2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Sen neden ölçüyordun daha öncesinde peki canım?

Yok Can'ım kan tetkiki yaptırdım enfeksiyonum var mecburen başladım antibiyotiğe. Balla karabiberi hiç denemedim. Bir de normal de de mide sorunum var midemi bozar mı ?
Normalde benim midemde hassas canım ama bişey yapmadı az bi dene dokunursa kesersin sonuçta zararlı bişey yok ki içinde bal karabiber

Sen neden ölçüyordun daha öncesinde peki canım?
Seker yuklemesi yaptirmayayim diye kendim olcup bir kenara yaziyordum, dun sabah tokluk sekerim 135 cikinca tedirgin oldum. Doktorumu aradm oda zaten yuklemeyi yaptirmami oneriyordu, yarin sabah yaptir dedi. Ben yuklemeyi yaptirmayip evde kendim olcerim diye baslamistim muhtemelen bana da diyetisyen yollari gorunecek, simdi doktorumu arayacagim.
Aclik :100 (ne hikmetse gecen hafta asm de aclik 82 cikti ve hep evde de 82 felan cikiyor)
1.saat tokluk :190
2.saat tokluk : 137

Simdi doktorumu arayip konusacagim, bakalim.

Maşallah.hep beraber sağlkla sıhatla doğuralım inş kuzuları

Arkadaşlar Prof. Un yanından şimdi çıktım bebegimde bir sıkıntı görmediğini söyledi neye kime inanacagimi şaşırdım inanın..

canım prof. öyle dediyse içini biraz rahat tut.Allah bilir herşeyi.Bol bol dua edelim inş

Canım evde baktığın şeker cihazıyla hastanelerdekinin hassasiyeti aynı değil ben laboratuvar da çalışıyorum. Hastanelerin yada laboratuvarların cihazları daha hassas olduğu için hiç bi zaman aynı sonucu yakalamazsın zaten ama iyiki yaptırmışsın yüklemeyi tokluğun yüksek çıkmış mutlaka doktorunla görüş.

Kanla demir ayni canm. Kan ilaci diyorum ama demirde var iceriginde. Ben bunu gebelk onceside iciyordum zaten. Ben hc sevmiyorum su ilaclari. O kadar agrilar cektm kuzum iciin agri kesici dahi icmedim. Simdi rontgen gunum yaklasiyo bobrek icin sorucam eger sakincalysa grmycm cektm cekecegm kadar zaten. Duymustm ben vitamn ilaçlarının istah acip kilo aldrdigini. Ilk 3 ay dedgn gibi folik asit ictm..simdide bu kan hapi o kadr

Yaa bu hormonlar esir ediyor bazen insani. Bazen boyle rahatszms gibi davransa da kizimiz olunca gececek mi bu halin diyor. Aslinda memnun :)))) ben de bu halimi cok.sevdm gerci. Bazen deliliklerim tutuyor o zamanda hormonlardaan deyp gülüyor adam. Cok fena bilinclendrmisim. Diyarbakirda yasam nasil canim. Bu sene sark istiyoruz ins. Ist da yasam cok pahali. Kizimizda geliyo bizi zorlayacak gibi. Esim.diyarbakirida yazacak :)

50 grm şeker yüklemesi birinci saat sonucum 154 çıktı çok mu sizinki kaç çıktı hergün ölçüyor musunuz lütfen acil cevap
Benimki 163 cikmisti. Ikinci bir yukleme istedi 100luk. burada 75lik yaptiranda var. Dahiliye kesin tani icin izlemek istemistir. Bende bugun gittim. Diyetisyen biz gelen her hamileye tedbiren veriyoruz diyet dedi. Bir sure izle sonra 140 150yi gecmiyorsa biraktirir zaten.
Şuan başka bir doktorda sıra bekliyorum dua edin bizim için..
Cok gecmis olsun. Bir korku atlatmissin. Bencede prof.unki daha guvenilirdir. Gecen burada birisi bahsetmisti fatal kardiyografi bolumleri var diye. Aklinda suphe varsa birde dogrudan boyle bir bolume gidersin.
Bende bugun gosterdim sonucumu bir de dahiliye ve diyetisyen gorsun diyr. Doktorum sadece dikkat et demisti bunlar diyet verdi. Diyette duzenleme yapti. Ekmek ve meyveyi azaltti mesela. Bazi gidalarin yerini degistirfi vs. Sana dogrudan 2200luk listesi mi verdi? ustune egitim saatine denk gelmisim 40 dk egitim aldim. Iyi oldu. Az yedigim halde seker cikti diye nerdeyse tamamen kesmistim karbonhidrati. Yanlismis. Kas erimesine yol aciyormus. Bize de lazim kas daha kilo alicaz bebek tasiyacagiz. 9 dilim ekmek yaziyor bende. Ama 1 tabak corbada 5 tanede findikta 4 kaşık nohutta 1 dilime denk. Hepsi bunun icinde. Miktarlar bana da cok geldi. Verirken siz daha iyi bile besleniyor olabilirsiniz ama kaloriden ve gida turu cesitliliginden kismayin dedi. Yedigim her seyde kafama takiyordum yukseldi mi diye. Simdi olcer dururum artik:)
Hadi gecmis olsun. Cok sevindim. Sen dun yazinca benimde aklima takildi. Kontrole cagirdi. Keske once senin mesaji okusaydim. Simdi kim gidecek onca yolu

Ben sana söyliyim canım şimdiden
Sınırlar
Açlık 95
1. Saat 180
2. Saat 153

Benim
85
181
152

Yani sadece 180 i 1 birim geçtim ve ölçüm verdi. Senin de aşmış görünüyor bu durumda. Sen ölçüyormuşsun zaten sıkıntı yok rahat ol. Geçmiş olsun.

benim oğlumun doğumunda 32. haftamı bitirdiğimde doktora gittiğim tarih baz alındı canım . sat ı baz almadılar. belki ben şanslıyımdır :)

Evet haklısın 37 demem gerekiyordu, kontrolde soracağım şu 32.hafta olayını, birde biz sadece ilk gebelik için sadece 300tl doğum parası alacağız di mi?

300 tl yi ptt lerden alıyodunuz kızlar 120 tl emzirme parasını da ziraat bankasına yatırıyo devlet ..

Haklisin hassasiyet ayni degildir muhtemelen ama asm de de aclik kan sekerim dusuktu, burda cok yuksek cikmis sasirdim. Bir de simdi evde olcum yapmami isteyecek muhtemelen doktor, bu durumda eger hassasiyeti iyi degilse bu cihazlara nasil guvenecegiz mesela. Kafamda deli sorular, neyse doktora sorayim bunlari bana diyetisyen ve dahiliye yolu gorundu anlasilan. Neyse saglik olsun
Tatlim, yukarda alinti bana ait gibi gorunuyor ama o yorumlar HappyMommy arkadasimiza ait. Sorularina cevap verir gorunce. Ben daha diyetisyene gorunmedim. Seker yukleme sonuclarim yeni cikti.
Aynen sinirlari biliyordum, ben de biraz aşmişim aclik ve 1. Saat toklukta. Dahiliye ve diyetisyen yollari gorundu. Ozele mi yoksa devlete mi gitsem acaba. Kendi kadin dogum doktorumda hastaymış, ben direk dahiliyeye mi gitsem acaba diyorum. Doktorcumu beklesem o da git bi goster dicek nasilsa

Canım dbakır Büyükşehir nihayetinde.lokasyonu güzel ve hayat İstanbul'a göre hem ucuz hem dağ rahat.son iki yılı saymazsak memleketim diye demiyorum fakat gerçekten ideal bir şehir.2 senede dönen siyasi dolaplardan bahsetmiyorum.muhalefet iktidar memleketimi perişan etti elele verip.ama şimdi huzur ortamı oluştu.bizim işyerimiz polis lojmanlarının yanımda.çok ahbabımız var sizin meslektaşlardan.onlar da sever diyarbakırı.doğuyu yazacaksanız Diyarbakır'ı öneririm.savaş bitti rahat edersiniz..

veriliyo canım kiloların hepsi hiç merak etme... biraz dikkat etsen, zaten bebek seni uykusuz bırakacak ve yemek düzenin ya da uyku düzenin ya da hayatındaki birçok şey kökten değişikliğe uğrayacak o yüzden metabolizma ister istemez veriyo kiloyu. ben 65 le gebe kalmıştım oğluma. şimdi kızıma 63 ile gebe kaldım. yani öncesinden daha düşük kiloya düştüm 1 sene içerisinde. kiloları dert etmeyin yani. hı bi de tabi süt olacak diye sürekli tatlı şerbetli ya da çikolata tarzı şeyler yemeyin asıl zaten onlar kilo yapıyo ben bol bol su içmiştim Rabbime binlerce kez şükürler olsun sütüm vardı...

Ben en son senin gibiydim canım yarın günah dökme günü:)))doktor randevumuz var bakalım durum ne:))
benmde haftaya randevum bende cok merak ediyorum ama kilo konusuna alıstım yapcak bişey yok :))) oglumu özledim en son baska doktora gitmiştim ultrason cok eskiydi göremedik hiç cok merak ediyorum artık bayagı buyuduler masallah

Evde kalınca emin ol düzene girer yeme alışkanlığın benimki gibi:)))daha düzenli daha kaliteli daha kalorili bir hayat:)))

vallahi ben de özledim miniği.bide böyle boyu posu artınca daha da hoşuma gidiyor doktora gitmek.e bide az kaldı..heyecan 30.haftadan sonra başlıyor bizler için bence
ş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…