- 7 Ekim 2016
- 1.040
- 1.460
- 48
- Konu Sahibi endless love
-
- #37.101
Diyetisyenden çıktım az önce 15 gün diyet yapıcam Sabah öğle akşam açlık tokluk şekerimi ölçücem sonuçlarım iyi olmazsa insülün iğnesi yapmam gerekecek dua edin bana iğneye gerek kalmasınBenimki 163 cikmisti. Ikinci bir yukleme istedi 100luk. burada 75lik yaptiranda var. Dahiliye kesin tani icin izlemek istemistir. Bende bugun gittim. Diyetisyen biz gelen her hamileye tedbiren veriyoruz diyet dedi. Bir sure izle sonra 140 150yi gecmiyorsa biraktirir zaten.
Cok gecmis olsun. Bir korku atlatmissin. Bencede prof.unki daha guvenilirdir. Gecen burada birisi bahsetmisti fatal kardiyografi bolumleri var diye. Aklinda suphe varsa birde dogrudan boyle bir bolume gidersin.
Bende bugun gosterdim sonucumu bir de dahiliye ve diyetisyen gorsun diyr. Doktorum sadece dikkat et demisti bunlar diyet verdi. Diyette duzenleme yapti. Ekmek ve meyveyi azaltti mesela. Bazi gidalarin yerini degistirfi vs. Sana dogrudan 2200luk listesi mi verdi? ustune egitim saatine denk gelmisim 40 dk egitim aldim. Iyi oldu. Az yedigim halde seker cikti diye nerdeyse tamamen kesmistim karbonhidrati. Yanlismis. Kas erimesine yol aciyormus. Bize de lazim kas daha kilo alicaz bebek tasiyacagiz. 9 dilim ekmek yaziyor bende. Ama 1 tabak corbada 5 tanede findikta 4 kaşık nohutta 1 dilime denk. Hepsi bunun icinde. Miktarlar bana da cok geldi. Verirken siz daha iyi bile besleniyor olabilirsiniz ama kaloriden ve gida turu cesitliliginden kismayin dedi. Yedigim her seyde kafama takiyordum yukseldi mi diye. Simdi olcer dururum artik:)
Hadi gecmis olsun. Cok sevindim. Sen dun yazinca benimde aklima takildi. Kontrole cagirdi. Keske once senin mesaji okusaydim. Simdi kim gidecek onca yolu
ben baby me markasını aldım sıvı deterjan paraben içermez kimsayal yoktur yazıyodu uni baby bide hacısakirin toz deterjanı da guzelmiş dalin deterjanı da cok güzek kokuyomus hepsini denerim ben artık büyüyene kadar :))Henüz deterjan almadım fakat araştırıp alacağım Öneriniz varsa alabilirim
evet şaka maka az kaldı 10 haftacıkk mart biraz uzun zor gececek ama nisan cabucak gecer saglıkla gelsinnler dedigin gibi artık büyüdüklerini iyice hissedince insan daha cok görmek sevmek istiyovallahi ben de özledim miniği.bide böyle boyu posu artınca daha da hoşuma gidiyor doktora gitmek.e bide az kaldı..heyecan 30.haftadan sonra başlıyor bizler için bence
ş
Canim yanlislikla ben zannetmissin. H hasretsinan65 arkadasimizin paylasimiydi.Zıp zıp cok gecmis olsun ,dikisin atildiysa telaslanma bence sızman var mi suanda suyunda azalma ya da ..?
Canim su aralar o taraf rahat istanbul sarktan beter. Cok severek isteyerek yazmstik istanbulu ama cok üzdü bizi. Canm memeleketi ne hale getrdiler. Esimde diyarbakir urfa istiyor umarim hayrlisiyla olur. Istanbulda kalmak hc istemiyorum artik. Bide yeni evli olduğumuzdan borclarimiz var. Ev eve benzemiyor kirasi 1000 simdilk yetiyordu bize Zeynebn ihtiyaclari ister istemez zorlayacak bizi. Bu yaz belli olack hayrlsi bakalm. Kitralar orda da yuksek dahi olaa ev eve benzer hc deglse. Burasi malesef oyle deglCanım dbakır Büyükşehir nihayetinde.lokasyonu güzel ve hayat İstanbul'a göre hem ucuz hem dağ rahat.son iki yılı saymazsak memleketim diye demiyorum fakat gerçekten ideal bir şehir.2 senede dönen siyasi dolaplardan bahsetmiyorum.muhalefet iktidar memleketimi perişan etti elele verip.ama şimdi huzur ortamı oluştu.bizim işyerimiz polis lojmanlarının yanımda.çok ahbabımız var sizin meslektaşlardan.onlar da sever diyarbakırı.doğuyu yazacaksanız Diyarbakır'ı öneririm.savaş bitti rahat edersiniz..
Aleykum selam canim hosgeldinherkese selamlar
Ben demistim sana, acimiycak diye2. doz tetanoz ılk gıbı olmadı gercekten acısı daha hafıf mutluyum :)
İnsalllah sorun cikmaz canim, genelde diyetle cozuluyor yani sıkma canini. Muhtemelen banada diyet verecek doktor, birlikte atlatiriz uzulme sakin. Destek oluriz birbirimize, hem kilo aimimizda kontrol altinda olacak iyi tarafindan bakalim dimiDiyetisyenden çıktım az önce 15 gün diyet yapıcam Sabah öğle akşam açlık tokluk şekerimi ölçücem sonuçlarım iyi olmazsa insülün iğnesi yapmam gerekecek dua edin bana iğneye gerek kalmasın
Ben o isi gecen hafta yaptim, hemde ikinci doz hic acitmadi bile. Seninde acimiycak bisicik olmiycak uzulmeeee, amaaaan bize hergun 14subat biz anayiz anaaaaaaŞeker ölçüm tantanasının üzerine bir de tetanoz aşımı yaptırdım. Ne güzel bir 14 Şubat
Bizi ihmal edersen olacagi bu iste, senin iki yavrun var simdilik onlara sarilAnammm oku oku oku uykum geldi dunden beri 12 sayfa birikmis napiyosunuz anacim siz.seker niyetine yerim sizi ben
gel annecim geeelll geeelll kavussakda soyle mis gibi kokulu kokulu sarilsam boynuna gomsem burnumu6 ayi nasi gecirdik biz ben anlamadim.gidiyimde ozcan denizden gecmiyor gunleri dinleyim ben..
Onlar artik karta kactı :))))Aleykum selam canim hosgeldin
Ben demistim sana, acimiycak diye
İnsalllah sorun cikmaz canim, genelde diyetle cozuluyor yani sıkma canini. Muhtemelen banada diyet verecek doktor, birlikte atlatiriz uzulme sakin. Destek oluriz birbirimize, hem kilo aimimizda kontrol altinda olacak iyi tarafindan bakalim dimi
Ben o isi gecen hafta yaptim, hemde ikinci doz hic acitmadi bile. Seninde acimiycak bisicik olmiycak uzulmeeee, amaaaan bize hergun 14subat biz anayiz anaaaaaa
Bizi ihmal edersen olacagi bu iste, senin iki yavrun var simdilik onlara sarilbende kocama sariliyorum simdilik hayirlisiyla kucagimiza alinca bolbol koklariz yavrularimizi
hahaha bende daha az yerim diye dusunuyorum öglene kadar yatarim hem cok uyudugumda yada öglenleri kestirdigimde kendimi pek ac hissetmiyorum ben :) ama baksana bu gun evdeyim ikinci ogunumu yedim saat 2 de ucuncuyu yiyip doktora gitcem masallah banaEvde kalınca emin ol düzene girer yeme alışkanlığın benimki gibi:)))daha düzenli daha kaliteli daha kalorili bir hayat:)))
Canım benim de 136 çıkmıştı doktorum sadece dikkat et dedi hiç bi yönlendirme yapmadı. Kendi başıma yapıyorum bir şeyler. Seninki de yüksek çıkmış zaten sonra gitmişsin diyetisyene sonraki sayfalarda okudum50 grm şeker yüklemesi birinci saat sonucum 154 çıktı çok mu sizinki kaç çıktı hergün ölçüyor musunuz lütfen acil cevap
ayyy ınsallah ınsalllah bende az once dusundum. vay be dedım karnım kıyafetdn kıpır kıpır artık dedım neler neler geıo kuzum yaa ozledım onu guzel kokuyu merak edıommAnammm oku oku oku uykum geldi dunden beri 12 sayfa birikmis napiyosunuz anacim siz.seker niyetine yerim sizi ben
gel annecim geeelll geeelll kavussakda soyle mis gibi kokulu kokulu sarilsam boynuna gomsem burnumu6 ayi nasi gecirdik biz ben anlamadim.gidiyimde ozcan denizden gecmiyor gunleri dinleyim ben..
Analar çeker yükü diye boşuna demiyorlarmış demek kiAleykum selam canim hosgeldin
Ben demistim sana, acimiycak diye
İnsalllah sorun cikmaz canim, genelde diyetle cozuluyor yani sıkma canini. Muhtemelen banada diyet verecek doktor, birlikte atlatiriz uzulme sakin. Destek oluriz birbirimize, hem kilo aimimizda kontrol altinda olacak iyi tarafindan bakalim dimi
Ben o isi gecen hafta yaptim, hemde ikinci doz hic acitmadi bile. Seninde acimiycak bisicik olmiycak uzulmeeee, amaaaan bize hergun 14subat biz anayiz anaaaaaa
Bizi ihmal edersen olacagi bu iste, senin iki yavrun var simdilik onlara sarilbende kocama sariliyorum simdilik hayirlisiyla kucagimiza alinca bolbol koklariz yavrularimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?