- 20 Eylül 2016
- 2.399
- 3.132
- 83
- 33
- Konu Sahibi endless love
-
- #37.781
Evet haklısın ben yine aşıyı çağrılan terihte gideyim madem. pazartesi kontrolü çarşambaya erteleyeyim.Canım aşı takviminde en az 4 hafta geçmesi gerekir diyor. Ben 10 Ocak-14 Şubat şeklinde vurdurdum. 2-3 gün gecikmeli sıkıntı olmuyormuş ama erken sıkıntıymış sanırım... Riske atma derim...
Tabi o yataklar da riskli. Vallahi korkudan uyuyamam diyorsun da bir doğsun minnoşlar, ayakta uyuyabiliriz uykusuzluktanBen onu düşünmekten uyuyamam ki zaten. En fazla anne yanı beşik olabilir ama o da kısa vadeli çözüm, dönmeye emeklemeye başladı mı hop senin yatağına kolaylıkla geçer, aynı şey gibi görünüyor. Bence de ayrı yatırmak gerek.
Vayy bee.. İnsana değer veriliyor ne güzel... bizde verilen maaşın karşılığını alabilmek için her türlü kullanmaya bakılıyor adamın posasını çıkarıyor çoğu işveren malesefVeriyor canım benim şirket çok uluslu olduğu için zaten gidip de 2 sene gelmeyenlere alışıkben insan kaynakları ve kendi yöneticim ile anlaştım zaten bilgi verdim ok dediler. Yöneticime (kendisi italyan) ilk söylediğimde 16 hafta mı, çok kısa değil mi sence de dedi, ben kültür şoku tabi :)) evet bence de kısa o yüzden tüm birikmiş yıllık izinlerimi ve süt iznimi toplu kullanıcam dedim benle aynı pozisyonda çalışan bir kız var mesela polonyalı; 2 senedir doğum izninde... Hayat onlara güzel..
Vücudumun en oransız belkide en çirkin görünen zamanı ama bence 0 beden olduğum zamankinden bembeyaz gelinlik içinde oldugum zamankinden bile güzel zamanı.Oğlumun mobilyaları geldi yatak odama kurdurdum dakika ayrı kalmak istemiyorum ben anne oluyorum nasıl tarifsiz bir duygu 12 senelik hasretim gözyaşım evladım geliyor ben anne oluyorum.Şimdi içimden geçen tek dileğim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın tez vakitte evlat hasreti çeken herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin.Amin.
bende 9-6 çalışıyorum ctesi pazar tatil. Bende süt iznimi erken çıkma şeklinde kullanmak istiyorum akşam 4,5 gibi ama ben onu 4 e bağlarım inşallahpatronum sıkıntılı biri değil çok şükür :) umarım sizinde gönlünüzce olur..
Canım tetanozda işin çok sürmez zaten, sabah direk oraya git sonra işe geç, saatlik izin almış olursun. Ben öyle yapıyorum.Evet haklısın ben yine çağrılan terihte gideyim madem. pazartesi kontrolü çarşambaya erteleyeyim.
Orası da ayrı bir mevzuTabi o yataklar da riskli. Vallahi korkudan uyuyamam diyorsun da bir doğsun minnoşlar, ayakta uyuyabiliriz uykusuzluktan
Tipik türk anlayışı; az para, çok iş.Vayy bee.. İnsana değer veriliyor ne güzel... bizde verilen maaşın karşılığını alabilmek için her türlü kullanmaya bakılıyor adamın posasını çıkarıyor çoğu işveren malesef
2 gün gecikmeli görmüş olacaksın yavrunu ama olsun daha bir büyümüş olur annesiEvet haklısın ben yine aşıyı çağrılan terihte gideyim madem. pazartesi kontrolü çarşambaya erteleyeyim.
Canım bende huggies in 1 ve 2 numarasını aldım. Özellikle 2sine cok iyi diyorlar. 3ten sonra bozmuş ama bakalım şimdilik onları bi kullanalım. Bezi çok stok yapmamak lazım, her bebek farklı cünkü kullanmazsa boşa gider.bugün e bebekte sebamed ürünleri indirimde. Kalitesiyle ilgili olumlu bir çok yorum okudum ve bende bebeğim için sebamed pişik kremi şampuan ve bebe yağı sipariş ettim.
Sizler ne düşünüyorsunuz hangi marka ve ürün kullanacaksınız?
Birde bez konusu kafama çok takılıyor. Prima ile başlamayı düşünmüyorum çok kararsız kaldım ama bir paket sleepy bez sipariş ettim. Bu sıralar reklamlarda çıkıyor ya su ile dokunuyormuş. Olumlu yorumlar görüyorum fiyatı da diğerlerine göre uygunmuş bakalım umarım bebeğimin cildine uygun olur
Ortalama 6 ay diyelim. Yanında yatırırken bebeğine zarar veremezsin en azından. Altı aylık olunca da zaten normal bir şekilde yanına yatirabilirsin. Hastaneye giderken falan onunla goturebilirsin. Bebeğin rahatı bozulmamış olur. Bir de gazlı bebeklere iyi geliyor baby best. Içindeki boncuk elyaf bebeğin yattığı pozisyona göre dağılıp rahat gaz cikarmasini sağlıyor.Çok büyük bir talihsizlik olmuş. Ben daha önce öyle vaka duymamıştım, çok üzücü. Bu tarz durumlarda anne baba bebeğine kahrolurken bir de polis anne babaya ihmal var mı diye tutanak tutuyor. Birkaç kişiden biliyorum çevremden. İnsan gerçekten kahrolur orada bebeğine üzülürken. babynest ler sanki biraz büyüyünce bebek sığmaz gibi görünüyor o yüzden ben almayı düşünmüyorum. Çok kısa vadeli bir çözüm gibi bilemiyorum.
:))) yok yok öyle bir şey olmuyor. Zaten anne olunca her saniye onun nefesine odaklanmış oluyorsun. Ufacık bir ses çıkarsa sıçrayarak uyaniyorsun. Düzgün bir uykun olmuyor ki.Merhaba, Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Baby nestle yanınızda nasıl yatırıyorsunuz? Yani aynı yatakta mı? Ben, bebeğe zarar veririm diye korkuyorum, uyurken..
Doğrudur, tecrübeyle sabit değil mi? Yaşayıp tecrübe edeceğiz inşallah:))) yok yok öyle bir şey olmuyor. Zaten anne olunca her saniye onun nefesine odaklanmış oluyorsun. Ufacık bir ses çıkarsa sıçrayarak uyaniyorsun. Düzgün bir uykun olmuyor ki.
senin de benim gibi ilki tüp bebek dimi cnm? bende 3,5 yıl tedavi 2 aşılama 5. tüp bebek denemesi ardından gebe kaldım ve Rabbime binlerce kez şükürler olsun 19 ay önce oğlumu kucağıma aldım.
nası 9-18 çalışıyosun niye 9-18 çalışıyosun. bu yönetmeliğe aykırı.... gebe kadın günde 7,5 saatten fazla çalıştırılamaz. 1 saat yemek arasında eğer şirketteysen bu süre 8,5 saat olur ama daha fazla kalman yönetmeliğe aykırı bkz. "gebe ve emziren kadınlar hakkındaki yönetmelik 9. madde. "
ben devletteyim taşeronum ama devlet sonuçta ben de sabahları yarım saat geç geliyorum 7,5 saat öyle oluyor.
aynen bez stoku yapmak pek doğru değilmiş. Primanın bile yaramadığı bebekler olduğunu duydum Bim bezinden çok memnun olan da duydum :) Bakalım bebeğimiz doğsunda dediğiniz gibi hangisi cildine yarayacak ona göre devam edeceğiz.Canım bende huggies in 1 ve 2 numarasını aldım. Özellikle 2sine cok iyi diyorlar. 3ten sonra bozmuş ama bakalım şimdilik onları bi kullanalım. Bezi çok stok yapmamak lazım, her bebek farklı cünkü kullanmazsa boşa gider.
Ayy maşallah canım.. 12 sene sonra demek... Ne büyük lütuf değil mi onca sene bekledikten sonra. İnşallah kucağına da sağlıkla alırsın. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Amin canlar inşallah bitecek 23 nisan ı nasıl sabırsızlıkla bekliyorum sadece ben değil benim tarafım eşimin tarafı arkadaşlarım kocaman göbişimi gören gözyaşlarına boguluyor sağolsunlar bebişe birşey olmasın diye bütün işlerimi yapıyorlar Allah razı olsun hepsinden.Beni de duygulandırdın vallahi... Ne güzel bak hasret bitiyor, kavuşmanıza az kaldı inşallah. Sağlıklı bir şekilde gelsin bebeğin. İsteyen herkese versin Allah
Inşallah. :)) hayırlısıyla bi doğsun da . Allah sizlere bağışlasın evlatlarınızi. Ay ben çok dua ediyorum yaa. Hamilelere özellikle. Duygusallık fena vurduDoğrudur, tecrübeyle sabit değil mi? Yaşayıp tecrübe edeceğiz inşallah
senin de benim gibi ilki tüp bebek dimi cnm? bende 3,5 yıl tedavi 2 aşılama 5. tüp bebek denemesi ardından gebe kaldım ve Rabbime binlerce kez şükürler olsun 19 ay önce oğlumu kucağıma aldım.
Evet canım benimde 5.ci tüp bebek aşılama ve yumurtlama tedavilerinin sayılarını unuttum çok çektim ama isyan etmedim Rabbim de mükafatını verdi çok şükür.Allah ım kimseyi bu kadar bekletmesin inşallah.
sizin 2. mi geliyorr maşallah :)mavigiller sıkıntı yok o zaman sevindim :) bana sabah bakıcı geldiği için onu bekliyorum falan bir sürü iş o yüzden yarım saat geç gelmek daha iyi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?