen acil cevap

zaten bebeği hastanede sakın ama sakın yıkamasınlar... bebeğin üzerindeki tabaka kalmalı ki dünyaya karşı vücut ısınını yasvaş yavaş dengeleyebilsin... yıkayınca o tabaka gidiyor ve bebekler çok çabuk sarılık vb gibi birsürü hastalığa yakalanıyolar. üstündeki tabaka kir değil ki senin vücudundan çıkarken ki yağ tabakası... en temiz ve steril şey. bunu kir olarak görüp üstünü değiştirin diyen zihniyeti bir türlü anlamıyorum ben. o tabakanın içinde amniyon sıvısı var bebeği koruyan cennet kokulu... :)

Hoş bulduk cnm Evet bende ilk defa duydum solunum yolları gibi sıkıntı oluyormuş ve çok düşük bir ihtimalle bebeğin sendromlu olma ihtimali oluyormuş

canım böyle bişi yakın zamanda duymuştum.ama tam olarak aynı şeymı bilmiyorum.sanırım İstanbul acıbademe gitti burdan bir arkadaşın arkadaşı.orda ıyı bır çocuk kalp doktoru varmış.ama canım tam olarak aynı şeydenmı bahsedıyoruz bilmiyorum.benım bulunduğum yerdeki doktor yonlendırmış onları.senın doktorunda mutlaka bir açılama yapacaktır sana.umarım onemlı bişi yoktur

Arkadaşının bebeğinin durumu şuan nasıl acaba.. benim doktorum benim aklımı çok karıştırdı genetik doktoruna falan gönderdi çok cnm skldı.

valla doktoru tanıyosan sana yardımcı olabilecek birisi ise herşeyi alabilirsin

Tabi canım güzel bir uygulamaymış, hiç haberim yok böyle şeylerden Olsa iyi olurdu

Hoş bulduk cnm Evet bende ilk defa duydum solunum yolları gibi sıkıntı oluyormuş ve çok düşük bir ihtimalle bebeğin sendromlu olma ihtimali oluyormuş
Anladım canım, dur bakalım bence başka bir doktora daha görün istersen böyle bir durumda 1 doktorla yetinme.

İşte bilgim olmadığı için canım sizlerden istifade ediyorum O zaman doktorumla bu konuyu konuşmalıyım. Yıkamasınlar bebeğimi

Doktor diyet yapman lazım ve sabah akşam ölçmen lazım dedi canım benimle aynı durumda olan varmı diye merak ediyorum sonuçlarımda çok yüksek değil aslında ama
Canım seninki de sınıra yakın o zaman. Biraz dikkat edersen yediklerine sorun yaşamazsın diye düşünüyorum

Doktor diyet yapman lazım ve sabah akşam ölçmen lazım dedi canım benimle aynı durumda olan varmı diye merak ediyorum sonuçlarımda çok yüksek değil aslında ama
Burada bir kişi daha yazdı geçende 152 miydi neydi onunki de. ama 50 lik mi yaptırdı acaba . oda endişe etmişti bende yazmıştım kendisine ilk sen değilsin yüksek çıkan dikkat edersin düzelir diye kimdi ya
Cnm sende üzülme kontrol edersin hep şeker makarna hamur işi az yersin biraz daha ben 170 çıkanda duydum çevremde . dikkat ettiler bebekleri maşallh tosun ibi haha cok tatlılar

Sagol canım yorumun için diyet sıkıntı olmaz yaparım da hergün parmaktan kan alıp ölçmek sıkıntı canım acır diye düşünüyorum çok korkunç

Çok geçmiş olsun canım, insallah bu sayılı günleri de hayırlısıyla atlatıp bebegini alırsın kucagına
Aynen ben de sonrasında kötü oldum. 3 saatlik kanı da verdikten sonra dogru düzgün bi seyler yemeye gitmistik eşimle, yemek yerken gözüm kararır gibi oldu.
50 grm şeker yüklemesi birinci saat sonucum 154 çıktı çok mu sizinki kaç çıktı hergün ölçüyor musunuz lütfen acil cevap
Canım sen zaten 50'lik yaptırmamıs mıydın? Hatta dahiliyeye yönlendirmisti doktor seni? Yine mi 50'lik yaptılar? Ya da ben kişileri mi karıştırdım?
1 saat sonrasında 154 cıktıysa sınırın biraz üzerinde, yediklerine biraz dikkat etmen gerekiyor. Bir şey olmaz insallah

Sagol canım yorumun için diyet sıkıntı olmaz yaparım da hergün parmaktan kan alıp ölçmek sıkıntı canım acır diye düşünüyorum çok korkunç
evet o biraz sıkıntı benimde canm tatlıdır. çok gereklimiymiş ya. hafta bir filan olmuyormuymuş.
hadi hadi doktor yap bişeyler hadi biraz daha indir diyeydin dürtüp

Arkadaşının bebeğinin durumu şuan nasıl acaba.. benim doktorum benim aklımı çok karıştırdı genetik doktoruna falan gönderdi çok cnm skldı.

canım ben konuyu iyice bilmeden sana yanlış bişi söylemek istemiyorum.belkide çok çok farklı iki olay.bilmeden bişi söyleyip moralini bozmak istemiyorum.teşhisler aynımı bilmiyorum.yani bunu en net kendi doktorunla görüşebilirsin.içine sinmiyorsa başka doktorada danış.

zaten bebek hiç yıkanmaz hastnedede sadece üstünkörü şöyle bi siliyolar üstünde kalan kanları...enine boyuna yıkamıyolar yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…