2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Uykuyla şuan için bir sorunum yok ama bu beslenme durumu beni yorduu..
Ne güzel.. ye valla.. Ben hala kusan biri olarak, 6,5 aydır iştahla bir çok yemeğe hasret kaldımmm.. :)
Bir dondurmaa keyfim var.. her akşam mutlaka yiyorum içim yanıyor.. dondurma çok iyi geliyor ama o zevkim de değişti.. hep cikolatalı dondurma yiyen benn, şimdi nerde karadut, vişne ekşili şeyler yiyorumm

Tabi canım gayet haklısın yani..

Nst nedir acabaa:)
nst: sizi bir makinaya bağlıyorlarmış elinize de kalem gibi bişey veriliyormuş bebek hareket ettikçe kaleme basıyormuşsunuz bunun amacı ne tam bilemiyorum ama sancınız var mı o takip ediliyor bildiğim kadarıyla. sağlık ocağındaki hemşirenin kabaca bana verdiği bilgi buydu canım

"nonstres": doğum eylemi "stresi" yok anlamında kullanılan bir kelimedir '' yazıyor nette

Evet doğru diyorsun, 9 ay falan ancak, ama ayrı odada yatıramam ki daha ilk aylarında, büyüyen beşiği kendi odasında olacak, benim odama sığmıyor...
Tabi senin odana sığmıyorsa alternatif bir beşik daha alman gerekli. Normal beşiktense anne yanı daha güzel bencede

Beni de duygulandırdın vallahi... Ne güzel bak hasret bitiyor, kavuşmanıza az kaldı inşallah. Sağlıklı bir şekilde gelsin bebeğin. İsteyen herkese versin Allah

Kaçıncı haftadan itibaren giriliyor ki acaba?

kızlar ahududu yaprağı çayı içeniniz var mı ?
son 3 ay içilen cayın doğum konusunda işe yaradığını, rahatlattığını yazmışlar hep.. kontrole gittiğimde doktora soracağım :S:S

bende 9-6 çalışıyorum ctesi pazar tatil. Bende süt iznimi erken çıkma şeklinde kullanmak istiyorum akşam 4,5 gibi ama ben onu 4 e bağlarım inşallah patronum sıkıntılı biri değil çok şükür :) umarım sizinde gönlünüzce olur..

ben şuan 4 gibi çıkıyorum.. ama bebişime kayınvalidem bakacak her halukarda.. o yüzden bari birleştireyim de cuma full tatil olayım diye düşündüm.. benim müdürüm de iyi ama kötü olan baskaları var maalesef , cok laf söz oluyor.. insanlar anlayışsız.. allahın izniyle kolayca atlatırız bunları da .. allah başka dert vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…