2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Doktor ne dedi bu konuda peki? Her duyduguna itibar etme bence. Ne zararı olabilir ki suyun fazla olmasının...
Henüz tam birşey demedi suyunun fazla olması illa bi sorun olacak anlamina gelmez lakin gözlem altında tutulmasi lazim dedi o yüzden ayda degil 2 ' 3 haftada bir muayeneye çagıracağını söyledi bakalim haftaya ne dicek.
Ama internetten okuduguma göre kan uyuşmazlığıda suyun fazla olmasını etkiliyormuş

Şuan başka bir doktorda sıra bekliyorum dua edin bizim için..

İnşallah Evet canım ya hergün nasıl parmagımdan kan alıp ölcüçem onu kara kara düşünüyorum
Parmaktan kan alma okadar basitki hic korkma, ben yaptim yani canin yanmiyor hic. İlkini eşin yapain bi gor bak, korkulcak bise degil.
Bende seker yuklemesindeyim, ikinci saatimi bekliyorum ve acliktan bayilazaaaaaaiiimmmmmmm 12 olsun hemen simite abanacam resmen iskence cekiyorum yahu. Neyse hayirlisiyla sorunsuz atlatalimda insalllah dua ede ede bekliyorum

Canım evet o benim sonuçlarımı bilmiyodum doktor ayayıp sonuçlar yüksek dahiliyeye git dedi dahiliyeye geldim diyetisyene yönlendirdi ve cihaz alıp hergün evde ölç 15 gün sonra tekrar gel dedi bi daha yapmadı yani yüklemeyi 50 gr lık yükleme yapılmıştı onun sonucu 154 müş

Bilmiyorumki korktum biraz ama yapıcak bişey yok canım eşim diyo sen o acıya dayanamıyosan doğum nasıl yapıcan o da haklıİnşallah canım haber ver bize inşallah çıkmaz şekerin

Bilmiyorumki korktum biraz ama yapıcak bişey yok canım eşim diyo sen o acıya dayanamıyosan doğum nasıl yapıcan o da haklıİnşallah canım haber ver bize inşallah çıkmaz şekerin
Parmaktan kan almanokadar kolay ve acisizki, hani biri kolunu cimdikler ya sinek isirdi der. Ayni o hesap hic acimiyo cihazi al evde olc bak anlicaksin ay insallah canim resmen acliktan dk sayiyorum ya kuzumda acikti uyuyo galiba tekmelemiyor bile o da açiiiiizzzzzz

Canım yedigine karışmak istemem tabi ama o kadar şeker aldın zaten, simitle ekstradan yükseltme şekerini :)
Anladım, ben yeniden 50'lik yaptılar sandım. 100'lük ya da 75'lik yapmayacaklar o zaman? Direkt diyet vermisler. Parmaktan ölçüm hiç acımıyor, kontrol altında tutarsan sorun olmaz zaten :)

Yazik degil mi bana bir de balkonda duruyordu. Balkon buzdolabindan daha soguk. Ohh mis gibiydi pisman degilim ama bir daha yapmayacagim kendimi portakalla avutcam sanirim
Biz genelde zaten cok icmeyiz ama esim aldiginda bende iciyorum arada bir bardak bunu yeme sunu yeme cok kasmamaya calsiyom kendimi. Cünkü yasak olunca daha cok canim istiyo sanki

Gebe takip kağıdı canım benim de var her kontrolde doktor alıp bakıyor sonra ultrasona alıyor hatta geçen şeker yüklemesi günü unutmuşum odada ayırmış kenara geri verdi

Ama ama ama ne yicem ben cok aciktim, eve gidene kadar dayanamam kiiiiii

Sagol canım yorumun için diyet sıkıntı olmaz yaparım da hergün parmaktan kan alıp ölçmek sıkıntı canım acır diye düşünüyorum çok korkunç
Eşine yaptırsan o yapsa erkekler böyle konularda biraz daha sert duruşlu oluyorlar ben de korkarım Petisko alıyor hergün parmağından kan ona bi danış istersen

Canım
Hadi ya, ben ultrasyona göre birkaç gün ilerdeyim diye erken ayrılırım diye düşünmüştüm, 36. Haftadan sonra ama kesinlikle çalışmaya izin yok di mi
Sata göre kayıtlıyiz sağlık Bakanlığında. Hastane sağlık ocağı aynı sistemden görüyor, bu durum değişmez bence. Izinlerimiz sata göre. 32. Haftayı doldurunca izne cikilabiliyor. 37.haftayi doldurunca çalışmak yasak diye biliyorum 36 değil sanki
Son 3 hafta diye biliyorum. 38. 39. ve 40. haftalarda

Hadi ya çok abarttım acıycakmış gibi düşündüm acımaz inşllah canım yaa kıyamam kuzuya ben içeceği ilçmeden önce bi kan verdim içtikten bi saat sonra da bi daha kan verdim seni neden o kadar aç bıraktılarki

Tamam canım herkes acımıyor diyor abarttım sanırım hormonlardanherşeyi de hormonlara bağlamam yok mu benim he hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…