2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Seninki iyiymiş canım

Hahaha çok iyi yaa

Minnak pasa 1 kilo luk haliyle seni salliyorsa buyunce neler yapar o simdi bal bocukkk. Bende bakiyorum bazen minnakin kiyafetlerine hep orgu nasl usuyosam artk yaz cocuguna ful orgu yaptrmisimm:)))) totonu yerim deyince neler canlanmstr gozunde simdi neler kurmustr:))))

Benim dr onermedi.ben kendimde kullanmadim demisti.internettende baktim iyi seyler okumadim.madensuyundaagnezyum var ,kalsiyum aliminada dikkat edersek en aza indirmis oluruz sanirim

Canım sancı ve kasilma olunca magnezyum ve kalsiyum veriyorlar. Bende magnezyum eksikliği vardı 20. Haftada sancım oldu o zamandan beri kullanıyorum. Ben de demir ilacı kullanmadım mesela doktorum gerek görmedi.

Sağolun kızlar. Şikayet yoksa çok da gerekli değil sanırım anladığım kadarıyla. Rabbim sağ Salim kavuştursun evlatlarımıza.

Tokluk şekerine yedikten 1 saat sonra mı 2 saat sonra mı bak dedi canım?

kızlar merhaba, 28 haftamıza girdik ben de şu ara sanki hep küçük abdestim geliyormuş gibi bir his oluyor ve kasıklarımın alt kısmına doğru tekmeler fazlalaştı acaba bu kasıklarda sancımsı wc olayı sizde de var mı

LovePink_ kent meydanına gitmek için dosab minibuslerini mi yoksa ismetiye minibüslerini mi kullanıyorsun eski Yalova yolu mu yeni Yalova yolu mu
Yeni yalova yolu canım. Panayır minibüsü mahalleden geçiyor, demirtaş minibüsü de merkezden geliyor bana yürüyüş mesafesinde. İkiside götürüyor :) Dediklerim dosabın içinden geçiyor.

Yeni yalova yolu canım. Panayır minibüsü mahalleden geçiyor, demirtaş minibüsü de merkezden geliyor bana yürüyüş mesafesinde. İkiside götürüyor :) Dediklerim dosabın içinden geçiyor.
Hmm anladım canım ismetiye minibüsleri eski Yalova yolu üzerinden bizim buradan geçiyor ondan sordum tmm ikeaya falan yakınsın gezmeye güzel yakın

Yok var kayınvalidem hemde aynı binadayiz benim annem alacak beşiği falan ondan diyorum o olsa daha iyi olurdu

Zmn çabuk geçiyor. Daha hamile olduğumu öğreneli sanki çok olmamış gibi ki ben 3 haftalıkken öğrenmiştim. Bebişler iyi olsunlarda bugünler geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…