2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hee söylencek gibi degil. Esim bile diyor fazla almadin kilo belkide morelimi bozmamak icin diyodur aman bosver veririz kilolari
abo öyle mi dedi benim doktorum daha kilomla ilgili bi yorum yapmadi bi ben sorayim haftaya bakalim ne diycek :)
Gidonce bakalim ne diyecek doktorun normal gidiyorsun derse soyle mutlaka:) belki benim doktor takıntılıdır kiloya demi

Kizlar yarin benimde seker yuklemem var 4 saat boyunca saat basi kan aliyorlarmis sanirim nasil dayanicam acliga.bide sabah 10:40 ta randevum.simdiden dusundukce acliktan midem bulaniyo basim donuyo.

[
Kizlar yarin benimde seker yuklemem var 4 saat boyunca saat basi kan aliyorlarmis sanirim nasil dayanicam acliga.bide sabah 10:40 ta randevum.simdiden dusundukce acliktan midem bulaniyo basim donuyo.
Randevun çok geçmiş canım benden bi kere kan aldılar bi de yüklemeden bi saat sonra aldılar bidaha almadılar belki seninde öyle olurinşallah iyi çıkar sonuçlar

Ben hiç takılmiyirum aksine Kilo almak isterdim senin de dediğin gibi bebeğim sağlıklı olsun da gerisi önemsiz zaten

Boşver onları sen bebiş nasıl sen ondan haber ver görebildin mi münnoşu??
Gördüm sükür yavrumu kocamandi tabi artik zor sigiyorlar ultrasona, basi asagidaydi sükür simdilik eger geri dönmezse. 1150 kg herseyi normal haftasiyla uyumlu dedi. Hastaneye basvurucak dogum icin bidahaki randevu 4 hafta sonra asiyi o zaman yapariz dedi niye bu kadar gec yapiyo bunlar anlamadim.

Bugun bir bayan sabah geldi aclik kan sekerini verdi, yarinda gelip icecegi icer iki saatlik tokluk sekerime baktirim dedi. Bana cok mantikli geldi, ben aclik sekerini verdim bir saat sonucunu bekledim sonra icecegi ictim iki defa kan alindi yani toplamda 3 saat ac bekledim ve benim 9dan 12ye kadardı surec. Sende bu sekilde yap istersen, yarin sabah aclik var ertesi gune tokluk olarak bakarlar kanlarina canim. İnan 3 saat zor dayandim acliktan bayilacaktim artik yani birde senin cok gec randevun, baya kotu olursun gibime geliyo. Devlet hastanesi mi neden oyle gec bir saat verildi?

Stres yapma ben de nasıl gececek 3 saat diyordum ama ilk saat biraz uyku hali mayıșıklık oluyor sonrası daha kolay. Ama 3 saat gectikten sonra da benim gözüm karardı yemek yerken, birkac arkadasa daha olmus sanırım burda. Mumkunse tek kalma yarın, insallah guzel sonuçlar alırsın

Ne aşısı canım?maşallah büyümüş münnoş.ben de yarın Görcem kuzuyu

Meyveyi biraz azaltıp yürüyüşü arttıralım en iyisi.. :) sanıyorum senin beslenmn de benimki gibi, biz diyet yaparsak kaş yapayım derken göz çıkartırız :)
Benim anladigim o listedekileri yersek seker sınır degerin altinda kalir demek istiyor. Ben bugun listeyi uygulayim dedim iki ogunde nakavt oldum siskinlikten yatamiyorum:) Gerci senin listede miktari azaltmamislar bende azaltmislardi. Ekmek porsiyonunu kuruyemisle bakliyatla ya da corbayla takas edince daha makul oluyor. Yuruyus icin yemeklerden bir saat sonra yarim saat dedi diyabet hemsiresi verdigi egitimde. Yarim saatten uzun olursa bu defa seker fazla dusebilir dedi. Ama en sevdigim cumlesi "saf seker hariz hic bir gidayi tamamen cikarmiyoruz herseyden olculu bir sekilde yiyecegiz" oldu. Yasasin yemek yemek:)

Ne yani cikileta da yiyebiliyor muyuz , dondurma yiyebiliyor muyuz, pasta yiyebiliyor muyuz Dermisim

Benim de yarın
Sabah 9 da hastanede olucam. Bende sınava girecekmişim gibi heyecanlıyım ve midem ağrıyor

Ne aşısı canım?maşallah büyümüş münnoş.ben de yarın Görcem kuzuyu
Tetanoz asisi canim ben daha olmadim bide bana tek bi defa vurcaklar galiba bisey demedi iki defa diye. Büyüdü valla teyzesi ellerinden öpüyo seninkide kocaman olmustur tosun olmustur pasamm gör annesi insanin ici rahatliyo valla. Migdesine ve göbek bagina bakti hersey yolundami diye bide karin, kafa ve bacak boyunu ölctü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…