2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Gozun aydin canim tabiki prof soyledigine inanicaksin..hosgeldin bu arada Allah hayirliaiyla tamamina erdirsin
Arkadaşlar Prof. Un yanından şimdi çıktım bebegimde bir sıkıntı görmediğini söyledi neye kime inanacagimi şaşırdım inanın..

ayyy ınsallah ınsalllah bende az once dusundum. vay be dedım karnım kıyafetdn kıpır kıpır artık dedım neler neler geıo kuzum yaa ozledım onu guzel kokuyu merak edıomm
Cok guzel bir koku cook keske saklama imkani olsa dunyada esi benzeri yok.Allah istryen herkese tattirsin

Bence üniversite hastanesinin endokrini iyi oluyor. O yüzden üniye gidiyorum. Sana da o şekilde öneririm. Ama diyetisyene gideceksen muhakkak iyi bir özel diyetisyene gitmeni öneririm. Veya devlette git diyetisyene kendin revize et listeyi. Çünkü bana verdikleri liste çok komik. Ben liste yapsam daha iyi yaparım bence... Eski diyetimde kombinleyip kendim yapıcam diyetimi...

Gozun aydin canim tabiki prof soyledigine inanicaksin..hosgeldin bu arada Allah hayirliaiyla tamamina erdirsin

Cok guzel bir koku cook keske saklama imkani olsa dunyada esi benzeri yok.Allah istryen herkese tattirsin
ayy heyecanlandım. hep tanıdıkların o kokusunu koklardım hep o zamnlar derdım kı allahım banada nasıp et. ve gunler az kaldıı ayyy kendımı dogumdan cıkmıs yatagımda yatıor. kucagımda kızım zeynebım gıbı hayal ettım :))

Hayırlısı olsun canım hakkınızda inşallah.urfadansa Diyarbakır çıkar inşallah.çok daha rahat.o kira parasıyla buralarda çok güzel evler bulabilirsiniz.tabi masraflar artıyor.belki lojman bile çıkar lojmanlar da güzel gerçekten.

Aynen 2100lük liste verdi diyetisyen. Her öğün 4 dilim ekmek nedir ya?? Protein ağırlıklı beslenince kas erimesi olmuyor diye biliyorum. Benim önceki diyette karbonhidratı çok kısıtlamıştı diyetisyenim, ama kas kütlem azalmamıştı, yağdan gitmişti hep. Ki şu an zayıflama gibi bir gayemiz yok elbette, yağ da kas da sabit kalsın, şekeri yükseltecek gıdalardan uzak durma odaklı bir diyet yapıcam kendim. Meyveyi azaltmam lazım zaten başka kısacak bir şeker yok Gebelik boyunca toplamda 2-3 dilim tatlı yemişim, bir parça çikolata yemişim o da tekme atsın diye, gebelik diyabeti vız gelir tırıs gider

:))kulağıma hacı Şakir ve dalin hoş geldi nedense..bi araştırma da onun için yaparız napalım

Onlar artik karta kactı :))))
Hahahahaha ilahiiii yaa duymasin ilk goz agrilarin
Petisko aynen canım dun gece aklıma sen geldın :) haklı dedım acımıo. esım dedı sımdı acıyacak dıe dedım arkadasım soyledı kı acımıo dıe dedım :)))
Eveeet iyi demişsin, bizden iyi mi bilecek babasi
hep aynı yerden vuruyor kızım sızın nasıl arkadaslar hep sag tarafıma vuruo
Benimde genelde soldan vuruyor ama ara ara sagdan da vurmaya basladi bir haftadir. İcerde neler yapiyorlar kimbilir, bazen sanki icimde birseyler kayiyo surunuyo gibi oluyo anliyorum uyandigini hareket ettigini vurmasa bile
Univ. Hastanesinde Endokrine randevu almaya calistim ama direk randevu alinmiyormus. Doktor yonlendirmesiyle gidiliyormuş. Önce dahiliyeye gitmem lazim galiba ama dahiliye icinde randevu bile vermiyo okadar dolu galiba bu durumda suan gittigim ozel hastaneye gitmem gerekecek,ablam medikalparkta calisiyo sonuclarimi bide o gostercek doktoruna. Bakalim iste yapcez bisiler tanidigim bir diyetisyende yok ama ozel hastanede diyetisyene giderim, bol bol sorularimida sorarim hem. Oyle dusundum yani suan

Zeynep mi olucak ismi.bayilirim cok severim zeynep ismini.bizimkide kiz olsaydi zeynep aklimdaydi :) cok yakisicak guzel kizina eminim

Insallah geri cabuk gider ya benim taktigim kilo almak degil aslinda ben özellikle ilk uc ayda haddinden fazla aldim yoksa ikinci uc ayda cok aldim diyemem simdide önünü tutamiyoruz iste :)

canım diyetisyen meyva ne kadar verdi

kızlar kilonun kullandıgımız vitamin ilaçları ile alakası olduğunu düşünmüyorum.Öyle olsa sanırım aranızda en fazla vitamini kullanan ama en az kiloyu alan benim herhalde .12. haftaya kadar elevit biosteron ve imom kullandım. 12.haftadan sonra imom decaVit ostecare gynoferon ve magnezyum kullanıyorum hala.bugün 27+1 deyim 25. haftama kadar sadece 5 kilo aldım.Bunların yanında birde progestan hap kullanıyorum.

Genelde lojman cikiyormus. Ins olurda farkli bir hayata yelken acariz minnakmla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…