2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım aşı takviminde en az 4 hafta geçmesi gerekir diyor. Ben 10 Ocak-14 Şubat şeklinde vurdurdum. 2-3 gün gecikmeli sıkıntı olmuyormuş ama erken sıkıntıymış sanırım... Riske atma derim...
Evet haklısın ben yine aşıyı çağrılan terihte gideyim madem. pazartesi kontrolü çarşambaya erteleyeyim.

Tabi o yataklar da riskli. Vallahi korkudan uyuyamam diyorsun da bir doğsun minnoşlar, ayakta uyuyabiliriz uykusuzluktan

Vayy bee.. İnsana değer veriliyor ne güzel... bizde verilen maaşın karşılığını alabilmek için her türlü kullanmaya bakılıyor adamın posasını çıkarıyor çoğu işveren malesef

senin de benim gibi ilki tüp bebek dimi cnm? bende 3,5 yıl tedavi 2 aşılama 5. tüp bebek denemesi ardından gebe kaldım ve Rabbime binlerce kez şükürler olsun 19 ay önce oğlumu kucağıma aldım.

nası 9-18 çalışıyosun niye 9-18 çalışıyosun. bu yönetmeliğe aykırı.... gebe kadın günde 7,5 saatten fazla çalıştırılamaz. 1 saat yemek arasında eğer şirketteysen bu süre 8,5 saat olur ama daha fazla kalman yönetmeliğe aykırı bkz. "gebe ve emziren kadınlar hakkındaki yönetmelik 9. madde. "

ben devletteyim taşeronum ama devlet sonuçta ben de sabahları yarım saat geç geliyorum 7,5 saat öyle oluyor.

bugün e bebekte sebamed ürünleri indirimde. Kalitesiyle ilgili olumlu bir çok yorum okudum ve bende bebeğim için sebamed pişik kremi şampuan ve bebe yağı sipariş ettim.
Sizler ne düşünüyorsunuz hangi marka ve ürün kullanacaksınız?

Birde bez konusu kafama çok takılıyor. Prima ile başlamayı düşünmüyorum çok kararsız kaldım ama bir paket sleepy bez sipariş ettim. Bu sıralar reklamlarda çıkıyor ya su ile dokunuyormuş. Olumlu yorumlar görüyorum fiyatı da diğerlerine göre uygunmuş bakalım umarım bebeğimin cildine uygun olur

Canım bende huggies in 1 ve 2 numarasını aldım. Özellikle 2sine cok iyi diyorlar. 3ten sonra bozmuş ama bakalım şimdilik onları bi kullanalım. Bezi çok stok yapmamak lazım, her bebek farklı cünkü kullanmazsa boşa gider.

Ortalama 6 ay diyelim. Yanında yatırırken bebeğine zarar veremezsin en azından. Altı aylık olunca da zaten normal bir şekilde yanına yatirabilirsin. Hastaneye giderken falan onunla goturebilirsin. Bebeğin rahatı bozulmamış olur. Bir de gazlı bebeklere iyi geliyor baby best. Içindeki boncuk elyaf bebeğin yattığı pozisyona göre dağılıp rahat gaz cikarmasini sağlıyor.
Ben yatak odasındaki yatağımiza tek kişilik bir baza ekledim. Dört kisilik bir yatak oldu. Ben bebeğim eşim çok rahat yatiyoruz .
O konuda da haklısın. Insan bebeğinin ömür boyu hasta olacağına mi üzülsun yoksa polise ifade verip suçlandığına mı.

Merhaba, Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Baby nestle yanınızda nasıl yatırıyorsunuz? Yani aynı yatakta mı? Ben, bebeğe zarar veririm diye korkuyorum, uyurken..
:))) yok yok öyle bir şey olmuyor. Zaten anne olunca her saniye onun nefesine odaklanmış oluyorsun. Ufacık bir ses çıkarsa sıçrayarak uyaniyorsun. Düzgün bir uykun olmuyor ki.

ben birde muhasebe bürosunda çalışıyorum ama işle alakalı sorun yaşamıyorum birde sabah akşam eşimle birlikte gidip geliyoruz araba ile o nedenle bana sıkıntı yaratmıyor şuan bu durum. Zaten ihtiyaç duyduğum an izin isteyip gidebilirim. Tek başıma tramvayla gidip gelmek bana daha zor geleceği için bu dönemde sesim çıkmıyor bu konuda

aynen bez stoku yapmak pek doğru değilmiş. Primanın bile yaramadığı bebekler olduğunu duydum Bim bezinden çok memnun olan da duydum :) Bakalım bebeğimiz doğsunda dediğiniz gibi hangisi cildine yarayacak ona göre devam edeceğiz.

Ayy maşallah canım.. 12 sene sonra demek... Ne büyük lütuf değil mi onca sene bekledikten sonra. İnşallah kucağına da sağlıkla alırsın. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Beni de duygulandırdın vallahi... Ne güzel bak hasret bitiyor, kavuşmanıza az kaldı inşallah. Sağlıklı bir şekilde gelsin bebeğin. İsteyen herkese versin Allah
Amin canlar inşallah bitecek 23 nisan ı nasıl sabırsızlıkla bekliyorum sadece ben değil benim tarafım eşimin tarafı arkadaşlarım kocaman göbişimi gören gözyaşlarına boguluyor sağolsunlar bebişe birşey olmasın diye bütün işlerimi yapıyorlar Allah razı olsun hepsinden.

Doğrudur, tecrübeyle sabit değil mi? Yaşayıp tecrübe edeceğiz inşallah
Inşallah. :)) hayırlısıyla bi doğsun da . Allah sizlere bağışlasın evlatlarınızi. Ay ben çok dua ediyorum yaa. Hamilelere özellikle. Duygusallık fena vurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…