2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Susam var diye dedim, şekeri baya yükseltiyor o. Poğaça falan ye bari :)
Tamam ozaman pogaca yerim, ikiside var yanimda
Benimki 75lik canim, bir saat arayla 3 defa kan alindi. Biri aclik diger ikisi icecek sonrasi tokluk. 15dk kaldi sonra ozgurluk insallllaaah sekerimde iyi cikarsa aksama horon tepecem

Benim görümcem ne folikasit kullandi nede vitamin turkiyedeki doktorlardan dinledim iste onlar diyo gereksiz ama demir ilaci kullanin bide ilk 3 ay kesinlikle folikasit önemli. Bide benim anlamadigim ben su anda d3 vitamini kullaniyorum ayrica, sen kan ilaci iciyom diyosun, kimi de demir ilaci iciyom diyo acaba bunlarin hepsi aynimi yoksa farkli ilaclarmi anlamadim cunku cogu kisi doktor kan ilaci verdi demisti gruptada. Hayir yani nerdeyse 4 kilo aldim 6 hafta icinde ve bu hic normal degil cunku yemiyorum yesem neyse dicem, doktorada soylucem bu gun bunu ama burdaki diyetisyen oyle trdeki gibi guzel diyet vermezki :) yoksa ben kendim surekli diyet yapan bi insanim hamilelikten kafa kalmadi ama neyin kalorisi ne kadar, neyden ne kadar yemek lazim, ne zamanda ne kadar kilo verilir cok iyi ezberlemistim. Ilacida doktor ic desede icmicem tabiki bebisimi allah korusunda o cekrse bende eksikiyomus bende olmasada olur aliskinim ben :)

Dediğim gibi bende öyle bir şey yok Güyaaa özel hastane işte
Benimde dosyam var, doktorum her muayenede A4 kagidina yaziyor bulgulari ve usg ciktisinida ilistiriyor. Ancak gecen ay dosyami kaybettim ve yeni dosya actik. Eski dosyam hala kayiplarda koca dosya nere gitti anlamis degilim. Neyse artik doktorumda bulamazsan yapcak bise yok zaten sorunlu bir gebelik degilsin dedi

Anne olmak gerçekten çok zormuş insan kendi yasamayana kadar anlamıyor rabbim sağlıcakla bebeislerimizi doğurmayı nasip etsin inş

O zaman benimki daha dönmedi galiba yada ancak ultrasonda anlicam, tekmeleri eskiye göre yukarda ama sagda ve solda hissediyorum kaburgama dogru atiyo bide bi yandan acaba kafasi asagidami diye dusunuyorum cunku mesaneye baski yapan bisey var lavaboya gidiyorum cikiyorum yine skismisim gibi bi his oluyo halbuki bos :) ne guzel ilki oglan ikinci kiz rabbim banada nasip etsin insallah ikincide kiz cocugu. Facebook da anne bebek sayfalarina bakiyorum gözüm korkuyo seninde aralarinda 2 yas falan olcak galiba nasil zormu? Yerim o zilliyi annesi ya yazik bende cok üzülüyorum buyucekler yerleri kalmicak skiscaklar diye yazikk diyip duruyorum :)

Ben en son senin gibiydim canım yarın günah dökme günü:)))doktor randevumuz var bakalım durum ne:))
Bendee 15 aldim sanirsam bide doktorunki 2 fazla tartiyo. Allahim sana geliyorum demek istiyorum benimde randevu bu gun utaniyorum tartiya cikmaya ben

Canim benim catlak onceden vardi yanlarda mesela boyum cok cabuk uzadi diye sonra isvicreye geldim birden cok kilo aldim falan derken bacaklarda kalcadada oldu oyle surekli kasintim yok mesela karnimda arada bir oluyo ondada hic kasimiyorum ama vucut musait yani her an bekliyorum :)

Aynen benimde koca dosya oldu evet a4 boyutunda kalın kartlarda birde baya birikti. evet ultrason kağıtlarını filan o kartlara takıyor filan . ay nasl kayboldu ya ben bir gün götürmedim unutmuşum bir daha unutma lazım olacak dedi tamm dedim biraz sorumsuz anne hissettim kendimi utandım

Dünkü şeker sonucumu endokrine gösterdim, 1 birim sınırı geçti diye diyet ve şeker ölçüm cihazı verdiler. Öyle bir diyet listesi ki 12 dilim ekmek var günde. Ben o ekmeği 1 haftada yiyorum diyet listesine uyarsam eğer +40kg ile gebeliği tamamlarım Her şey iyi hoş da şu parmağı delip şeker ölçme olayı hiç hoşuma gitmedi

Kızlar en bastan beri beni yanlız bırakmadınız hepinizin iyi dileklerini okudum mutluluk dan ağladım iyiki varsınız bebeğim teyzelerinin onu bu kadar sevdiğini hissetmiştir tekme atmaya başladı. Ben iyiyim sizde iyi olun ağır işler yapmayın hepinize çok teşekkür ederim

ay süpermiş yaaa valla bende 2-3 günde yerim o kadar dilim ekmeği nerdeyse anlamadım ben bu diyetten .

Kizlar burda hic konusu gecmedi face de anne bebek sayfalari var bakiyorum surekli biraz bilgi edinebilmek icin yoksa surekli hastanede geciririm zamanimi cok panik bi insanim :) calismayan anneler dogumdan sonra dogum parasi ve sgk mi nerden de bi para aliniyormus haberiniz olsun gerek duyan varsa ikisi toplam 420 tl falan cok birsey degil ama en azindan bebegin bi ihtiyaci karsilanabilir mesela tr de bakiyorum prima bebek bezleri yada biberonlar cok pahali buraya göre orda alinan maasa bakilirsa turkiyenin yasam standartlarina göre bana cok pahali geliyo bi cok sey ve biz burda onlari cok daha ucuza aliyoruz. Bilginiz olsun en azindan madem devlet veriyo yararlanin derim. Birde su an prima yahudi mali deniliyor ama patenti bi almana ait ilk almanyada cikmis ben almanca gecmis tarihini okudum merak edip belkide turkiyede firma yahudilere ait olabilir o konu hakkinda bir bilgim yok ama hazir bebek bezi olarak bi alman adam torunlari icin bulmus daha sonra amerika ve avrupada yapilmis, avrupada ve isvicreye pampers diye geciyo markasi hatta primalarin kösesindede yaziyo.

Kaç grm şeker yüklenmişti benimkide yüksek çıktı diyet ve ölçüm yapıcam bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…