2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
aklimi karistirdin :)) demek icerdeki aferim ona anasini uykusuz gecelere alistiriyor
Çok fena canım ya 12 den sonra kuduruyo resmen doğunca da böyle olursa yandık:):):)Simdiden başladık uykusuz gecelere cok rahatsızım geceleri ben

Sağol tatlım bilgiler için akşam yemeğinden önce açlığı ölçtüm 97 çıktı yüksek sanki biraz doktora 15 gün sonra gidicez ya tekrar kanmı alacaklar acaba yoksa ölçümlerimize bakıp mı karar verecekler iğneye gerek olup olmadığına

Merhaba arkadaşlar.benimde oğlum olacak.sizce arsen ismi nasıl.cok kararsız kaldık.sizin fikrinizi ögrenmek istiyorum.

Bana ölçüm verileriyle geleceksiniz, ona bakacaklar, ekstra kan vermeyeceksiniz dediler..

Ayrıca akşam yemeği öncesi açlık şekeri 97 yüksek değil benim fikrime göre. Çünkü öğle yemeği ve ara öğün yapmış oluyorsun. Sabah açlık şekeri gibi düşünmesene. Tam olarak açlık şekeri denemez. Akşam yemeği öncesi şekeri demek daha doğru olur.

Canım birşey soracağım sebamed ürünlerinde son kullanma tarihi göremedim
seninkinde var mı
Kremlerin son kullanma tarihi olmaz. Üzerinde 12M 18M gibi değerler yazar. Mesela 12M 12 ay demek. Yani açtıktan 12 ay sonra bozulur anlamına geliyor. Üzerinden bakabilirsiniz açtıktan sonra ne kadar dayanabildiğine.

Canim normal seker hastalarinda iki saat sonra olculuyor ancak gebelerde bir saat sonra olculuyor. Bosyere iki defa delme parmaini,yemekten bir saat sonra olc yeter. Bana doktorum haftada 3-4 defa sadece sabah ac ve tok olceceksin dedi ama diyetisyenim hergun duzenli sabah aksam olc bi bafta sonra bakalim ona gore belki diyet listende deisiklik yapriz dedi. Zaten ben sabah aksam olcerim, sabah aclik tokluk ve aksam tokluk olcecegim.
Bende 15gun sonra olcum kagidimla gidicem. Orda tekrar kan almazlar, bizim yazdigimiz degerlere gore karar verecek doktor. Aclik sekeri (sabah) 95 altinda, tokluk sekeri 140 altinda olmasini istiyoruz dedi doktorum.

Anladım canım sabahları 82 çıkıyo akşam 97 çıkınca şaşırdım açıkçası, tokluk şekerim 92 çıktı cihazın ayarları mı bozuldu ki acaba niye öyle oldu napsam eşim gelince onda bi deneme yapıyım en iyisi

Anladım canım ya az önce tokluğum 92 çıktı neden öyle oldu acaba senin toklu ve açlık kaç civarlarında çıkıyor canım

Merhaba arkadaşlar.benimde oğlum olacak.sizce arsen ismi nasıl.cok kararsız kaldık.sizin fikrinizi ögrenmek istiyorum.
Merhabalar.bizim de henüz ismimiz Yok çocuğuna isim koymak çok zor.arsen güzel isim ben beğendim anlamı nedir?

bana sormuştun ya sende antalyadasın nereye gidiyosun doktora diye.ben kendime bir doktor buldum olipos hastanesinde şerife hanıma gidiyorum artık . Sen nereye gidiyordun?

Kizlar göğüs pompasi alan var mi sizce elektrikli mi yoksa manuel mi daha iyi olur?
Tum elestirilere ragmen aldim. Simdiden ne gerek var dediler hep. Valla herkesde kesinlikle lazim yazmis. Lansinoh ciftli elektrkli aldim canm. Tum indrmleri takip ettim. Malesef bazi internet siteleri tum magazalardan ucuz. 175 tl ye aldim ciftli elektrikli. Arkadaslarim memnundu. Manuel alma dediler ozellikle. .

Ohhh esininde parmaklarini del
Anladım canım ya az önce tokluğum 92 çıktı neden öyle oldu acaba senin toklu ve açlık kaç civarlarında çıkıyor canım
Aksam tokluk dusuk cikar, uzulme yani gayet normal canim. Aksamlari aclik olcmeni doktorun mu soyledi? Bana aksam olcum yapmami soylemedi ama
Ben aksam tokluk sekerime de bakiyorum. Bu aksam ki tokluk sekerim 104 cikti canim. Tokluk siniri 140 zaten.

bana sormuştun ya sende antalyadasın nereye gidiyosun doktora diye.ben kendime bir doktor buldum olipos hastanesinde şerife hanıma gidiyorum artık . Sen nereye gidiyordun?
Ben medstar hast. Ünal Beye gidiyorum. Memnunum ondan. Taramalarda da İnanç Mendilcioğlu'nun özel muayenehanesine gittim. Sana olimpos yakınsa eğer orası da iyidir ama o doktoru duymadım daha önce.

İnsülin salgılanıyor ya belki ondan düşük çıkmıştır. Cihazının markası ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…