2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Niye bir insan hala bebegine isme karar veremez ya. Hicbirsey yakismio sanki
Ben erkencikten koydum, ama
Babasi hala 2. İsme karar veremiyor. Hergun soruyorum hergun gecistiriyor beni... En son ben koyacagim 2.yide buldum ama kabullenmiyor anlasmamiza aykiriymis
Ayyyy tatlim bizde senle bulusuruz, kaynasiriz yaaaaaaaa ben de istanbuldayim hem de kiz anasi olacam ohh kizlarimizi susler pusler gezeriz
@ECEcanN Petisko gelcek benim bebişe kına yakmaya calamityjane de gelirim dedi @ojelibonbenim_ yakın sen de gel kuzum Ohhh ne güzel biz kız kinasinda buluşalım inşallah
Eveeeet kima yakmaya gelcez kizimla, sizde gelin kizlaaaaaar
Banada herkes guzellestin diyor, senin bebek erkekmi bu kadar guzel olunmaz diyorlar sanki onceden cirkindim zayifkene cirkinmisim de kilo alinca yuzum cok guzel olmusmus
@hhik13 @ECEcanN @MenekseSare Mesela erkek annelerinin yüzü güzelleşirmiş, kız annelerinin cildi de bozulurmuş bunu da duydunuz mu. Kız annenin güzelliğini alır derler.
Benim cildim masalllah hic bozulmadi, eskisi gibi devam ediyor. Ancak son aylarda degisebiliyormus durumlar
Tokluk şekerine yedikten 1 saat sonra mı 2 saat sonra mı bak dedi canım?
Yemekten bir saat sonra tokluk sekerine bakacaksin dedi canim
Kizlar göğüs pompasi alan var mi sizce elektrikli mi yoksa manuel mi daha iyi olur?
Ben almadim, gorumcem vercek. Alacak olsam elektrikli alirdim, manuellle kim ugrasacak

Valla çok şaşırdım yani Onlarda kolayını bulmuşlar artık
Sasirma tatlim burasi isvicre cok isyan ettigim sikayet ettigim sey oldu su hamilelik suresince ve oncesinde 3 ay :) ay ne bilim hadi doktorlar hep kitaptan bakip ilac veriyo alismistim aile hekimi diyolar ya onlar var burdada ilk ona gidiliyo ama ben bu doktoru uzman diye sectim özellikle dogum yapmak istedigim hastaneyede bagli bu kadin ve özgecmisini arastirdim oyle karar verdim gidip netten ilacin dozuna bskmasi kadar sacma bisey olamaz :)

Kizlar göğüs pompasi alan var mi sizce elektrikli mi yoksa manuel mi daha iyi olur?
Bende lansinoh elektrikli tekli aldım. Markadan yana şüphem yok çok önerildi ama çiftli almadığım için pişmanım. Süreyi yarıya indirir diye düşünüyorum. Çalışan annelere şart bence.

Bebeğin durumu nasılmış geçen bi merak edip erken doğumu okudum da çok stresli süreçler akıllı akıllı dur dedim yavrum karnımda

Eşim bana da diyo çok yakıştı sana hamilelik bundan sonra seni boş bırakmayalım gülsem mi ağlasam mı bilemedim

Herkese 1 saat sonra demiş bana doktorum 2 saat sonra bakacaksın dedi. Amma muhteşem doktormuş benimki ya. Zaten yazdığı ilacı bilmiyordu ben düzelttim ilaçtan haberi yok... bir daha oraya gitmeyeceğim vallahi... ben de 1. Saatte ve 2. Saatte iki kere ölçüyorum...

Doktorzede olmuşsun canım sen

Bana 2 saat sonra ölç dedi tokluk şekerini endokrin doktorum Acaba 1. Saat 2. Saat iki kere mi ölçsem
Dahiliye doktoru iki saatte olc demisti muayene sirasinda. Sonra diyabet hemsiresi egitimde hamilelikte saatte bir dedi. Doktorun farkli soyledigini soyleyince doktorla konustu. Dr aliskanlikla oyle soyledim saatte bir olc dedi. Ulasabiliyorsan bir teyit ettir bence.

Degerlerin guzelmis canim. Ben bazen ne kadar etkileyecek diye azicik denemeler yapiyorum. Bugun bebek gormeye gittim ikramlar diyete uymuyor tabi ama yedim biraz biraz yine de sinirdaydi. Yalniz sonrasindaki aclik degeri de sinira yakindi. Demekki bir ogun biraz kacirirsam sonraki ogun kesin dikkat etmek lazim. Igne icin 200leri gecmen lazim dediler ama bilemiyorum dr nasil degerlendirir. Bir de diyabet hemsiresi aclik sekerin 70in altina inmesin, yuksekliginden daha tehlikeli dedi. Duserse kesme seker ya da cay bardagiyla visne suyu tavsiye etti. Canim saglikci filan degilim benimki aslinda bilgili olmaktan degilde daha cok damdan dusmekten:)

Ayyyy ne konusmussunuz yaaa
Ceneniz kopsun emi dicem hamilelere denmez,hamile ne yapsa haklıdır:) :):)
Benim eşek sipam sagolsun gece uykumuz olmadığı icin gündüzleri sersem sepelek oluyorum gelemiyorum araniza

Ayyyy ne konusmussunuz yaaa
Ceneniz kopsun emi dicem hamilelere denmez,hamile ne yapsa haklıdır:) :):)
Benim eşek sipam sagolsun gece uykumuz olmadığı icin gündüzleri sersem sepelek oluyorum gelemiyorum araniza
Kac yasindaki senin oglan canim

Hepsi hallolur canim nolcak. Bebislerinle sen iyi olun yeterki koynunda da uyutursun ama bir de bez alsan iyi olur tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…