2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kilom fazla arkadaşım ya. Bence sen +15 le Benin başlangıç kiloma bile ulaşamazsın

inşallah doğumdan sonra forma gireriz canım ya...
Allah sağlık versin...kilo sıkı bir diyetle verilir
zaten doğumdan sonra ilk 6 ay uykusuzluk, emzirme derken kilolar gidecek
bir de yavruları atarız bebek arabasına yürüyüşe çıkarız..hem bebişler de d vitamini alır

Ay evet teyzesi. O yaz gezmeleri en büyük tatlı hayallerim arasında. Çok özlüyorum bazen çok da merak ediyorum. Çok değişik bir şey bu annelik
Sağ Salim kavuşalım inşallah hep beraber. Azı kaldı

Kizlar idrar tahlilinde 25-30 Lökosit cikip antibiyotik yada ilac kullanan oldu mu? Yada doktorunuz bu durumda nasil yonlendirdi sizi?
Benim olmasi gerekenden biraz yukarida cikiyor. Bol su ic diyor bazen onu bile demiyor. Bir kac degerim daha boyle hamilelikte olur bunlar normal diyor. 30lari bulmadi. Bulsa ne derdi bilmiyorum.
Şeker takibi yapan arkadaşlar, günlük açlık tokluk sonuçlarınızı benimle paylaşır mısınız? Benimkiler normal mi acaba merak ediyorumSizinkileri de paylaşır mısınız?
Ben bugunkileri hic paylasmiyim. Misafirlige gittim ve baya deneysel calismalar yaptim:) Ondan yersem ne olur bundan yersem ne cikar vs. diye. Hic fikir vermez:) Yarinkileri paylasiyim.

Yok tatlim ya. Sadece ilk kanamamda acildeki dr sormustu. Pozitif olunca yapacak birsey yok negatif olsa igne yapardik demisti. Bende sasirmistim sanki iyi birsey soyluyor gibi konusmasina:) Takibin yapiliyorsa birsey cikmaz Allah'in izniyle. Aramizda bir kadin dogumcu olsaydi keske. Yokmu hic mayista doguracak bi doktor...

Benim karnım niye büyümüyor ki
Kiz iyi baksaydin. Baska bir yerin buyumus olmasin. Ilahi alemsin valla:)

Belki karin yapin genistir belki cok esnektir. ic organlara dogru buyuyordur. Ilk cocukta da gec cikar. Benim ilkinde 7 aya kadar azicik cikmisti simdi az kilo aldigim halde abisinden kalanlar sagolsun 4uncu ayda pirtladi geldi:) Cok kilo almadiysanda belli olmaz. Bir tanidigim 12 kiloyla bitirdi. Dogum sonrasi baslangicin bile altina dustu. Hic oyle hamile gibi gezmedi.

Bebisin gelisimi normalse o biryer bulur kendine. Bir de bundan sonra buyuyecek asil. Son aylarda firlayacakmis gibi duracak daha annesi merak etme sen.

selam bayanlar NST bebeğin kalp atışını hareketlerini ve varolan sancıyı ölçüyor. doğumun başlayıp başlamayacağını anlıyor doktor. 29.haftamda başladım ben. karnına dinleme cihazı takılıyor bir kemer ile sadece. 15 dk ile yarım saat süresi arası yatıp uzanıyorsunuz.

Merhabalar.ben de 29+2 yim dr randevum vardı bugün fakat dr nts ye sokmadı beni.sadece kalbini dinletti bi anormallik görmedi

bana bir ay sonra gel dedi sanırım o yüzden baktı nst ye normalde 30 haftayı dolduranlardan isteniyor nst. bir de ben 5-6 gün geriden geliyorum gelişim açısından. sizin kaç çıktı kilosu?

Kizlar idrar tahlilinde 25-30 Lökosit cikip antibiyotik yada ilac kullanan oldu mu? Yada doktorunuz bu durumda nasil yonlendirdi sizi?
Benim bugun lokosit ve yassi epitel degerim yuksek cikti.doktor akinti sebep olmus olabilir yuksek cikmasina dedi.bir kullanimlik malnorm die bi suda eriyen ilac verdi daha oncede olmustu bende bu ilac iyi gelmisti az once ictim bakalim on gun sonra gene gidip tahlil vericem

1371 gramız biz 29+2 de.ve Artık kontroller 2 haftada bir olacak.normalde 3 haftada bir dik.

bana bir ay sonra gel dedi sanırım o yüzden baktı nst ye normalde 30 haftayı dolduranlardan isteniyor nst. bir de ben 5-6 gün geriden geliyorum gelişim açısından. sizin kaç çıktı kilosu?
Sizin kaçtı?az mı normal mi acaba kilosu bilemedim

1371 gramız biz 29+2 de.ve Artık kontroller 2 haftada bir olacak.normalde 3 haftada bir dik.
benimki geç döllenme normalde tam 29 haftalık olmam gerekiyorken gebeliğin başından beri 6 gün geriden geliyorum. 28+1 olarak gözüktü 1140 gr kilosu. doktor normal dedi ama kızımda 5 yıl önce aynı haftada 1265 çıkmış. kızımı 3600 gr doğurmuştum. oğlum daha az olacak sanırım.

Maşallah gayet iyiymiş kızımızın kilosu.skora takılmam normalde ben de bi üyemiz vardı erken Doğum yaptı bebeğini kaybetti.ben de allah korusun hemen kilonalsınistiyorum münnoşum erken gelmek falan isterse diye.benimki de 8 gün önden gidiyormuş gelişim olarak.sat ile uyumlu değil yani.sağlıklı olsunlar da hiiiç önemli diil

Benimde annem bebege buyuk altin aldi banada dedi bilezik alcak ilk hamile kaldigima bende trdeydim kayinvalidelerde onlara dedim annem boyle boyle yapcakmis bilerek hic sesleri cikmadi insan duyar duymaz yapar onlarin yanindaydim bide kayinvalide illa oglan olsun istiyodu mujdemi isterim dedim bilerek eger drse sana mujde alacaktim ne istiyon ya osmanli tugrasi yada trabzon hasirimi ne var ondan istiyom dicem acimam valla banane ama sorcaginida sanmam dur bakalim. Esimede dedim koc kesmeleri lazim bozde boyle halbuki salladim diyo yaparlar onlarda alir onlarda yapar görecez allah bizim ailelerimizi basimizdan eksik etmesin gerisini bosver fayda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…