2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ayy maşallah canım.. 12 sene sonra demek... Ne büyük lütuf değil mi onca sene bekledikten sonra. İnşallah kucağına da sağlıkla alırsın. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Ayy böyle bir şey de var di mi? Bizimkilerden de ses yok, bir şey takacaklar mı acaba meraklandım benim babamlar mobilyaya yardım edecekler o kesin ama eşiminkileri bilmiyorum konusu geçmedi şu ana kadar birkaç parça kıyafet almışlar sadece. Pek bir şey yapacaklarını zannetmiyorum eşimin kız kardeşi de hamile çünkü... Aman en iyisi hiç beklentiye girmemek...

Kızlar saat 3:30 hala uyuyamadım... Düzensizleşti uyku durumları baya. Bir de kasıklarımda çok baskı var böyle sancı ya da ağrı gibi değil de daha çok baskı hissediyorum. Tam adet dönemim onunla ilgili olabilir mi diye düşündüm ama adette böyle bir his yaşamıyordum bir de zaten hamileliğim boyunca adet zamanları herhangi bir ağrım olmadı.. Bizim minik de bu arada afedersiniz içeri içeri vuruyor birkaç gündür vajina ve popo kısmıma, bununla alakalı olabilir mi ki? Haa bir de bugün iş seyahatinden döndüm yine, aktarmalı uçuşlar, kalktı, indi, yolda vakit geçti derken 10 saat sürdü eve gelmem.. Yoruldum belki de, inşallah önemli bir şey yoktur. Geçmezse doktora gidicem sanırım. Var ml başka böyle baskı hisseden?

Benim görümcede 2 haftaya doguruyo :) benimkiler odasini aldi, arabaya yardim etti, araba koltugu bizim iki parca isofix var altinda kemer baglamiyosun direk ustune takiyosun koltugu biz aldik altindakini abimler aldi, annem kiyafet battaniye falan aldi, ablam kiyafet ayakkabi aldi, kucuk abim birsuru bady, lohusa pijama takimi, ogluma isimli takim yaptirdim trden al dedim sagolsun hepsini ödedi getirdi ve hep diyorlar herzaman yaninizdayiz ihtiyac olursa halbuki ben istemedim kendimde yapardim bunlari ama illa istediler heveslerini kirmak istemedim hicbirinin. Kayinvalideyle gorumcede bi kac parca kiyafet bide iki battaniye agiz bezi falan alip yolladilar buraya gelen biriyle oyle yarim agizda biseye ihtiyac varmi dediler iste :)

Canim gecmis olsun bendede oluyo hatta wc sorunumda oldu altta baski var once arkaya vururdu bide asagi dun gittik kafasini asagi donmusti benim akilli yavrum ayakta durunca baski ve agri oluyo bendede belki seninkide dönmüs olabilir tabi doktor rahimagzi uzunluguna bakti eger kötü olursan bi görün icin rahatlasin yoksada artik normal yavastan asagidali agri baski buyuduler yerleri daralmaya basladi en az 30 cm falan hesapla simdiden :)

Kac cikmisti canim, senin lokosit sayin?

Ben hic birsey yaptirmamisindan sikayetciyim, tek kullanimlik sase bile vermedi. Kokudan nefret ettim. Uykularim kacti, 6 da hastaneye gidip idrar kulturu yaptiricam kendi kafama gore.

Kizlar herkese günaydin bana da iyi geceler :) saat sabahin 5 i burda aksam üzeri biraz dalmisim hala uyuyamadim üstüne bide tam yatacakken aciktim kalktim hic üsenmeden tost yaptim bi güzel yedim elimi bile yakmisim farketmeden kucuk bisey nasil gözüm döndüyse artik yerkende kendi kendime kafayimi yedim acaba bu saat oldu uyumadim ve tost yiyorum hic normal degil diye söylendim töbe ya bu cocuk bana daha neler yaptiricak acaba :) bisey itiraf edeyim bide bi kuzu olsaymis yermisim migdem bombos sanki

Ben hic birsey yaptirmamisindan sikayetciyim, tek kullanimlik sase bile vermedi. Kokudan nefret ettim. Uykularim kacti, 6 da hastaneye gidip idrar kulturu yaptiricam kendi kafama gore.
Evet canim benim doktor bu ilaci kullan sikayetlerin devam ederse idrar kulturu testi yapariz demisti icin rahat etsin git yaptir

Bebeğin kalp atışını falan nabzını ölçüyor heralde.ben de pek anlamıyorum ama çok haşır neşir olacaz bikaç haftaya:))bide Çatı muayenesi diye bişi varmış iğrenç bişey öff
himm
O catiyi duymustum ben ( aslinda kimseye sormadm biri pat diye anlatti

Kac cikmisti canim, senin lokosit sayin?
tahlil sonucumda bolca lokosit yaziyor, sayi yazmiyor canim. Daha oncekilerde sayi yaziyordu ama bu kez galiba fazla diye sayi yoktu. O sebeple antibiyotik verdi zaten. İki hafta sonra idrar kulturu de yaptiracagim bakalim insalllah gecmis olur ozamana kadar.

Ayy masaallah :))) ye annesi yarasin pasama. Ama cok gec uyumussunn. Lavabo yuzunden bende en asagi 5 kez kalkiyorum

Ayy kiyamam ucak dahi olsa ne kadar yoruluyorsundur. Dikkat et lutffen

bu kadar iznini arka arkada kullanmana onay veriyorlarsa süper.. Hakkın ama bizim şirket hayatta izin vermek sanırım.. :S
ben kendi hesaplamama göre 10 nisan gibi izne ayrılacağım, sonrasında temmuzda ortasına fln geliyor 16 haftalık iznin bitişi.. Belki 1-2 hafta da yıllık izin alırım ama süt iznini haftada 1 güne toplamak için konuşacağım. yani haftanın 4 günü calısıp 3 günü tatil.. :S artık o 4 gün nasıl gececek bilmiyorum. resmen can sıkıcı bi durummuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…