2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Izni belli olmuyor ki bende bilemiyorm ama bu aralar olursa gidecegz ins. Evet bizede 2 saat. Ama ayni besik burda 950orada 700 deger diye dusunuyorum
Hayırlısı olsun cnm ben adamlarla telefon da görüştüm 2 yıl garanti veriyoruz dedi kurulumu da yapıyorlarmış parayi da o zamn oduyorsunuz dedi bakalım artık

Zmn çabuk geçiyor. Daha hamile olduğumu öğreneli sanki çok olmamış gibi ki ben 3 haftalıkken öğrenmiştim. Bebişler iyi olsunlarda bugünler geçer
Sorma.geçen eşimle de konuşuyorduk bu konuyu.hamile olduğumu öğrendiğimde 5.haftaydı birbirimizin yüzüne aptal aptal bakakalmıştık

Kızlar biz de doktordan geldik oğluşumiyi şükür 1371 gr olmuşuz sağlığımız yerinde çok şükür artık 2 haftada bir kontrollerimiz var 29+2 yiz
hayy maşallahh nst ye girmediniz değil mi daha 30.haftada başlanıyormuş diye biliyorum

Zmn çabuk geçiyor. Daha hamile olduğumu öğreneli sanki çok olmamış gibi ki ben 3 haftalıkken öğrenmiştim. Bebişler iyi olsunlarda bugünler geçer
Bende 6 haftalıkken ögrenmiştim ögrenir ögrenmez inanamamış doktora gitmiştim gittigimizde doktor nasıl hiç fark etmedin mi bak dinletiyorum dedi ve ben şok kalp atışlarını duymuştum ilk o an o kadar tuhaftı ki ama ben yine inanmamış eşime aceba karnımın gurultusuda doktormu yanlış biliyo flan demiştim insan o şokla ne yapacagını bilmiyor çünkü

cnm fiyatı nedir ben almadım ama düşünmüyor değilim .alabilirim.
Jokerde 400 tl den 250 ye düşmüştü, kaçırmayalım dedik. Odasına büyüyen beşik, yatak odama anne yanı beşik alacağız. Ana kucakları da çok uzun süre kullanılmayacağı için fazla para vermek istemedim.

Hahaha çok iyi yaa
Ben enfeksiyondan acile gittim adam ordan aciyo insan vucudunu kasik kismina tikliyo orda cikiyo neden kaynakli agri olabilir ona bakiyo ki burasi isvicre unilero cok unlu trnin diplomasi burda gecmiyo o kadar yuksek seviyeleri guya dusun artik tirnagi olamazlar ordaki doktorlarin. Annem diyo iki cocugu ters gelmis biri ölen ablam biride yasiyo mesela ne kirik ne cikik sapsaglam dusun sen artik eski ebelerin tecrubesini :) biz korkudan ölüyoruz doktorlar bile bisey bilmiyo artik o kadar :)

Araba koltuğu olan ana kucaklarının sırt ayarı olmadığı için kısa süreli 2-3 saat gibi kullanımı oluyor, evde gün boyu kullanıma uygun değil.

Valla çok şaşırdım yani Onlarda kolayını bulmuşlar artık

Canım bana kalırsa beşikte uzun süre kullanılmıyor. Anne yanı yani

Yok var kayınvalidem hemde aynı binadayiz benim annem alacak beşiği falan ondan diyorum o olsa daha iyi olurdu
Canim benimde annemler aldi cocuk odasini herseyime yardim ediyolar dusun esim onlarin ilk evladi erkek bide simdi oglu geliyo tutturmuslardi erkk olsun diye bide birkac kiyafet yolladilar buraya gelen biriyle bakalim trye gidince ne yapcaklar cocuga koc kesmeleri lazim en basiti :) bide soruyolar biseye ihtiyac varmi diye insan der oglum biz para yollayalim siz alim cocugun neyi eksikse falan hic ihtiyacim yok ailem her konuda onlari solda sifir birakiyo sagolsunlar herseyime kosuyolar ama insan bekliyo iste. Ne varsa kendi ailende var kimseden bisey beklemicen bu hayatta gelmezde

Bende senin gibiydim canim cok usurdum ayaklarim yataga girdigimde bile saatlerce isinmazdi ama iste su an hamilelikten gunumuzde gelmedigi icin yaniyom yaniyom menapozlu gibi :) o örgüler cok kiymetli surda diger kisa ne kaldi giyer yinede canim sorun olmaz bence minnak kibar bisey olcak zeynebim kurban olurum ben onaa tatlis gelinim. Bende bilmiyom ne olcak canim bir ay sonra falan iyice guclencek yatamicam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…