2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    372
Dalin hakkinda hic iyi yorumlar gormedim iyi arastr annesi. Ben daha isin bu kismina gelemedm. Besigi bi alayim:))))
Ben de canım.şunu soracam 0-3 aylık uzun tulum mu alayım ilk bir ay uzun giyer sanırım dimi?
 
Bu gün benm icin skici bi gun olacak. Cunku dun hanim kipir kipirdi. Bu gun dinleniyor teyzeleri. :))) Simdi de sistemi boyle. Hareketli oldugunun ertesi gunu mutlaka dinleniyor. Toplasan 5 kez dahi oynamadı. Sizin minnaklarda durum ne. Bide büyüdü utanmaz sey :)))
 
Evet canım o açıdan iyi olucak zaten bebiş bi hafta önde demişti doktor herşey yoluna girer inşallah ölçüm cihazıda acıtmıyormuş hiç o açıdan iyi oldubirlikte atlatırız bu günleri inşallah canım
 
Bebişlerin 40 çikasiya kadar kullanmak icin aldiginiz kaç takim var hastane cikislari da dahil veya yenidogan bedeni olarak neler aldiniz ?
 
Bebişlerin 40 çikasiya kadar kullanmak icin aldiginiz kaç takim var hastane cikislari da dahil veya yenidogan bedeni olarak neler aldiniz ?

Bizde 2 tane hastane çıkışı var, bi kaç parça bişeyler beğenip aldım ama henüz tam olarak giyim alışverişi yapmadım benimde kafamı en çok kurcalayan konulardan biri şuanda bu. Ne alayım kaç parça alayım doğunca ihtiyaca göre mi alayım öff bi çarşıya çıkayımda bakalım o anki psikolojime göre abartmamaya çalışarak ! alışveriş yapacağım
 
Insallah geri cabuk gider ya benim taktigim kilo almak degil aslinda ben özellikle ilk uc ayda haddinden fazla aldim yoksa ikinci uc ayda cok aldim diyemem simdide önünü tutamiyoruz iste :)

ilk 3 ayda kilo alabildiğine göre hiç kusmadın sen cnm... ne güzel... ben 10 kilo verdim sürekli kusmaktan

Ben de canım.şunu soracam 0-3 aylık uzun tulum mu alayım ilk bir ay uzun giyer sanırım dimi?

ilk 3 ay mutlaka uzun al cnm ama hepsini değil tabi... birkaç yarım kollu da bulundur...

Bebişlerin 40 çikasiya kadar kullanmak icin aldiginiz kaç takim var hastane cikislari da dahil veya yenidogan bedeni olarak neler aldiniz ?

bolca zıbın al çiş ve kaka çıkışları için... sonra tulum alsan daha rahat edersin bi kaç tane uzun kollu... bi kaç tane de kısa kollu takımlardan alsan kafi... toplam 10-15 takım yeterli olur
 
Neden bu kadar fazla hap kullanıyorsun Dr dan ben magnezyum ilacı istedim, decavitin içinde var gerek yok dedi. Sadece decavit ve gyno ferro kullanıyorum başka da ilaç vermedi.
 
Nevsu Bebekler cabuk buyudugu için yenidoğan yani 0-3 ay yerinde bolca 3-6 ay alın demişti bir arkadaş.
 
Canim belkide bünye meselesidir cunku ben folikasitten bile 4-5 kilo aldim 3 ayda 500-700 kalori yiyen bi insan nasil kilo alabilir? Ve bol kahve sigara vardi tabiki hepsinin etkisi oluyo mutlaka insanin istahi acik oluyo ozellikle denilir zaten ilk 7 kilo sigaranin etkisi. Bi sekilde geldi iste kilo artik neyden bilemiyorum :))
 
Gebeyken mi bol kahve sigara ? Yapmayın, zehirlemeyin bebeğinizi
 
Neden bu kadar fazla hap kullanıyorsun Dr dan ben magnezyum ilacı istedim, decavitin içinde var gerek yok dedi. Sadece decavit ve gyno ferro kullanıyorum başka da ilaç vermedi.
tüp bebek benim ki ilk baştakileri tüp bebek Dr um verdi.Daha sonra mide bulantılarım oldu bir şekilde bebeğin beslenmesi lazımdı sonra bel ve ayak ağrılarım başladı magnezyum ve kan ilacı haftada en az 2 defa balık dedi bunu da yapamadım imom devam etti işte böyle böyle hap içmekten yemeğe fırsat bulamadım.
 
Yediklerine biraz dikkat edersin bişey olmaz Allahın izniyle ben okadar tatlı yiyorum benim neden yuksek çıkmadı acaba normalde Şerbetli pek yemem gebelikte ne tatlisiysa götürüyorum mideye şaştım şimdi
 
O zaman anladım canım
 
bende sigara içiyordum ama hamile olduğumu öğrenince bıraktım bir de ben zaten kilolu hamile kaldım 76 kiloydum şimdi 82 kiloyum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…