- 10 Mayıs 2016
- 481
- 326
- 23
- Konu Sahibi endless love
-
- #37.001
Birisi hastanede bebeği yıkamazlarsa giydirklerinde kirleniyor, hastaneden cıkartırken de temizleriyle değiştirirsiniz 2 hatta 3 takım alın yazmıştı da emin olamadım bende. Danışmak istedim :) Bir 10 lu yetecek o zaman, bolca da zıbın dediğiniz gibi
benim 120 çıkmıştı cnm.Fazla çıkmış biraz sanki daha iyi bilen yazar birazdan.50 grm şeker yüklemesi birinci saat sonucum 154 çıktı çok mu sizinki kaç çıktı hergün ölçüyor musunuz lütfen acil cevap
Hoş bulduk cnm Evet bende ilk defa duydum solunum yolları gibi sıkıntı oluyormuş ve çok düşük bir ihtimalle bebeğin sendromlu olma ihtimali oluyormuş
Kizlar gunaydin deterjan ne marka almayi dusunuyorsunuz?
Arkadaşının bebeğinin durumu şuan nasıl acaba.. benim doktorum benim aklımı çok karıştırdı genetik doktoruna falan gönderdi çok cnm skldı.canım böyle bişi yakın zamanda duymuştum.ama tam olarak aynı şeymı bilmiyorum.sanırım İstanbul acıbademe gitti burdan bir arkadaşın arkadaşı.orda ıyı bır çocuk kalp doktoru varmış.ama canım tam olarak aynı şeydenmı bahsedıyoruz bilmiyorum.benım bulunduğum yerdeki doktor yonlendırmış onları.senın doktorunda mutlaka bir açılama yapacaktır sana.umarım onemlı bişi yoktur
Yaa işte öyle şansımız var mı, sata göre 25in içindeyim, ama ultrasonda 26 nin içinde gelişimi o nedenle bende bir hafta bir haftadır diye sata göre almam diye düşünmüştüm yani öyle bir şey olabilir diyonuz? Doğru mu anladım :))
Ben kullaniorum Canim onun haricinde de başka bisy surmedim halada catlagim yok şükür karnimda 2-3 aya kadarda olmaz inşallah :)Kızlar çatlak olmasın diye zeytinyağı kullanan var mı, sanki en iyi o nemlendirir.
Doktor diyet yapman lazım ve sabah akşam ölçmen lazım dedi canım benimle aynı durumda olan varmı diye merak ediyorum sonuçlarımda çok yüksek değil aslında amabenim 120 çıkmıştı cnm.Fazla çıkmış biraz sanki daha iyi bilen yazar birazdan.
Tabi canım güzel bir uygulamaymış, hiç haberim yok böyle şeylerdenTabi onun sisteminde de var benimle alakalı ben arıyorum adımı verip saat öğreniyoru tahlil sonucumu vs. öğreniyorum.
Ama yinede dosyalayacağım kartlar var onlara her kontrol de yazılar yazıyor . ilaç verdiğini not alıyor bebeğin haftasını not alıyor. ne zaman geleceğini not alıyor. ne testi yaptı yada yapacak onu yazıyor. sonra bana geri veriyor. daha sonraki kontrolde ben bana verdiği kartlarla gidiyorum hastaneye o şekilde içeri giriyorum onlara bakıyor 'nerde kalmıştık' durumu heralde osisteme de geçiyor tabi ayrıca. herkese o şekilde sistem böyle demekki. bende bakim görim diye birde oda iyi
Anladım canım, dur bakalım bence başka bir doktora daha görün istersen böyle bir durumda 1 doktorla yetinme.Hoş bulduk cnm Evet bende ilk defa duydum solunum yolları gibi sıkıntı oluyormuş ve çok düşük bir ihtimalle bebeğin sendromlu olma ihtimali oluyormuş
İşte bilgim olmadığı için canım sizlerden istifade ediyorumzaten bebeği hastanede sakın ama sakın yıkamasınlar... bebeğin üzerindeki tabaka kalmalı ki dünyaya karşı vücut ısınını yasvaş yavaş dengeleyebilsin... yıkayınca o tabaka gidiyor ve bebekler çok çabuk sarılık vb gibi birsürü hastalığa yakalanıyolar. üstündeki tabaka kir değil ki senin vücudundan çıkarken ki yağ tabakası... en temiz ve steril şey. bunu kir olarak görüp üstünü değiştirin diyen zihniyeti bir türlü anlamıyorum ben. o tabakanın içinde amniyon sıvısı var bebeği koruyan cennet kokulu... :)
Canım seninki de sınıra yakın o zaman. Biraz dikkat edersen yediklerine sorun yaşamazsın diye düşünüyorumDoktor diyet yapman lazım ve sabah akşam ölçmen lazım dedi canım benimle aynı durumda olan varmı diye merak ediyorum sonuçlarımda çok yüksek değil aslında ama
Burada bir kişi daha yazdı geçende 152 miydi neydi onunki de. ama 50 lik mi yaptırdı acaba . oda endişe etmişti bende yazmıştım kendisine ilk sen değilsin yüksek çıkan dikkat edersin düzelir diye kimdi yaDoktor diyet yapman lazım ve sabah akşam ölçmen lazım dedi canım benimle aynı durumda olan varmı diye merak ediyorum sonuçlarımda çok yüksek değil aslında ama
İnşallahCanım seninki de sınıra yakın o zaman. Biraz dikkat edersen yediklerine sorun yaşamazsın diye düşünüyorum
Sagol canım yorumun için diyet sıkıntı olmaz yaparım da hergün parmaktan kan alıp ölçmek sıkıntı canım acır diye düşünüyorum çok korkunçBurada bir kişi daha yazdı geçende 152 miydi neydi onunki de. ama 50 lik mi yaptırdı acaba . oda endişe etmişti bende yazmıştım kendisine ilk sen değilsin yüksek çıkan dikkat edersin düzelir diye kimdi ya
Cnm sende üzülme kontrol edersin hep şeker makarna hamur işi az yersin biraz dahaben 170 çıkanda duydum çevremde . dikkat ettiler bebekleri maşallh tosun ibi haha cok tatlılar
Çok geçmiş olsun canım, insallah bu sayılı günleri de hayırlısıyla atlatıp bebegini alırsın kucagınaİyi geceler canlarım hepinizi merakta bıraktım çok özür dilerim çok kötü günler geçirdim buraya yazıp sizi üzmek istemedim erken doğum riskim var baştan beri böyleydi zaten açılmam vardı dikiş atıldı hastaneye yatırdılar iki hafta iğne vuruldum sürekli yatıyorum doktor kontorülündeyim sürekli ben iyiyim beni düşünüp buradan yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim dua edin inşallah herşey yolunda gider. Siz de bebekleriniz de iyisiniz inşallah aklım hep sizdeydi ama çok sorunlarım vardı yazamadım...
Aynen ben de sonrasında kötü oldum. 3 saatlik kanı da verdikten sonra dogru düzgün bi seyler yemeye gitmistik eşimle, yemek yerken gözüm kararır gibi oldu.Ben mesela avm nin lavabosunda resmen gittim geldim. Kapının kilidini zor açtım gözüm karardı. Annemi aradım koşarak yetişti. Geldiğinde yüzümden damla damla ter akıyordu. Ne olduğunu anlamadım vallahi ne berbat bişeymiş. Herkes içeceğin tadı kötü şu bu diyor da asıl olay sonrasındaymış... Sonrasında da dinlenmek gerek muhakkak...
Canım sen zaten 50'lik yaptırmamıs mıydın? Hatta dahiliyeye yönlendirmisti doktor seni? Yine mi 50'lik yaptılar? Ya da ben kişileri mi karıştırdım?50 grm şeker yüklemesi birinci saat sonucum 154 çıktı çok mu sizinki kaç çıktı hergün ölçüyor musunuz lütfen acil cevap
evet o biraz sıkıntı benimde canm tatlıdır. çok gereklimiymiş ya. hafta bir filan olmuyormuymuş.Sagol canım yorumun için diyet sıkıntı olmaz yaparım da hergün parmaktan kan alıp ölçmek sıkıntı canım acır diye düşünüyorum çok korkunç
Arkadaşının bebeğinin durumu şuan nasıl acaba.. benim doktorum benim aklımı çok karıştırdı genetik doktoruna falan gönderdi çok cnm skldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?