2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
2. doz tetanoz ılk gıbı olmadı gercekten acısı daha hafıf mutluyum :)

Diyetisyenden çıktım az önce 15 gün diyet yapıcam Sabah öğle akşam açlık tokluk şekerimi ölçücem sonuçlarım iyi olmazsa insülün iğnesi yapmam gerekecek dua edin bana iğneye gerek kalmasın

Henüz deterjan almadım fakat araştırıp alacağım Öneriniz varsa alabilirim
ben baby me markasını aldım sıvı deterjan paraben içermez kimsayal yoktur yazıyodu uni baby bide hacısakirin toz deterjanı da guzelmiş dalin deterjanı da cok güzek kokuyomus hepsini denerim ben artık büyüyene kadar :))

vallahi ben de özledim miniği.bide böyle boyu posu artınca daha da hoşuma gidiyor doktora gitmek.e bide az kaldı..heyecan 30.haftadan sonra başlıyor bizler için bence

ş
evet şaka maka az kaldı 10 haftacıkk mart biraz uzun zor gececek ama nisan cabucak gecer saglıkla gelsinnler dedigin gibi artık büyüdüklerini iyice hissedince insan daha cok görmek sevmek istiyo

Canim su aralar o taraf rahat istanbul sarktan beter. Cok severek isteyerek yazmstik istanbulu ama cok üzdü bizi. Canm memeleketi ne hale getrdiler. Esimde diyarbakir urfa istiyor umarim hayrlisiyla olur. Istanbulda kalmak hc istemiyorum artik. Bide yeni evli olduğumuzdan borclarimiz var. Ev eve benzemiyor kirasi 1000 simdilk yetiyordu bize Zeynebn ihtiyaclari ister istemez zorlayacak bizi. Bu yaz belli olack hayrlsi bakalm. Kitralar orda da yuksek dahi olaa ev eve benzer hc deglse. Burasi malesef oyle degl

Anammm oku oku oku uykum geldi dunden beri 12 sayfa birikmis napiyosunuz anacim siz.seker niyetine yerim sizi ben
gel annecim geeelll geeelll kavussakda soyle mis gibi kokulu kokulu sarilsam boynuna gomsem burnumu 6 ayi nasi gecirdik biz ben anlamadim.gidiyimde ozcan denizden gecmiyor gunleri dinleyim ben..

herkese selamlar
Aleykum selam canim hosgeldin
2. doz tetanoz ılk gıbı olmadı gercekten acısı daha hafıf mutluyum :)
Ben demistim sana, acimiycak diye
İnsalllah sorun cikmaz canim, genelde diyetle cozuluyor yani sıkma canini. Muhtemelen banada diyet verecek doktor, birlikte atlatiriz uzulme sakin. Destek oluriz birbirimize, hem kilo aimimizda kontrol altinda olacak iyi tarafindan bakalim dimi
Şeker ölçüm tantanasının üzerine bir de tetanoz aşımı yaptırdım. Ne güzel bir 14 Şubat
Ben o isi gecen hafta yaptim, hemde ikinci doz hic acitmadi bile. Seninde acimiycak bisicik olmiycak uzulmeeee, amaaaan bize hergun 14subat biz anayiz anaaaaaa
Bizi ihmal edersen olacagi bu iste, senin iki yavrun var simdilik onlara saril bende kocama sariliyorum simdilik hayirlisiyla kucagimiza alinca bolbol koklariz yavrularimizi

Onlar artik karta kactı :))))

Evde kalınca emin ol düzene girer yeme alışkanlığın benimki gibi:)))daha düzenli daha kaliteli daha kalorili bir hayat:)))
hahaha bende daha az yerim diye dusunuyorum öglene kadar yatarim hem cok uyudugumda yada öglenleri kestirdigimde kendimi pek ac hissetmiyorum ben :) ama baksana bu gun evdeyim ikinci ogunumu yedim saat 2 de ucuncuyu yiyip doktora gitcem masallah bana

50 grm şeker yüklemesi birinci saat sonucum 154 çıktı çok mu sizinki kaç çıktı hergün ölçüyor musunuz lütfen acil cevap
Canım benim de 136 çıkmıştı doktorum sadece dikkat et dedi hiç bi yönlendirme yapmadı. Kendi başıma yapıyorum bir şeyler. Seninki de yüksek çıkmış zaten sonra gitmişsin diyetisyene sonraki sayfalarda okudum

Petisko aynen canım dun gece aklıma sen geldın :) haklı dedım acımıo. esım dedı sımdı acıyacak dıe dedım arkadasım soyledı kı acımıo dıe dedım :)))

ayyy ınsallah ınsalllah bende az once dusundum. vay be dedım karnım kıyafetdn kıpır kıpır artık dedım neler neler geıo kuzum yaa ozledım onu guzel kokuyu merak edıomm

H hasretsinan65 çok mutlu oldum. Her gün sayfana girip bakıyorum yazmış mı girmiş mi diye. Artık korkmuştum valla. Çok sevindim serklaj baya önlem alıyor bu durumlarda. Bir şey sorcam sen en son yavrunu hissetmemiştin bu hareketsizlik mi vesile oldu bunu anlamanızda?
Yani tesadüf mü ki? Nasıl anlaşıldı?

hep aynı yerden vuruyor kızım sızın nasıl arkadaslar hep sag tarafıma vuruo

Analar çeker yükü diye boşuna demiyorlarmış demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…