2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben vücudum hariç yüzüme bakınca anneme diyorum anne sanki yüzüme değişik bişey olmuş diyorum kız güzelliği alır derler ama kendimi övmek için demiyorum önceden makyaj yapardım şimdi pek ihtiyac duymuyorum kaşlarim az çıkıyor tüylenme falan azaldı kendimi güzellesmis gibi hissediyorum belki psikolojiktir

@hhik13 ECEcanN Niloyatospikk Mesela erkek annelerinin yüzü güzelleşirmiş, kız annelerinin cildi de bozulurmuş bunu da duydunuz mu. Kız annenin güzelliğini alır derler.
Benim ilk 3 ay tipim kaymıştı. alnım ful sivilce gibi pötür pötür olmuştu.evet duydum tabi öyle derler. valla katılıyorum ben daha güzeldim şimdi çirkinim

Ben biran önce mayıs ayına geçmeyi ışınlanmayı istiyorum eşime bile diyorum. Bir dogurayım Kendime geleyim,Kızımda uslu bir kız olursa Vallahi iş yaparken of demiycem ya cidden rahat bir şekilde iş yapmayı,Yürümeyi koşmayı özledim vallahi

@hhik13 ECEcanN Niloyatospikk Mesela erkek annelerinin yüzü güzelleşirmiş, kız annelerinin cildi de bozulurmuş bunu da duydunuz mu. Kız annenin güzelliğini alır derler.
Aksine benim arada çıkan sivilceler gitti kaşlarimi daha az alır oldum tuylenme azaldı ah güzel kızım beni motive ediyor annecim vücudunu biraz bozdum ama olsun bak yüzüne bak ben geliyorum sana benzeyen biri dünyaya gelecek diyor sanki uf ağla Sema aģla olsun sağlıkla gelsinler de varsın yüzüm cirkinlessin vücudum bozulsun çok özledim ben onu

29 dan sonra mı 2 haftada 1 e düşüyor canım? Peki muayenelerden birisi kontrol sayıldığı için para ödemiyorsun o halde di mi ? Özel hastaneyse tabi
Canım 29 bitti 30.haftaya girdik biz ondan.bi muayene bi kontrol bizde.bi ödüyoruz bi ödemiyoruz yani.

Bizim de kontrol 32.haftada olacak işte.30.haftadayız canım.binlerce şükür allahım sonuna kadar yavrularımızı korusun.amin

Süperr, teşekkürler canım bilgiler için

Bi ara benim de çok ağrıdı ölçtüm normal çıktı tansiyon ama yemek yedikten sonra olur daha çok dikkat ettiysen kan hızlı pompalaniyor yemek yiyince haliyle başa vuruyor kalbin hızlı atması
Benim son bi haftadır öğleden sonra sürekli ağrıyor ya. Boynumun ağrısı başıma vurur mu acaba. Bilemedim. Günde tane parol içiyorum eh o da işe yararsa işte.

Kizlar bu arada migde yanmasindan bahsetmistim ya doktora söylücem demistim. Ilk basta dik ve soluna yatmalisin dedi agrim oluyo sola yatinca kaburgam bazen daha cok batiyo dedim. Kesinlikle sirt üstü yatma saginada yatabilirsin bazen dedi bide soguk süt ic dedi onu zaten biliyorduk burda hepimiz :) birde bana bi ilac yazdi sagolsun ama tozunumu surubunumu versem dozu ne kadar olmali surubunu vereyim diye disindan düsündü sonra dönüp google a girdi biz esimle sok olduk zor tuttum kendimi gülmemek icin bana ilac vercek netten bakiyo artik doktora ihtiyacim yok kendimde hallederim

Bizim de kontrol 32.haftada olacak işte.30.haftadayız canım.binlerce şükür allahım sonuna kadar yavrularımızı korusun.amin
Aminnn canim insallah hepimiz birbirimizi sirasiyla dualarla doguma yollayalim, sag salim kucaklayip güzel haberler verelim burda rabbim korusun yavrularimizi bir avazda kurtarsin bizleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…