2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
öylemi diyosun canım şaşırdım bende sabah öğlen 113 civarıydı tokluk ölçümlerim akşam açlık 97 tokluk 92 çıkınca şaşırdım tokken daha da yükselmesi gerekmezmiydi ki ,Eşiminkini deldim 120 çıktıonun parmakları da en az benimki kadar delik
Evet canım doktorum sabah öğlen akşam yemekten önce ve sonra ölçmemi istedi

Anladım canım ya az önce tokluğum 92 çıktı neden öyle oldu acaba senin toklu ve açlık kaç civarlarında çıkıyor canım
Aksam acligi sabahki gibi degil. Kizlarin yazdigi gibi daha yuksek cikiyor. Gun icinde yediklerinin etkisi var. Aklina cok takiliyorsa aksam hafif ye. Olcumde hata oldugunda cihazlar herhangi bir deger vermiyor ekranda hata kodu cikiyor. Benim acligim sabah 81 aksam 102 cikti mesela. Sonrasinda tokluk 116. Olabilir bu degerler. Ama senin esinin parmagini delesin varsa del tabi yine. icinde kalmasin

Deldim canım eşiminkini 120 çıktı cihaz doğru gösteriyor demekki açlık 97 tokluk 92 çıkınca şaşırdım tok olunca artıyor genelde stres oldum yaa bu ne böyle diyet miyet ıyyykk sağ salim yavrularımızı doğursak ta kurtulsak

Gebelikte tokluk şekerine 1 saat sonra bakılır. Normal gebe olmayanlarda 2 saat sonra bakılır. Muhtemelen doktorun karıştırmıştır. Yada senin yüklemede 2. Saatin mi yüksek çıktı ondan mı öyle sesi acaba

Kizlar idrar tahlilinde 25-30 Lökosit cikip antibiyotik yada ilac kullanan oldu mu? Yada doktorunuz bu durumda nasil yonlendirdi sizi?

Şeker takibi yapan arkadaşlar, günlük açlık tokluk sonuçlarınızı benimle paylaşır mısınız? Benimkiler normal mi acaba merak ediyorum

Benim bugünkü ölçümlerim;

Sabah
Açlık: 89
1.Saat: 133
2. Saat:99

Öğle
Açlık: 95
1. Saat: 129
2. Saat:122

Akşam
Açlık: 75
1. Saat: 105

Sizinkileri de paylaşır mısınız?

Çok fena canım ya 12 den sonra kuduruyo resmen doğunca da böyle olursa yandık:):):)Simdiden başladık uykusuz gecelere cok rahatsızım geceleri ben
Al bendende o kadar.esimde uyuyamiyo kac gundur benim yuzumden.okadar cok donuyorumki donmeler zaten zorlasti.uykuya dalamiyorum rahatsiz ediyorum onuda ama yapicak bisey yok malesef hamileligin kalani boyle gecicek..

Yok bence bilmediğinden öyle söyledi. Verdiği ölçüm kitapçığında 2 saat sonra yazıyor. Oradan bakıp öyle söylemiştir. Ben 1. Saat ve 2. Saat bakıyorum. Şeker yüklemesinde 1. Saatim 1 birim yüksekti. 2. Saat üst sınıra yakındı. Doktorlara güvenemiyorum artık...

Kızlar aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı ilk gebelikte kürtaj sonrası iğne vurulmuştu şimdi doktorum her ay kanımdaki uyuşmazlığı takip ediyor çok şükür iyi şuan ama 7.ayda yine iğne vurucaz dedi bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?

Kızlar iyi.akşamlar biraz geçmişe baktım ev tipi anakucaklarından bahşedilmiş kesinlikle sart kızımda kullandım uzun süre yemek yaparken mutfağa taşıdım misafire giderken rahat uyusun diye yanımda taşıdım çok rahat ettim.şimdi yine alacağım yatak odam üst katta beşikte orada olacak alt katta gündüz ev tipi anakucağında yatacak inş.kesinlikle çok gerekli. Oto koltuğu şeklinde olanlar taşıma içşn araç için çocuk uzun süre onda rahat yatamaz ama ev tipi anakucağı bir nevi beşik gibi.işe yarıyor

Bende sizlerinkini merak ediyorum hergün yazalım buraya
Benim bugünki ölçümlerim

Sabah
Açlık 82
Tokluk 1. Saat 112

Öğlen
Açlık 82
Tokluk 122

Akşam
Açlık 97
Tokluk 92

Canım senin bu paylaşımını gördüm de benim esimle ikimizin kan gurubu aynı ni sorun olurmu yeni fark ettim senin sorun sayesinde eşime sordum da ikimizin kan gurubu A(+) pozitif bu konuda bilgi verirmisin

Kizlar idrar tahlilinde 25-30 Lökosit cikip antibiyotik yada ilac kullanan oldu mu? Yada doktorunuz bu durumda nasil yonlendirdi sizi?
Ben cuma gunu tahlil yaptirdim, cok fazla lokosit cikti. Doktorum
Monura ve antibiyotik yazdi. Antibiyotik olmadan gecmez dedi. 7 adet antibiyotik var kutuda. Kullanmaya basladim.

Canim ben yarin itibariyle yeni olcum makinamla olcecegim. Evdekine guvenemiyorum cunku. Yarin aksam
Olcumlerimi yazarim buraya. Birbirimize ornek olur.
Bende sizlerinkini merak ediyorum hergün yazalım buraya
Benim bugünki ölçümlerim

Sabah
Açlık 82
Tokluk 1. Saat 112

Öğlen
Açlık 82
Tokluk 122

Akşam
Açlık 97
Tokluk 92

Her aksam yazariz, birbirimize destek oluruz. Senin degerlerin baya iyi bence, sadece aksam tokluk biraz dusuk geldi ama olabilir yani sorunlu degil degerlerin.
Canım senin bu paylaşımını gördüm de benim esimle ikimizin kan gurubu aynı ni sorun olurmu yeni fark ettim senin sorun sayesinde eşime sordum da ikimizin kan gurubu A(+) pozitif bu konuda bilgi verirmisin
Kan grubu uyusmazligi Ebeveylerden anne rh(-) baba rh(+) olursa ortaya cikiyor. Her ikinizde rh(+) iseniz sorun yok.

O zmn sorun yok canım benim A negatif eşim pozitif annenin eksi olmaması gerekiyormuş mesela benim arti eşim eksi olsaydı sorun olmuyordu ama benim eksi olduğu için uyuşmazlık meydana çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…