- 29 Mart 2016
- 2.059
- 2.188
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #37.121
2. doz tetanoz ılk gıbı olmadı gercekten acısı daha hafıf mutluyum :)
Arkadaşlar Prof. Un yanından şimdi çıktım bebegimde bir sıkıntı görmediğini söyledi neye kime inanacagimi şaşırdım inanın..
Cok guzel bir koku cook keske saklama imkani olsa dunyada esi benzeri yok.Allah istryen herkese tattirsinayyy ınsallah ınsalllah bende az once dusundum. vay be dedım karnım kıyafetdn kıpır kıpır artık dedım neler neler geıo kuzum yaa ozledım onu guzel kokuyu merak edıomm
Bence üniversite hastanesinin endokrini iyi oluyor. O yüzden üniye gidiyorum. Sana da o şekilde öneririm. Ama diyetisyene gideceksen muhakkak iyi bir özel diyetisyene gitmeni öneririm. Veya devlette git diyetisyene kendin revize et listeyi. Çünkü bana verdikleri liste çok komik. Ben liste yapsam daha iyi yaparım bence... Eski diyetimde kombinleyip kendim yapıcam diyetimi...Haklisin hassasiyet ayni degildir muhtemelen ama asm de de aclik kan sekerim dusuktu, burda cok yuksek cikmis sasirdim. Bir de simdi evde olcum yapmami isteyecek muhtemelen doktor, bu durumda eger hassasiyeti iyi degilse bu cihazlara nasil guvenecegiz mesela. Kafamda deli sorular, neyse doktora sorayim bunlaribana diyetisyen ve dahiliye yolu gorundu anlasilan. Neyse saglik olsun
Tatlim, yukarda alinti bana ait gibi gorunuyor ama o yorumlarHappyMommy arkadasimiza ait. Sorularina cevap verir gorunce. Ben daha diyetisyene gorunmedim. Seker yukleme sonuclarim yeni cikti.
Aynen sinirlari biliyordum, ben de biraz aşmişim aclik ve 1. Saat toklukta. Dahiliye ve diyetisyen yollari gorundu. Ozele mi yoksa devlete mi gitsem acaba. Kendi kadin dogum doktorumda hastaymış, ben direk dahiliyeye mi gitsem acaba diyorum. Doktorcumu beklesem o da git bi goster dicek nasilsa
Benimki hic agri olmuyor asılardan sonra.onceki hamilelikdede olmamisti sadece dokunursam ası yerini hissediyodumBenim de hiç ağrımadı. Gerçi ilki de hafif ağrılı geçmişti
ayy heyecanlandım. hep tanıdıkların o kokusunu koklardım hep o zamnlar derdım kı allahım banada nasıp et. ve gunler az kaldıı ayyy kendımı dogumdan cıkmıs yatagımda yatıor. kucagımda kızım zeynebım gıbı hayal ettım :))Gozun aydin canim tabiki prof soyledigine inanicaksin..hosgeldin bu arada Allah hayirliaiyla tamamina erdirsin
Cok guzel bir koku cook keske saklama imkani olsa dunyada esi benzeri yok.Allah istryen herkese tattirsin
ins... bende ıkı sayıya dusmeye az kaldı 101Bu arada artık sayfamızın hamişleri 30 lu haftalarda görünmeye başladı. 20 ve 30 arası nasıl geçtiyse 40 a kadar da su gibi geçsin inşallah
Canim su aralar o taraf rahat istanbul sarktan beter. Cok severek isteyerek yazmstik istanbulu ama cok üzdü bizi. Canm memeleketi ne hale getrdiler. Esimde diyarbakir urfa istiyor umarim hayrlisiyla olur. Istanbulda kalmak hc istemiyorum artik. Bide yeni evli olduğumuzdan borclarimiz var. Ev eve benzemiyor kirasi 1000 simdilk yetiyordu bize Zeynebn ihtiyaclari ister istemez zorlayacak bizi. Bu yaz belli olack hayrlsi bakalm. Kitralar orda da yuksek dahi olaa ev eve benzer hc deglse. Burasi malesef oyle degl
Aynen 2100lük liste verdi diyetisyen. Her öğün 4 dilim ekmek nedir ya?? Protein ağırlıklı beslenince kas erimesi olmuyor diye biliyorum. Benim önceki diyette karbonhidratı çok kısıtlamıştı diyetisyenim, ama kas kütlem azalmamıştı, yağdan gitmişti hep. Ki şu an zayıflama gibi bir gayemiz yok elbette, yağ da kas da sabit kalsın, şekeri yükseltecek gıdalardan uzak durma odaklı bir diyet yapıcam kendim. Meyveyi azaltmam lazım zaten başka kısacak bir şeker yokBenimki 163 cikmisti. Ikinci bir yukleme istedi 100luk. burada 75lik yaptiranda var. Dahiliye kesin tani icin izlemek istemistir. Bende bugun gittim. Diyetisyen biz gelen her hamileye tedbiren veriyoruz diyet dedi. Bir sure izle sonra 140 150yi gecmiyorsa biraktirir zaten.
Cok gecmis olsun. Bir korku atlatmissin. Bencede prof.unki daha guvenilirdir. Gecen burada birisi bahsetmisti fatal kardiyografi bolumleri var diye. Aklinda suphe varsa birde dogrudan boyle bir bolume gidersin.
Bende bugun gosterdim sonucumu bir de dahiliye ve diyetisyen gorsun diyr. Doktorum sadece dikkat et demisti bunlar diyet verdi. Diyette duzenleme yapti. Ekmek ve meyveyi azaltti mesela. Bazi gidalarin yerini degistirfi vs. Sana dogrudan 2200luk listesi mi verdi? ustune egitim saatine denk gelmisim 40 dk egitim aldim. Iyi oldu. Az yedigim halde seker cikti diye nerdeyse tamamen kesmistim karbonhidrati. Yanlismis. Kas erimesine yol aciyormus. Bize de lazim kas daha kilo alicaz bebek tasiyacagiz. 9 dilim ekmek yaziyor bende. Ama 1 tabak corbada 5 tanede findikta 4 kaşık nohutta 1 dilime denk. Hepsi bunun icinde. Miktarlar bana da cok geldi. Verirken siz daha iyi bile besleniyor olabilirsiniz ama kaloriden ve gida turu cesitliliginden kismayin dedi. Yedigim her seyde kafama takiyordum yukseldi mi diye. Simdi olcer dururum artik:)
Hadi gecmis olsun. Cok sevindim. Sen dun yazinca benimde aklima takildi. Kontrole cagirdi. Keske once senin mesaji okusaydim. Simdi kim gidecek onca yolu
:))kulağıma hacı Şakir ve dalin hoş geldi nedense..bi araştırma da onun için yaparız napalımben baby me markasını aldım sıvı deterjan paraben içermez kimsayal yoktur yazıyodu uni baby bide hacısakirin toz deterjanı da guzelmiş dalin deterjanı da cok güzek kokuyomus hepsini denerim ben artık büyüyene kadar :))
Hahahahaha ilahiiii yaa duymasin ilk goz agrilarinOnlar artik karta kactı :))))
Eveeet iyi demişsin, bizden iyi mi bilecek babasiPetisko aynen canım dun gece aklıma sen geldın :) haklı dedım acımıo. esım dedı sımdı acıyacak dıe dedım arkadasım soyledı kı acımıo dıe dedım :)))
Benimde genelde soldan vuruyor ama ara ara sagdan da vurmaya basladi bir haftadir. İcerde neler yapiyorlar kimbilir, bazen sanki icimde birseyler kayiyo surunuyo gibi oluyo anliyorum uyandigini hareket ettigini vurmasa bilehep aynı yerden vuruyor kızım sızın nasıl arkadaslar hep sag tarafıma vuruo
Univ. Hastanesinde Endokrine randevu almaya calistim ama direk randevu alinmiyormus. Doktor yonlendirmesiyle gidiliyormuş. Önce dahiliyeye gitmem lazim galiba ama dahiliye icinde randevu bile vermiyo okadar dolu galibaBence üniversite hastanesinin endokrini iyi oluyor. O yüzden üniye gidiyorum. Sana da o şekilde öneririm. Ama diyetisyene gideceksen muhakkak iyi bir özel diyetisyene gitmeni öneririm. Veya devlette git diyetisyene kendin revize et listeyi. Çünkü bana verdikleri liste çok komik. Ben liste yapsam daha iyi yaparım bence... Eski diyetimde kombinleyip kendim yapıcam diyetimi...
Evet malesef ne kadar yüksek bir rakam di mi(!)Evet haklısın 37 demem gerekiyordu, kontrolde soracağım şu 32.hafta olayını, birde biz sadece ilk gebelik için sadece 300tl doğum parası alacağız di mi?
Zeynep mi olucak ismi.bayilirim cok severim zeynep ismini.bizimkide kiz olsaydi zeynep aklimdaydi :) cok yakisicak guzel kizina eminimayy heyecanlandım. hep tanıdıkların o kokusunu koklardım hep o zamnlar derdım kı allahım banada nasıp et. ve gunler az kaldıı ayyy kendımı dogumdan cıkmıs yatagımda yatıor. kucagımda kızım zeynebım gıbı hayal ettım :))
dalan roxy %100 doğal olanı aldım ben şimdilik .Kizlar gunaydin deterjan ne marka almayi dusunuyorsunuz?
Insallah geri cabuk gider ya benim taktigim kilo almak degil aslinda ben özellikle ilk uc ayda haddinden fazla aldim yoksa ikinci uc ayda cok aldim diyemem simdide önünü tutamiyoruz iste :)veriliyo canım kiloların hepsi hiç merak etme... biraz dikkat etsen, zaten bebek seni uykusuz bırakacak ve yemek düzenin ya da uyku düzenin ya da hayatındaki birçok şey kökten değişikliğe uğrayacak o yüzden metabolizma ister istemez veriyo kiloyu. ben 65 le gebe kalmıştım oğluma. şimdi kızıma 63 ile gebe kaldım. yani öncesinden daha düşük kiloya düştüm 1 sene içerisinde. kiloları dert etmeyin yani. hı bi de tabi süt olacak diye sürekli tatlı şerbetli ya da çikolata tarzı şeyler yemeyin asıl zaten onlar kilo yapıyo ben bol bol su içmiştim Rabbime binlerce kez şükürler olsun sütüm vardı...
evet ınsallah zeynep olacak. ınsallah ısmı gıbı guzel olur hayırlı olur hepımızın evlatlarıZeynep mi olucak ismi.bayilirim cok severim zeynep ismini.bizimkide kiz olsaydi zeynep aklimdaydi :) cok yakisicak guzel kizina eminim
Aynen 2100lük liste verdi diyetisyen. Her öğün 4 dilim ekmek nedir ya?? Protein ağırlıklı beslenince kas erimesi olmuyor diye biliyorum. Benim önceki diyette karbonhidratı çok kısıtlamıştı diyetisyenim, ama kas kütlem azalmamıştı, yağdan gitmişti hep. Ki şu an zayıflama gibi bir gayemiz yok elbette, yağ da kas da sabit kalsın, şekeri yükseltecek gıdalardan uzak durma odaklı bir diyet yapıcam kendim. Meyveyi azaltmam lazım zaten başka kısacak bir şeker yokGebelik boyunca toplamda 2-3 dilim tatlı yemişim, bir parça çikolata yemişim o da tekme atsın diye, gebelik diyabeti vız gelir tırıs gider
Genelde lojman cikiyormus. Ins olurda farkli bir hayata yelken acariz minnakmla:)Hayırlısı olsun canım hakkınızda inşallah.urfadansa Diyarbakır çıkar inşallah.çok daha rahat.o kira parasıyla buralarda çok güzel evler bulabilirsiniz.tabi masraflar artıyor.belki lojman bile çıkar lojmanlar da güzel gerçekten.
:))kulağıma hacı Şakir ve dalin hoş geldi nedense..bi araştırma da onun için yaparız napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?