2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

benim de oğlum tüp bebekti cnm bana da o zaman birsürü ilaç vermişti doktorum. doğumdan 13 ay sonra kendiliğinden (Rabbime binlerce kez şükürler olsun) kaza kurşunu gebe kaldım. senin de öyle olabilir... tüp bebek sonrası gebe kalmak kolaylaşıyo diyolar.... R

Yok canim ne kusmasi istahim öyle bi acildi bi abarttim ki bide tatildeydim aman alsamda dönünce veririm dedim her sene oldugu gibi sonra bi ögrendim hamileyim sonra bi as erdim adiyamandaydik sabah esime diyodum bebis adana istiyo kahvaltida dusun artik gizli gizli gidip yiyodum halbuki adanayida hic sevmem simdi olsa yemem yani ustune tatlilar yemekler istahim öyle böyle degil cok acikti bide sigarayi biraktim ki ben son zamanda 1.5 pakete cikmistim ve sigara istahimi kesiyodu mesela her insanda yapmasada bende etkisi coktu, ustune kabizlik geldi canim surekli hamurisi cekti falan derken manken gibiydim 36 beden simdi disko topuna döndüm isyerinde dikkat panda geliyo diyorum

Bende nerden kisacagimi sasirdigin icin gittim zaten. Tatli yemem pilav makarna ayda bir. Hamurisi kim yapcakta ben yicem:)) Yedigim meyve bir dilim ekmek hadi bi de en fazla bakliyat. Ama listeyi gorunce anladim zaten benim fazlam yok eksigim varmis. Bu listeye uyupta sekerim normal kaliyorsa beslenme seklimde degisiklige bile gerek yok. Sadece sabahlari taze meyve suyu hazirlardim onu birakicam. Seker olcum cihazi da yazdi bu arada. Verdigi listeye gore yedim ona ragmen oglen yemekten bir saat sonra olctum 86 cikti. 140in yanina bile yaklasmiyor. Ustune baklava mi yesem:) 10 gun olcup sonuclari endokrine goturcem. Kafam rahat olur hic olmazsa. Bosuna korkutmusum kendimi sekerim yukseliverecek diye. Artik durup durup olcerim:)

bende sigara içiyordum ama hamile olduğumu öğrenince bıraktım bir de ben zaten kilolu hamile kaldım 76 kiloydum şimdi 82 kiloyum.
Demekki cok dayaniklisin sen helal olsun valla ben sigaradan dolayi cok agresiftim baslarda ve yeme istegi duyuyodum dogal olarak. Turkiyede hamile oldugumu ogrenince tarttilar beni 68.800 cikiyodum ondada orda aldigim kilo ve 3 kilo ödem vardi burda ilk doktora gittim 69 ciktim kilo almaya devam ettim hep folik asite baslamadanda 59-60 arasi gidip geliyodum cok almam beni etkiliyo tabiki psikolojik olarak halada az yedigim halde :)

1 adet 10 lu hastane çıkışı
3 adet alt üst pijama 3_6
10 uzun+kısa kollu zıbın 0-3
10 uzun+kısa kollu zıbın 3-6
3 uzun kollu takım 3_6
3 uzun kollu patikli zıbın 3-6
15 adet çorap
4 patikli tek alt 0-3
1 kalın battaniye
1 ince battaniye
şimdilik bu kadar başka birşey almayacağim hem hediye de gelir .Hem de ayaklaninca bebeğimin kilosuna havanın durumuna göre alışveriş yapmak daha mantıklı bunlar 40 kımız çıkana kadar yeter de artar bile sağlıkla gelsinlerde çıplak kalmazlar Allah ın izni ile.

Ben bu kış portakala doyamadım
Bende ya. Eşim her akşam portakal sıkar içerim hatta nar sıkar ikisini bir karıştırıp içerim çoğuz zaman. ful vitamin deposu. artık sabahları eşimle 6:30 da kalkıp kahvaltı yapıyoruz işe gelmeden önce ne güzel 7:30 da kalkıyordum o zamn da sıkıyor içiyorum portakal suyu çok güzeeeeel
normalde kahvaltıyı işe getirir yapardım saat 9 u bulurdu yapmam. ama yasak koydu evde olacak artık daha zengin yapacağız dedi sert erkek hayır diyemedim

inşallah canın istiyorum zaten yaş geçmeden bir kaç tane daha

hep aynı yerden vuruyor kızım sızın nasıl arkadaslar hep sag tarafıma vuruo
Benm de 25. Haftaya kadar hep sag vurusluydu. Sorun var zannettim hep. Hep ama. Ve hep sag kasigim agriodu dayamis pasam kellesini oraya :) bi sabah sola bir tekme uedim ki sorma. Nasil vuruyo sag sol yuvarlan dön takla at naptysa artik .... O sabah lekelenmem oldu. Galiba aylarca sagda yatmanin sonucu yer degistirnce vucut sasrdi... Normal yani .. Simdide gezio ortalarda bi sag krose,,,, bi sol tepik... :)

bebek sağlıklı olsun kilo hiç önemli değil canım verirsin zaten onlarla uğraşırken koştururken bişey kalmaz.

Meyveyi biraz azaltıp yürüyüşü arttıralım en iyisi.. :) sanıyorum senin beslenmen de benimki gibi, biz diyet yaparsak kaş yapayım derken göz çıkartırız :)

Ohh yarasın bebişe

bende sigara içiyordum ama hamile olduğumu öğrenince bıraktım bir de ben zaten kilolu hamile kaldım 76 kiloydum şimdi 82 kiloyum.
Ama şu da var gözardı etmemek gerek kilolu hamile kalınca az kilo alıyorsun zayıfsan daha yatkın oluyormuşsun kilo almaya Sup3risi

Ben 4 porsiyon meyve yiyemiyorum malesef meyve ozurluyum bir yerli muz bir iki mandalina tamm
Zaten sanırım bunlar üst limitler. İlla yiyeceksin diye bir şey yok. Meyvelere bakınca gözüme toz şeker gibi görünmeye başladı artık, o hale geldim. Şekeri kısıtlayacağım, öğünümde şeker yok. Meyve kaldı o da 4 porsiyon zaten yemiyordum, anlamadım bu işi ben

Bende 26 ya girecem ben de Kilo almadım yani bebeğin ağırlığı olanlar vitamin dé kullanmıyorum bünye meselesi de olabilir 54 kiloyum suan

Ama şu da var gözardı etmemek gerek kilolu hamile kalınca az kilo alıyorsun zayıfsan daha yatkın oluyormuşsun kilo almaya Sup3risi

Bende 26 ya girecem ben de Kilo almadım yani bebeğin ağırlığı olanlar vitamin dé kullanmıyorum bünye meselesi de olabilir 54 kiloyum suan
Bebekte sizde sağlıklı iseniz kilonun bence bir önemi yok hamilelikte alınan kilolar genellikle çabuk veriliyor .Ben yüklemeyi yaptırdıgımda hamilelik şekeri çıktı bende bir yerde okudum hamilelik şekeri olanda kilo almıyormuş erken doğum riskim var bebek kilo alsın diye yiyorum ama yinede iştahsızim birde ben kabızlık ćekmedim Dr ilaç verdi sonra kendiliğinden düzene girdi onun da etkisi olabilir.Allah biliyor ya bebeğim zamanında sağlıkla dünyaya gelsin 100 kilo olsamda umrumda değil sizde takılmayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…