2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Evet haklısın 37 demem gerekiyordu, kontrolde soracağım şu 32.hafta olayını, birde biz sadece ilk gebelik için sadece 300tl doğum parası alacağız di mi?

Bendee 15 aldim sanirsam bide doktorunki 2 fazla tartiyo. Allahim sana geliyorum demek istiyorum benimde randevu bu gun utaniyorum tartiya cikmaya ben
:)))ay güldüm yaa.halimize bak.napalım elden gelen bişey Yok..yiyin gaaari

Kaç grm şeker yüklenmişti benimkide yüksek çıktı diyet ve ölçüm yapıcam bende
75lik yaptırdım.
Açlık 85
1. Saat 181
2. Saat 152 çıktı sonuçlarım

1. Saatte sınır 180 miş, ben 1 birim aşmışım. O yüzden 1 hafta haftada 2 gün, 1 hafta haftada 3 gün her öğün aç ve tok şeker ölçücem...

Saol canım bilgilendirmen için..öyle dünyanın en pahalı memleketlerinden birinde yaşıyoruz.kdv,ötv, benzin doğalgaz,elektrik...çok pahalı..üstüne asgari ücret yazık bu güzel insanlara.ve daha kötüye gidiyor durumumuz..şu anda da soğuk savaş var ülkemde bence...psikolojik savaş.umarım kazanırız..hayır'lara vesile olsun..amin

12 dilim ekmek mi cidden
Ben sizin verdiginiz diyete göre daha iyi besleniyorum deseydin

12 dilim ekmek mi cidden
Ben sizin verdiginiz diyete göre daha iyi besleniyorum deseydin
Dedim canım dedim. Ben bunlardan çok çok az yiyorum zaten, bu liste bana pek diyet olmadı dedim ama işini hiç severek ve bilerek yapan biri değil anladığım kadarıyla... Ben kendi diyetimi kendim yaparım zaten bu listeyi mideme sığdıramam

Aaa nerdeyse sınırda çıkmış sonucun azcık daha az olsaydı gerek kalmazdı belki ölçmeye filan
Ben 50 gr lık yükleme yaptım 154 çıktı sınır 140 ,yoldayım şimdi diyetisyene gidiyorum randevum saat 1 de dahiliyedeki doktor hergün ölç iki hafta sonra gel dedi bakalım bu doktor ne diycek

Ölçmede canım acıyacak diye değil de parmaklarımın ucu yara olursa diye sinir oldum. Bir de bu çıktı başıma, ayol şöyle yaya yaya bir hamilelik geçiremedik

Arkadaşlar Prof. Un yanından şimdi çıktım bebegimde bir sıkıntı görmediğini söyledi neye kime inanacagimi şaşırdım inanın..
Profesöre inan canım sen onlar işin uzmanı ve çıkarları olmadan neyse olumlu yahut olumsuz şak diye söylüyorlar için rahat olsun Allahın izniyle en başta da tabiki

Vallla bende anlamadim nasil kayboldugunu, heryere baktim ve hicbiryerden de cikmadi. Cok ilginc vallla şoklardayim
Muhtemelen banada diyetisyen yollari gozukecek, 1.saat tokluk 191 cikti ikinciyi henuz ogrenemedim bakalim. Sen devlet hastanesinde mi gitti dahiliye ve diyetisyene canim?

Canim biz benzini en fazla 1.80 e aliyoruz oda pahalanmis hali ki ordan geri 1.30 lara dusuyo o kadarki ucuzluyo ve burda asgari ucret 3500 frank siz benzine 4 kusurlerde para ödüyorsunuz onunda yarisi su. En basiti bebek bezi oyle tesaduf gruplarda gördüm 68 tl falan yaziyo benim burda ona verecegim para 24 euro almanyadan aldim, avent biberon bi tanesi burda 9-10 euro trde 48 tl gelde sen düsün ne sartlarda yasadiginizi herseyin markasi ital diYe kaziklanmak tuhaf geliyor bana sahsen avent isvicre malida degil ama ital diye biz ustune vergi ödemiyoruz. Ki bak almanyaya gidip alisveris yapiyorum dimi almanyada yasayanla ayni parayi ödüyorum mesela bi paket bez 12 euromu ben isvicrede yasadigim icin o fisi gelip alman gumrugune onaylatiyorum almanyada ödedigim vergiyi gidip magazadan geri aliyorum ama alman geri almiyo cunku kendi ulkesi bende isvicrede vergi ödedigim icin bana almanyada vergi ödetmiyorlar. Onu bunu gectim soguk savas ic savas falan diyorsun ya gercektende allah turkiyenin sonunu hayir etsin insallah, isvicrede resmi olarak 4 dil konusuluyo kac dil kac dinden insan yasiyo bir gunden bir gune sorun yasamiyorlar bir yandanda dönüp türkiyeye bakiyorum bundan 14 sene öncesine kadar ordaydim türk, kürt,laz,cerkez,ermeni,rum hepsi kardes gibi yasiyordu fazla söze gerek yok.

Ölçmede canım acıyacak diye değil de parmaklarımın ucu yara olursa diye sinir oldum. Bir de bu çıktı başıma, ayol şöyle yaya yaya bir hamilelik geçiremedik
Benim isaret parmagimdan en az 6defa olcum vallla hicbisi belli olmuyo. Delik dedigin igne ucu gibi ve okadar dikkatli baktim belli bile degil. Sorun yapma yani bisicik anlasilmiyo, hatta eve gelince hemen olctum parmakimdan ve 120 cikti mesela. Ben baya alistim, doktor kullan derse ben rahatlikla kullanirim

:)))ay güldüm yaa.halimize bak.napalım elden gelen bişey Yok..yiyin gaaari
Can bogazdan gelirmis :)) benim derdim 4 sene ac kal surekli diyet yap 500-700 kalori arasi beslen en fazla sonra git 3 ayda verdiginin 2 katini geri al bide burda kilo almadim diyenler benim psikolojimi bozuyo ya zaten takigim kilo olayina rabbim her daim güldürsün yüzünü canim. Aliyoz artik yapacak bisey yok rapor alip gunluk evde kalayimda duzene girmeye caliscam.

Endokrine üniversiteye gidiyorum düzenli her ay. O diyetisyene hemen yolladı üniversitede gitmiş bulundum. Normalde özel diyetisyene gidiyorum, hastanedekilerin listeleri çok fena...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…