2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
çok geçmiş olsun Rabbim bir daha aynı acıyı kimseye yaşatmasın inşallah. tabi ki şimdi yedimiz küçücük bir şeyin bile bir sürü faydası var evladımıza aman manken değiliz sanki ne olacak şimdi tv ler bozuyor milletin psikolojisini eskiden zayıf kızları gelin bile almazlarmış. Hamileler hep yermiş şimdi yok onu yeme bunu yeme yok yanım çıktı göbeğim çıktı bebek önemli olan o yüzden hić birşeyden mahrum kalmamak lazım ama abartmadan kararında.

Oh maşallah ne güzel annesi bundan büyük mutluluk yok..yarın da bizim imtihanımız var bakalım nasıl geçecek bizim kontrolümüz
Kolay gelsin bakalim :) Gercekten dr dönüslerini cok seviyorum, icim rahat sanki böyle bulutlarda gibi. Aman allah saglıklarını bozmasın.

Kizlar bugün saglik ocagina gittim tansiyonumu ölctürmek icin hemsirede bana dedi sen cok sismissin cok kilo almissin. Böyle gidersen daha 20 kilo alirsin. Nerdeyse oha diycektim kendisine simdiye kadar nerdeyse 10 kilo aldim ama dis görünümde o kadar almadim diye düsünüyom bi morelimi güzelce bozdu zilli neyse haftaya doktoruma bi sorayim cok mu diye

maşallah canım bebişine de sana da bak korktuğun gibi olmadı sevindim yeni Dr la uyuşmana.

Benim de bugün onca sıkıntının üstüne aşı vurulurken aile hekimim hiç kilo almamışınız dedi sevinçten yerlerde yuvarlanacaktım. Moral oldu vallahi. Boşver sen o hemşireyi, almadık diyorsak almadık işte o kadar

Canım ben 8 defa yıkarım demedim

Burada bir kaç mesaj öncesi olabilir arkadaş yazmış İsviçrede hastanede eski kıyafetler giydiriyorlar en az 8 defa yıkanmış olması gerekiyor diye ben de ona istinaden dedim. Bizler bir kere yıkayıp ütüleyip götürüyoruz yeterli zaten.

Oyy oyy masaallah benm tatli pasamaa. Cok sevindim iyi olmaniza. Daha iyi olun insaallah.

Benim hiç sağ olmadı şu güne kadar hep solda bir bölgede hareket ediyor doktorum bu konuda hiç birşey demedi normal demek ki

Benim hiç sağ olmadı şu güne kadar hep solda bir bölgede hareket ediyor doktorum bu konuda hiç birşey demedi normal demek ki
Normalmis canim. Istedigini yapar dedi bana resmen :) kendi etrafinda donuyor olmasi onemli nerde oldugu degil dedi. :) aman iyi dedim done done semazen gibi hadi bakalim :)

Teşekkürler canim 3 tane yeni dogan takimim var diger dediklerini 0-3ay alsam daha iyi olur di mi ?

Hakkınd hayırlısı olsun canım bebişlerimiz iyi olsun sağ salim kucağımıza akalımda gerisi önemli değil
Amin canim, rabbim saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin. Önemli olan saglik zaten, gerisi teferruat

Amaaaaaan hemsireler bosbogaz oluyor, bosver. Bende 12kilo aldim haftalarimiz ayni yani beni gorse demekki şok gecirirdi snne be slk deseydin ayyy cok edepsiz gordum suan kendimi ama haketttiiii yane bir hamişin moralini bozana aslaaaaa saygi gosteremem
Normalmis canim. Istedigini yapar dedi bana resmen :) kendi etrafinda donuyor olmasi onemli nerde oldugu degil dedi. :) aman iyi dedim done done semazen gibi hadi bakalim :)
Semazen benimki bence icerde aynen bole yapiyo

Evet canım orası öyle herşeyin başı sağlık canım ya evde ölçüyorum açlık ve tokluk değerlerim kaç olmalı bi bilgin varmı

aynen bencede almadim banane banane

sorma canim vallah morelimi bozdu ya normal yani alcaz kilo niye öyle diyon zilli

Benim de sinirlerimi bozdu şimdi bak hamileye söylenecek laf mi yani kilo almışsın çok derse buz gibi soğurum o insandan inan ki hatta sanane derim akşam aynada kendime bi baktım bi gülecegim geldi bildiğin toparlak oldun ama başkası derse kötü olurum hele eşime sakin bana kilo ile ilgili şaka falan yapayım deme dedim

Geçen hafta benimde kontrolum vardi normal evde tartilinca 10 kilo almistim ama doktorda kiyafetle botla falan 12 kilo cikti be doktor bana millet 12 kilo ile doguruyor dedi bu ne falan dedi 1 haftadir diyet gibi besleniuorum resmen

Evet canım orası öyle herşeyin başı sağlık canım ya evde ölçüyorum açlık ve tokluk değerlerim kaç olmalı bi bilgin varmı
Canim aclik normalde 110a kadar ama benim bugunku seker yuklemesinde aclik degeri siniri 95 idi.
Tokluk yani yemekten bir saat sonrasi icin ise sinir 140 olarak kabul ediliyor. Yarin endokrin doktoruna gidecegim, daha net bilgi veririm sana da

Canim aclik normalde 110a kadar ama benim bugunku seker yuklemesinde aclik degeri siniri 95 idi.
Tokluk yani yemekten bir saat sonrasi icin ise sinir 140 olarak kabul ediliyor. Yarin endokrin doktoruna gidecegim, daha net bilgi veririm sana da
Tamam canım benim de bu akşamki açlık değerim 89 tokluk 113 çıktı normaldir inşallah

Hee söylencek gibi degil. Esim bile diyor fazla almadin kilo belkide morelimi bozmamak icin diyodur aman bosver veririz kilolari
Geçen hafta benimde kontrolum vardi normal evde tartilinca 10 kilo almistim ama doktorda kiyafetle botla falan 12 kilo cikti be doktor bana millet 12 kilo ile doguruyor dedi bu ne falan dedi 1 haftadir diyet gibi besleniuorum resmen
abo öyle mi dedi benim doktorum daha kilomla ilgili bi yorum yapmadi bi ben sorayim haftaya bakalim ne diycek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…