2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
ben de gecen aydan beri 3,5 almısım ya bu besinci ayda ne var anlamadm :)))) ben de bugun sonuclarımı goturdum cok sukur iyi düşmüş şekerim yükleme haftasındali gibi yüksek değil yediklerimize dikkat edelim cnm gerisi kolay aslında pilw makarna her turlu hamır işi ve tatlı içeren besinleri kesmek ( çok zor ama mecburum yani. çok sevindim cnm senin de şekerin dengeli çıkmış kilo durumun da iyi

Şikayeti olanlar deneyebilir

Hamilelikte Patates Suyu İçmenin Faydaları;

Hamilelikte patatesin kendisi kadar suyu da, gebe kadınlar için adeta ilaç niteliğinde. Özellikle de gebeliğin ilk aylarında yaşanan mide bulantısı ve kusma, gebelikte mide yanması ve mide ekşimesi gibi problemlerden şikayetçiyseniz!

Erken gebelikte daha çok aş erme, bulantı ve kusmaya bağlı oluşan bu yakınma, gebelik ilerledikçe kabızlık, hazımsızlık ve gaz gibi sorunlarla birlikte giderek artar.Gebelikte mide yanması şikayeti ise, hormonlar ve karın içinde büyüyen rahim nedeniyle gerçekleşir.

Çiğ patates suyu, gebelikte mide yanmasının doğal ilacıdır. Patatesi soyup katı meyve presinde suyunu sıkın. Su, havuç suyu ya da kereviz suyu ile karıştırıp için. Mide şikayetlerinizin hafiflediğini fark edeceksiniz.

Şikayeti olanlar deneyebilir

Hamilelikte Patates Suyu İçmenin Faydaları;

Hamilelikte patatesin kendisi kadar suyu da, gebe kadınlar için adeta ilaç niteliğinde. Özellikle de gebeliğin ilk aylarında yaşanan mide bulantısı ve kusma, gebelikte mide yanması ve mide ekşimesi gibi problemlerden şikayetçiyseniz!

Erken gebelikte daha çok aş erme, bulantı ve kusmaya bağlı oluşan bu yakınma, gebelik ilerledikçe kabızlık, hazımsızlık ve gaz gibi sorunlarla birlikte giderek artar.Gebelikte mide yanması şikayeti ise, hormonlar ve karın içinde büyüyen rahim nedeniyle gerçekleşir.

Çiğ patates suyu, gebelikte mide yanmasının doğal ilacıdır. Patatesi soyup katı meyve presinde suyunu sıkın. Su, havuç suyu ya da kereviz suyu ile karıştırıp için. Mide şikayetlerinizin hafiflediğini fark edeceksiniz.

Benimkini sürüklesen 5 dk erken kalkmıyor. İşyerinde geçiştiriyor. o kalksa ben de daha erken kalkar güzelce kahvaltı yaparım aslında Maşallahınız var tatlış çift

Ama şu da var gözardı etmemek gerek kilolu hamile kalınca az kilo alıyorsun zayıfsan daha yatkın oluyormuşsun kilo almaya Sup3risi
Bendede öyle oldu sanirim canim kilolu degildim simdi tartiya ciktim suratimi astim cikmadan hemsire diyo ne oldu halinmi yok utaniyom ne diyim hahahaha 2.400 fazla ciktim evdekinden olabilir diyo bide diyo sorun degil bisey olmaz durumun nasil falan ne diyim ayi gibiyim halim yok uykum var heryanim agrio bu isvicreliler acaip cinsler ya dogurana kadar calisiyolar bunlarin yuzunden bizde gec rapor aliyoruz sanki herkes onlar gibi olmak zorundaymis gibi biz turk bayanlari cok daha nazliyiz genlerimizde var..

Nee patates miii? Şeker o şeker

Benimkini sürüklesen 5 dk erken kalkmıyor. İşyerinde geçiştiriyor. o kalksa ben de daha erken kalkar güzelce kahvaltı yaparım aslında Maşallahınız var tatlış çift
ay cnm ya sağol . sizde öylesiniz valla ama evet benim eşim uykuyu sevmiyor fazla saat 2 de yatsa da 6 da rahat kalkar. aslında bebek olunca iyi olacak bana bu durum inşallah. sabah kalkıp hazırlıyor artık ben zorlansam da yapacak bişey yok ben yarısında yetişiyorum ona çatal bıçak koymaya

Atlatiriz tabiki canim, yarin endokrine gidecegim. Ablam sonuclarimi gosterde sinirda degerler dedi ama diyetle takviye iyi olur dedi. Yarinda gidip bizzat gorusucem endokrinle. Diyetisyende persembe diyetimi hazirlayip verecek. Bence zorlanmayiz atlatiriz hayirlisiyla
Yediklerine biraz dikkat edersin bişey olmaz Allahın izniyle ben okadar tatlı yiyorum benim neden yuksek çıkmadı acaba normalde Şerbetli pek yemem gebelikte ne tatlisiysa götürüyorum mideye şaştım şimdi
Aynen canim zaten bikac haftadir dikkat ediyordum, degerleri gorunce bende sasirdim. Ben zaten serbetli tatli sevmem, gebelikte canim pek tatli bile istemiyor. Dun canim biskuvi istemisti onu bile yemedim. O yuzden kafaya takmiyorum, cokta muhim degil yani ama gozetim altinda olmak iyidir, doktor takibi icimi rahatlatacak
Aynen ben de durup durup olcerim
Ben sabah 8bucukta kalip kahvalti hazirlayip esimide yataktan zorla surukleyip masaya oturtuyorum yalniz yemeyi sevmem, zavallim yiyor benle sonra yarim saat daha koltukta kestiriyor napalim baba olmak kolay degil

Ben bu kış portakala doyamadım
Ne guzel dokunmuyorsa eger kıs meyvesi zarar gelmez diye dusunuyorum
Canim senin durumu bende anlamadim valla bi enteresan geldi banada.sen ayarlarsin kendine gore dedigin gibi.benm endisem vitamin kullanmiyorum oncekilerde kullaniyodum bunda vermedi dr .bu yazdigim meyveyide een en fazla bu sekilde yiyorum.insallah saglikla dogsunlar minnoslar

Hakkınd hayırlısı olsun canım bebişlerimiz iyi olsun sağ salim kucağımıza akalımda gerisi önemli değil

cok gecmis olsun canim bebegin iyi olduguna cok sevindim cok merak ettik seni insallah hersey yoluna girer

Vallahi enteresan bir durum yok aslında. Şekerim bir gıdım yüksek çıktı diye sözde diyetisyen birine yönlendirildim o da saçma sapan bir diyet yazdı. Bence benim bünyeme uygun değil. Şimdi meyve porsiyonunu soruyor arkadaş, bana aşırı gelen birşeyi size öneri gibi sunmak istemediğim için üst limittir belki dedim. Çünkü bence 4 porsiyon meyve çok fazla sadece ara öğün için. Her öğünde 4 dilim ekmek de çok fazla. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz anlamadım... Bence senin vitamin alman gerek ama niye vermedi ki? Muhakkak sor bir daha gittiğinde... Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri çeşitli vitaminler verdi hep doktorum...

Aslında hap şeklinde olan vitaminleri neden doktorlar yazıyor ben anlamıyorum mecburen kullanıyorum internette yaptığım bir araştırmada Decavit için söylüyorum içerisindeki bir kimyasal madde bebeğe geçmiyor fakat anne bünyesinde saklaniyormus ve bu zararlı bir madde kullanmak mi iyi kullanmamak mi bilemedim

Yok canım konusu açılmışken söyledim yoksa bu hamileliğimden önce bir düştüğüm var bebeğimin kalbi durmuştu.kötü günler geçirmiştim..ben şöyle dediğimi hatırlıyorum...bebeğim benden ayrılmasaydı da yüz kilo olsaydım..laf olsun diye bizimkisi.yoksa bana yendiğineihityacı olan bir dünya taşıyorum içimde ilerde sağlıklı bir hayat geçirmesi benim elimde.sorumluluk büyük o yüzden hemen herşeyden yiyiyorum

Boşver onları sen bebiş nasıl sen ondan haber ver görebildin mi münnoşu??

Teyzelerimiz biz Drumuzdan geldik simdi. Sat'a göre 29 Hafta 2 günlüğüz :) 35 cm, 1300 gr olmusuz. Keyfimiz cok yerindeymis. Kan akıslarımız kontrol edildi, tansiyon,kilo derken check up gibi oldu yeni Dr'umuzla. Omega 3 ve D vitamini takviyesine basliyoruz. 27. haftadan sonra beyin ve göz gelisimi hızlanırmıs o yüzden omega lazım dedi. Balıkta yemediğimi söyleyince omega yazıyorum dedi. :) Kıs hamilesi oldugumuzdan D vitamini lazım dedi.
Cok hareketli oldugunu söyledim, cok iyi, hareketsiz bebek bizi üzer dedi. Bu haftalarda 20 dk uyuyup, 20 dk uyanırmıs. :)
En son beyfendinin keyfi yerinde annesi masallah dedi, icim rahatladi. Dün gece uyuyamamıstım yine simdi bir cay ictim güzelce erkenden yatıcam kısmetse :)

Oh maşallah ne güzel annesi bundan büyük mutluluk yok..yarın da bizim imtihanımız var bakalım nasıl geçecek bizim kontrolümüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…