ben de şu an taç terlik lohusa geceliği falan aşamasındayım. bulursak birbirimize haber verelim cnm. ama benim saçlarım normalde röfleliydi ve hamile kalınca boyatamadım tabi diplerim koyu kahve kaldı o yüzden büyük bi taç bakıyorum saçlarımın kötü görüntüsünü kapatsın diye :)
aynen cnm ben de öyle yapmıştım doğumdan bi kaç ay önce düzenli almaya başladım doğumdan sonra da iki haftada bir almaya başladım oğlum sürekli bişiler yapıyo çünkü ev dip bucak temizleniyor iki haftada bir iyi oluyo :)
doğum iznin bittikten sonra ilk çocuk için 2 ikinci çocuk için 4 ay süre ile yarım gün çalışıp yarım maaş ve maaşına göre en fazla 823 tl ek olarak işkurdan ödeme alıyosun. atıyorum mesela 2500 tl alıyosun maaş. işyerin 1250 tl veriyo işkurda 823 tl veriyo toplamını almış oluyosun yine tam maaşın gibi olmuyo yani. bi de doğum izni süren bitmeden 1 ay önce gidip işkura başvuru yapmalısın bunun için ki hak kazanabilesin adamlar ben yarın başlıyorum diyince kabul etmiyolar çünkü 1 ay önce söylemek gerekirmiş. benim bildiklerim bunlar sen istersen bi işkur u ara teyit ettir belki yanlış ya da eksik kalan yer olabilir cnm.