2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Vücudumun en oransız belkide en çirkin görünen zamanı ama bence 0 beden olduğum zamankinden bembeyaz gelinlik içinde oldugum zamankinden bile güzel zamanı.Oğlumun mobilyaları geldi yatak odama kurdurdum dakika ayrı kalmak istemiyorum ben anne oluyorum nasıl tarifsiz bir duygu 12 senelik hasretim gözyaşım evladım geliyor ben anne oluyorum.Şimdi içimden geçen tek dileğim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın tez vakitte evlat hasreti çeken herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin.Amin.

Tamam canım, muhakkak bekliyorum yarından itibaren.

O zmn sorun yok canım benim A negatif eşim pozitif annenin eksi olmaması gerekiyormuş mesela benim arti eşim eksi olsaydı sorun olmuyordu ama benim eksi olduğu için uyuşmazlık meydana çıkıyor
Anladım Canım çok sağol ya sende sıkıntı yapma inşallah bir sorun çıkmaz senin içinde rabbim büyük inşallah

Kıyamam 12 sene mi bekledin evladını?az daha yazsan ağlıyordum gözlerim doldu.bekleyen ve evlat hasreti çeken o kadar insan var ki...bence hayattaki en zor sınavlardan biri evlat yolu gözlemek..allah herkesin yuvasını şenlendirsin inşallah..amin

ne güzel işte çatlağın olmaz...keşke benim de karnım küçük olsa
benimki öyle büyükki ayaklarım bile görünmüyor üstten bakınca
Ay maşallah canım ne güzel. Benim kilo kaynaklı sanırım yavrum içimi ancak dolduruyor sanırım. Bu Arada bu kiloları alırken çok özenle çatladım. Yavrum karnımı hiç çatlatmaz diye düşünüyorum

ayy canım herkesin derdi başka işte...
ne güzel dertlerimiz var Şükürler olsun...
Bunları dert edinmekte varmış...

benim de karnım aynı haftada olan diğer hamişlerden çok büyük
karın kabım darmış öyle diyorlar
ha bire kremleniyorum...kaç kg aldın canım şuana kadar?

Dört canım
Ama kilolu başladım ondan kaynaklı. Sen?

evet 12 sene evlat hasreti çektim ciğerim söküldü ama Rabbim evlatsız bırakmadı beni de .Yatıp kalkıp şükrediyorum ve evlat isteyen herkese dua ediyorum çok zor bir sınav hamileyiz bizlerin duasının kabul olacağı söyleniyor lütfen sizlerde dua edin belki dualarımız kabul olur da birinin daha yuvası şenlenir hasreti diner.

Dört canım
Ama kilolu başladım ondan kaynaklı. Sen?

hımmm sen az da kilo almışsın canım haftam senden az olmasına rağmen 7 kg aldım ben...
Bu hafta sadece 500 gram almışım
haftada 500 gram alırsam 15 kg ile hamilelik biter
hayaller 15 gerçekler 30 olabilir tabi

Öyle cnm orası öyle annem diyor en iyisini al ne istiyorsan al esimin tarafi da kıyafet alırız diyor bi de annem bana bilezik yapacak onlara diyorum hiç çıt yok insan bi der ilk oğlumun oğlu hem de ilk torunları olacak bi künye yaparız bebeğe diyor dediğin gibi ne varsa kendi ailende var

hımmm sen az da kilo almışsın canım haftam senden az olmasına rağmen 7 kg aldım ben...
Bu hafta sadece 500 gram almışım
haftada 500 gram alırsam 15 kg ile hamilelik biter
hayaller 15 gerçekler 30 olabilir tabi
Kilom fazla arkadaşım ya. Bence sen +15 le Benin başlangıç kiloma bile ulaşamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…