- 5 Mayıs 2016
- 1.068
- 1.220
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #37.201
çok geçmiş olsun Rabbim bir daha aynı acıyı kimseye yaşatmasın inşallah. tabi ki şimdi yedimiz küçücük bir şeyin bile bir sürü faydası var evladımıza aman manken değiliz sanki ne olacak şimdi tv ler bozuyor milletin psikolojisini eskiden zayıf kızları gelin bile almazlarmış. Hamileler hep yermiş şimdi yok onu yeme bunu yeme yok yanım çıktı göbeğim çıktı bebek önemli olan o yüzden hić birşeyden mahrum kalmamak lazım ama abartmadan kararında.Yok canım konusu açılmışken söyledim yoksa bu hamileliğimden önce bir düştüğüm var bebeğimin kalbi durmuştu.kötü günler geçirmiştim..ben şöyle dediğimi hatırlıyorum...bebeğim benden ayrılmasaydı da yüz kilo olsaydım..laf olsun diye bizimkisi.yoksa bana yendiğineihityacı olan bir dünya taşıyorum içimde ilerde sağlıklı bir hayat geçirmesi benim elimde.sorumluluk büyük o yüzden hemen herşeyden yiyiyorum
Kolay gelsin bakalim :) Gercekten dr dönüslerini cok seviyorum, icim rahat sanki böyle bulutlarda gibi. Aman allah saglıklarını bozmasın.Oh maşallah ne güzel annesi bundan büyük mutluluk yok..yarın da bizim imtihanımız var bakalım nasıl geçecek bizim kontrolümüz
maşallah canım bebişine de sana da bak korktuğun gibi olmadı sevindim yeni Dr la uyuşmana.Teyzelerimiz biz Drumuzdan geldik simdi. Sat'a göre 29 Hafta 2 günlüğüz :) 35 cm, 1300 gr olmusuz. Keyfimiz cok yerindeymis. Kan akıslarımız kontrol edildi, tansiyon,kilo derken check up gibi oldu yeni Dr'umuzla. Omega 3 ve D vitamini takviyesine basliyoruz. 27. haftadan sonra beyin ve göz gelisimi hızlanırmıs o yüzden omega lazım dedi. Balıkta yemediğimi söyleyince omega yazıyorum dedi. :) Kıs hamilesi oldugumuzdan D vitamini lazım dedi.
Cok hareketli oldugunu söyledim, cok iyi, hareketsiz bebek bizi üzer dedi. Bu haftalarda 20 dk uyuyup, 20 dk uyanırmıs. :)
En son beyfendinin keyfi yerinde annesi masallah dedi, icim rahatladi. Dün gece uyuyamamıstım yine simdi bir cay ictim güzelce erkenden yatıcam kısmetse :)
Benim de bugün onca sıkıntının üstüne aşı vurulurken aile hekimim hiç kilo almamışınız dedi sevinçten yerlerde yuvarlanacaktım. Moral oldu vallahi. Boşver sen o hemşireyi, almadık diyorsak almadık işte o kadarKizlar bugün saglik ocagina gittim tansiyonumu ölctürmek icin hemsirede bana dedi sen cok sismissin cok kilo almissin. Böyle gidersen daha 20 kilo alirsin. Nerdeyse oha diycektim kendisinesimdiye kadar nerdeyse 10 kilo aldim ama dis görünümde o kadar almadim diye düsünüyom bi morelimi güzelce bozdu zilli neyse haftaya doktoruma bi sorayim cok mu diye
Canım ben 8 defa yıkarım demedimo ne ya sekiz defa... yuh... zaten hastane çıkışlarını organik almıyomusunuz arkadaşlar ??? organik pamuğu 8 defa yıkarsan zaten eskir ve özelliliğini yitirir. ben bi defa yıkamıştım giydirdim oğluma... hiç de bişi olmadı valla... zaten çoğu hastane çıkışı beyaz renkte oluyo gidip rengarenk alacağımız yok... o yüzden en güzeli organik olanı... bide deterjan olarak ben ilk başta granüllü sabunlardan aldım bana öyle al demişlerdi. sonradan baktım ki granüllü sabun kıyafetlerde kalıntı bırakıyo sonra e bebek in kendi markasına döndüm sıvı deterjan olarak bi de onun leke çıkarıcısı var. kaka yı bile çok güzel çıkarıyor... tavsiye ederim. baby&me. zaten bebek kıyafetlerinin hepsini 3 yaşına kadar elde yıkama ya da narin de yıkıyorsun makinada. misss gibi oluyolar valla :)
Evet canim, sükür. Cok tesekkürler :)maşallah canım bebişine de sana da bak korktuğun gibi olmadı sevindim yeni Dr la uyuşmana.
Canım ya eve ölçüm cihazı aldım şekerimi ölçmek için sen bu konuda bilgilisin sanırım açlık şekerim ve tokluk şekerim kaç olmalıBende sıkıp icmeye doyamamistim:)
Oyy oyy masaallah benm tatli pasamaa. Cok sevindim iyi olmaniza. Daha iyi olun insaallah.Teyzelerimiz biz Drumuzdan geldik simdi. Sat'a göre 29 Hafta 2 günlüğüz :) 35 cm, 1300 gr olmusuz. Keyfimiz cok yerindeymis. Kan akıslarımız kontrol edildi, tansiyon,kilo derken check up gibi oldu yeni Dr'umuzla. Omega 3 ve D vitamini takviyesine basliyoruz. 27. haftadan sonra beyin ve göz gelisimi hızlanırmıs o yüzden omega lazım dedi. Balıkta yemediğimi söyleyince omega yazıyorum dedi. :) Kıs hamilesi oldugumuzdan D vitamini lazım dedi.
Cok hareketli oldugunu söyledim, cok iyi, hareketsiz bebek bizi üzer dedi. Bu haftalarda 20 dk uyuyup, 20 dk uyanırmıs. :)
En son beyfendinin keyfi yerinde annesi masallah dedi, icim rahatladi. Dün gece uyuyamamıstım yine simdi bir cay ictim güzelce erkenden yatıcam kısmetse :)
Benim hiç sağ olmadı şu güne kadar hep solda bir bölgede hareket ediyor doktorum bu konuda hiç birşey demedi normal demek kiBenm de 25. Haftaya kadar hep sag vurusluydu. Sorun var zannettim hep. Hep ama. Ve hep sag kasigim agriodu dayamis pasam kellesini oraya :) bi sabah sola bir tekme uedim ki sorma. Nasil vuruyo sag sol yuvarlan dön takla at naptysa artik .... O sabah lekelenmem oldu. Galiba aylarca sagda yatmanin sonucu yer degistirnce vucut sasrdi... Normal yani .. Simdide gezio ortalarda bi sag krose,,,, bi sol tepik... :)
Normalmis canim. Istedigini yapar dedi bana resmen :) kendi etrafinda donuyor olmasi onemli nerde oldugu degil dedi. :) aman iyi dedim done done semazen gibi hadi bakalim :)Benim hiç sağ olmadı şu güne kadar hep solda bir bölgede hareket ediyor doktorum bu konuda hiç birşey demedi normal demek ki
Teşekkürler canim 3 tane yeni dogan takimim var diger dediklerini 0-3ay alsam daha iyi olur di mi ?ilk 3 ayda kilo alabildiğine göre hiç kusmadın sen cnm... ne güzel... ben 10 kilo verdim sürekli kusmaktan
ilk 3 ay mutlaka uzun al cnm ama hepsini değil tabi... birkaç yarım kollu da bulundur...
bolca zıbın al çiş ve kaka çıkışları için... sonra tulum alsan daha rahat edersin bi kaç tane uzun kollu... bi kaç tane de kısa kollu takımlardan alsan kafi... toplam 10-15 takım yeterli olur
Amin canim, rabbim saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin. Önemli olan saglik zaten, gerisi teferruatHakkınd hayırlısı olsun canım bebişlerimiz iyi olsun sağ salim kucağımıza akalımda gerisi önemli değil
Amaaaaaan hemsireler bosbogaz oluyor, bosver. Bende 12kilo aldim haftalarimiz ayni yani beni gorse demekki şok gecirirdiKizlar bugün saglik ocagina gittim tansiyonumu ölctürmek icin hemsirede bana dedi sen cok sismissin cok kilo almissin. Böyle gidersen daha 20 kilo alirsin. Nerdeyse oha diycektim kendisinesimdiye kadar nerdeyse 10 kilo aldim ama dis görünümde o kadar almadim diye düsünüyom bi morelimi güzelce bozdu zilli neyse haftaya doktoruma bi sorayim cok mu diye
SemazenNormalmis canim. Istedigini yapar dedi bana resmen :) kendi etrafinda donuyor olmasi onemli nerde oldugu degil dedi. :) aman iyi dedim done done semazen gibi hadi bakalim :)
Evet canım orası öyle herşeyin başı sağlıkAmin canim, rabbim saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin. Önemli olan saglik zaten, gerisi teferruat
Amaaaaaan hemsireler bosbogaz oluyor, bosver. Bende 12kilo aldim haftalarimiz ayni yani beni gorse demekki şok gecirirdisnne be slk deseydin ayyy cok edepsiz gordum suan kendimi ama haketttiiii yane bir hamişin moralini bozana aslaaaaa saygi gosteremem
Semazenbenimki bence icerde aynen bole yapiyo
aynen bencede almadim banane bananeBenim de bugün onca sıkıntının üstüne aşı vurulurken aile hekimim hiç kilo almamışınız dedi sevinçten yerlerde yuvarlanacaktım. Moral oldu vallahi. Boşver sen o hemşireyi, almadık diyorsak almadık işte o kadar
sorma canim vallah morelimi bozduAmin canim, rabbim saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin. Önemli olan saglik zaten, gerisi teferruat
Amaaaaaan hemsireler bosbogaz oluyor, bosver. Bende 12kilo aldim haftalarimiz ayni yani beni gorse demekki şok gecirirdisnne be slk deseydin ayyy cok edepsiz gordum suan kendimi ama haketttiiii yane bir hamişin moralini bozana aslaaaaa saygi gosteremem
Semazenbenimki bence icerde aynen bole yapiyo
Benim de sinirlerimi bozdu şimdi bak hamileye söylenecek laf mi yani kilo almışsın çok derse buz gibi soğurum o insandan inan ki hatta sanane derim akşam aynada kendime bi baktım bi gülecegim geldi bildiğin toparlak oldun ama başkası derse kötü olurum hele eşime sakin bana kilo ile ilgili şaka falan yapayım deme dedimKizlar bugün saglik ocagina gittim tansiyonumu ölctürmek icin hemsirede bana dedi sen cok sismissin cok kilo almissin. Böyle gidersen daha 20 kilo alirsin. Nerdeyse oha diycektim kendisinesimdiye kadar nerdeyse 10 kilo aldim ama dis görünümde o kadar almadim diye düsünüyom bi morelimi güzelce bozdu zilli neyse haftaya doktoruma bi sorayim cok mu diye
Geçen hafta benimde kontrolum vardi normal evde tartilinca 10 kilo almistim ama doktorda kiyafetle botla falan 12 kilo cikti be doktor bana millet 12 kilo ile doguruyor dedi bu ne falan dedi 1 haftadir diyet gibi besleniuorum resmenKizlar bugün saglik ocagina gittim tansiyonumu ölctürmek icin hemsirede bana dedi sen cok sismissin cok kilo almissin. Böyle gidersen daha 20 kilo alirsin. Nerdeyse oha diycektim kendisinesimdiye kadar nerdeyse 10 kilo aldim ama dis görünümde o kadar almadim diye düsünüyom bi morelimi güzelce bozdu zilli neyse haftaya doktoruma bi sorayim cok mu diye
Canim aclik normalde 110a kadar ama benim bugunku seker yuklemesinde aclik degeri siniri 95 idi.Evet canım orası öyle herşeyin başı sağlıkcanım ya evde ölçüyorum açlık ve tokluk değerlerim kaç olmalı bi bilgin varmı
Canim aclik normalde 110a kadar ama benim bugunku seker yuklemesinde aclik degeri siniri 95 idi.
Tokluk yani yemekten bir saat sonrasi icin ise sinir 140 olarak kabul ediliyor. Yarin endokrin doktoruna gidecegim, daha net bilgi veririm sana da
Hee söylencek gibi degil. Esim bile diyor fazla almadin kilo belkide morelimi bozmamak icin diyodurBenim de sinirlerimi bozdu şimdi bak hamileye söylenecek laf mi yani kilo almışsın çok derse buz gibi soğurum o insandan inan ki hatta sanane derim akşam aynada kendime bi baktım bi gülecegim geldi bildiğin toparlak oldun ama başkası derse kötü olurum hele eşime sakin bana kilo ile ilgili şaka falan yapayım deme dedim
abo öyle mi dedi benim doktorum daha kilomla ilgili bi yorum yapmadi bi ben sorayim haftaya bakalim ne diycek :)Geçen hafta benimde kontrolum vardi normal evde tartilinca 10 kilo almistim ama doktorda kiyafetle botla falan 12 kilo cikti be doktor bana millet 12 kilo ile doguruyor dedi bu ne falan dedi 1 haftadir diyet gibi besleniuorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?