- 7 Nisan 2016
- 1.101
- 662
- 43
- Konu Sahibi endless love
-
- #37.721
Ayy maşallah canım.. 12 sene sonra demek... Ne büyük lütuf değil mi onca sene bekledikten sonra. İnşallah kucağına da sağlıkla alırsın. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Vücudumun en oransız belkide en çirkin görünen zamanı ama bence 0 beden olduğum zamankinden bembeyaz gelinlik içinde oldugum zamankinden bile güzel zamanı.Oğlumun mobilyaları geldi yatak odama kurdurdum dakika ayrı kalmak istemiyorum ben anne oluyorum nasıl tarifsiz bir duygu 12 senelik hasretim gözyaşım evladım geliyor ben anne oluyorum.Şimdi içimden geçen tek dileğim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın tez vakitte evlat hasreti çeken herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin.Amin.
Ayy böyle bir şey de var di mi? Bizimkilerden de ses yok, bir şey takacaklar mı acaba meraklandımBenimde annem bebege buyuk altin aldi banada dedi bilezik alcak ilk hamile kaldigima bende trdeydim kayinvalidelerde onlara dedim annem boyle boyle yapcakmis bilerek hic sesleri cikmadi insan duyar duymaz yapar onlarin yanindaydim bide kayinvalide illa oglan olsun istiyodu mujdemi isterim dedim bilerek eger drse sana mujde alacaktim ne istiyon ya osmanli tugrasi yada trabzon hasirimi ne var ondan istiyom dicem acimam valla banane ama sorcaginida sanmam dur bakalim. Esimede dedim koc kesmeleri lazim bozde boyle halbuki salladim diyo yaparlar onlarda alir onlarda yapar görecezallah bizim ailelerimizi basimizdan eksik etmesin gerisini bosver fayda yok
Benim görümcede 2 haftaya doguruyo :) benimkiler odasini aldi, arabaya yardim etti, araba koltugu bizim iki parca isofix var altinda kemer baglamiyosun direk ustune takiyosun koltugu biz aldik altindakini abimler aldi, annem kiyafet battaniye falan aldi, ablam kiyafet ayakkabi aldi, kucuk abim birsuru bady, lohusa pijama takimi, ogluma isimli takim yaptirdim trden al dedim sagolsun hepsini ödedi getirdi ve hep diyorlar herzaman yaninizdayiz ihtiyac olursa halbuki ben istemedim kendimde yapardim bunlari ama illa istediler heveslerini kirmak istemedim hicbirinin. Kayinvalideyle gorumcede bi kac parca kiyafet bide iki battaniye agiz bezi falan alip yolladilar buraya gelen biriyle oyle yarim agizda biseye ihtiyac varmi dediler iste :)Ayy böyle bir şey de var di mi? Bizimkilerden de ses yok, bir şey takacaklar mı acaba meraklandımbenim babamlar mobilyaya yardım edecekler o kesin ama eşiminkileri bilmiyorum konusu geçmedi şu ana kadar birkaç parça kıyafet almışlar sadece. Pek bir şey yapacaklarını zannetmiyorum eşimin kız kardeşi de hamile çünkü... Aman en iyisi hiç beklentiye girmemek...
Canim gecmis olsun bendede oluyo hatta wc sorunumda oldu altta baski var once arkaya vururdu bide asagi dun gittik kafasini asagi donmusti benim akilli yavrum ayakta durunca baski ve agri oluyo bendede belki seninkide dönmüs olabilir tabi doktor rahimagzi uzunluguna bakti eger kötü olursan bi görün icin rahatlasin yoksada artik normal yavastan asagidali agri baski buyuduler yerleri daralmaya basladi en az 30 cm falan hesapla simdiden :)Kızlar saat 3:30 hala uyuyamadım... Düzensizleşti uyku durumları baya. Bir de kasıklarımda çok baskı var böyle sancı ya da ağrı gibi değil de daha çok baskı hissediyorum. Tam adet dönemim onunla ilgili olabilir mi diye düşündüm ama adette böyle bir his yaşamıyordum bir de zaten hamileliğim boyunca adet zamanları herhangi bir ağrım olmadı.. Bizim minik de bu arada afedersiniz içeri içeri vuruyor birkaç gündür vajina ve popo kısmıma, bununla alakalı olabilir mi ki? Haa bir de bugün iş seyahatinden döndüm yine, aktarmalı uçuşlar, kalktı, indi, yolda vakit geçti derken 10 saat sürdü eve gelmem.. Yoruldum belki de, inşallah önemli bir şey yoktur. Geçmezse doktora gidicem sanırım. Var ml başka böyle baskı hisseden?
Ben cuma gunu tahlil yaptirdim, cok fazla lokosit cikti. Doktorum
Monura ve antibiyotik yazdi. Antibiyotik olmadan gecmez dedi. 7 adet antibiyotik var kutuda. Kullanmaya basladim.
Canim ben yarin itibariyle yeni olcum makinamla olcecegim. Evdekine guvenemiyorum cunku. Yarin aksam
Olcumlerimi yazarim buraya. Birbirimize ornek olur.
Her aksam yazariz, birbirimize destek oluruz. Senin degerlerin baya iyi bence, sadece aksam tokluk biraz dusuk geldi ama olabilir yani sorunlu degil degerlerin.
Kan grubu uyusmazligi Ebeveylerden anne rh(-) baba rh(+) olursa ortaya cikiyor. Her ikinizde rh(+) iseniz sorun yok.
Ben hic birsey yaptirmamisindan sikayetciyim, tek kullanimlik sase bile vermedi. Kokudan nefret ettim. Uykularim kacti, 6 da hastaneye gidip idrar kulturu yaptiricam kendi kafama gore.Benim bugun lokosit ve yassi epitel degerim yuksek cikti.doktor akinti sebep olmus olabilir yuksek cikmasina dedi.bir kullanimlik malnorm die bi suda eriyen ilac verdi daha oncede olmustu bende bu ilac iyi gelmisti az once ictim bakalim on gun sonra gene gidip tahlil vericem
Benim ki de jazzBenim oğlan da opera müziğinde çıldırıyor. Anası gibi opera delisi olacak herhalde.Ay inşallah
Evet canim benim doktor bu ilaci kullan sikayetlerin devam ederse idrar kulturu testi yapariz demisti icin rahat etsin git yaptirBen hic birsey yaptirmamisindan sikayetciyim, tek kullanimlik sase bile vermedi. Kokudan nefret ettim. Uykularim kacti, 6 da hastaneye gidip idrar kulturu yaptiricam kendi kafama gore.
Yaptirdim canim, en azindan kafam rahat olur.Evet canim benim doktor bu ilaci kullan sikayetlerin devam ederse idrar kulturu testi yapariz demisti icin rahat etsin git yaptir
himmBebeğin kalp atışını falan nabzını ölçüyor heralde.ben de pek anlamıyorum ama çok haşır neşir olacaz bikaç haftaya:))bide Çatı muayenesi diye bişi varmış iğrenç bişey öff
tahlil sonucumda bolca lokosit yaziyor, sayi yazmiyor canim. Daha oncekilerde sayi yaziyordu ama bu kez galiba fazla diye sayi yoktu. O sebeple antibiyotik verdi zaten. İki hafta sonra idrar kulturu de yaptiracagim bakalim insalllah gecmis olur ozamana kadar.Kac cikmisti canim, senin lokosit sayin?
Ayy masaallah :))) ye annesi yarasin pasama. Ama cok gec uyumussunn. Lavabo yuzunden bende en asagi 5 kez kalkiyorumKizlar herkese günaydin bana da iyi geceler :) saat sabahin 5 i burda aksam üzeri biraz dalmisim hala uyuyamadim üstüne bide tam yatacakken aciktim kalktim hic üsenmeden tost yaptim bi güzel yedim elimi bile yakmisim farketmeden kucuk bisey nasil gözüm döndüyse artik yerkende kendi kendime kafayimi yedim acaba bu saat oldu uyumadim ve tost yiyorum hic normal degil diye söylendim töbe ya bu cocuk bana daha neler yaptiricak acaba :) bisey itiraf edeyim bide bi kuzu olsaymis yermisim migdem bombos sanki
senKuzu nst bebegin kalp atis hizina bskiyolar sanirim birde sanci durumunu olcuyo sancin varmi diye bakiyorlar ama burda oda yok galiba ya cildircam :))
Ayy kiyamam ucak dahi olsa ne kadar yoruluyorsundur. Dikkat et lutffenKızlar saat 3:30 hala uyuyamadım... Düzensizleşti uyku durumları baya. Bir de kasıklarımda çok baskı var böyle sancı ya da ağrı gibi değil de daha çok baskı hissediyorum. Tam adet dönemim onunla ilgili olabilir mi diye düşündüm ama adette böyle bir his yaşamıyordum bir de zaten hamileliğim boyunca adet zamanları herhangi bir ağrım olmadı.. Bizim minik de bu arada afedersiniz içeri içeri vuruyor birkaç gündür vajina ve popo kısmıma, bununla alakalı olabilir mi ki? Haa bir de bugün iş seyahatinden döndüm yine, aktarmalı uçuşlar, kalktı, indi, yolda vakit geçti derken 10 saat sürdü eve gelmem.. Yoruldum belki de, inşallah önemli bir şey yoktur. Geçmezse doktora gidicem sanırım. Var ml başka böyle baskı hisseden?
Kızlarr, ben bu arada doğum iznimin olacağı tarihleri belirledim işyerimdeki insan kaynakları ile :)) tabi sat'a göre teorik tarihler bunlar ama şimdilik şöyle; 2 mayıs ile 4 aralık arası izinde olacağım; 16 hafta+birikmiş izinlerim+süt iznimi toplu kullanıcam.. Ancak öyle bu kadar uzun oluyor yoksa sadece 16 hafta demek ağustos ortası falan demek oluyor, inanılmaz kısa... Bir de çalışan anneler şu yeni çıkan part time çalışma durumuyla ilgili detay bilen var mı? Bizim şirkette henüz uygulaması yok, çok yeni olduğu için prosedürler de netleşmemiş, netleşmesini bekliyorum; belki part time çalışmaya sıcak bakabilirim; 2 ay falan oluyormuş galiba zaten.. Bilen var mı acaba?
himm
O catiyi duymustum ben( aslinda kimseye sormadm biri pat diye anlatti
Dr u iyi secmek gerekiyor sanirm. Bilemedim :)bazıları öyle korkunç anlatıyor ki çatı muayenesini,,, merakla bekliyorum vallahi :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?