2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Sebamed gerçekten çok güzel bir marka ablam kullandı özellikle pisik kremi bir harika olumsuz olan yönü de kokusu bana kötü geliyor yani böyle çok kimyasalımsı. Bende bübchen (ismini yanlış yazmış olabilirim) ürünlerini kullanacağım kızken şampuan ve sabunlarını kendime kullanıyordum papatya kokulu kalite olarak bu da çok iyi Tr biraz pahalı ama ne yapalım zaten çok sık alınacak birşey değil. Bez olarak bende prima ve hugges arasında kaldım ama prima alacağım 0 numara birtek onda var .Zaten bez konusu bebek dogunca ancak netleşiyor millet diyor nasıl başlarsan öyle alışıyor.

dikkat et cnm kendıne.ev ıslerını bızde esım yapıyor :) ben gunluk rutın yemek ve camasırlarla ılgılenıyorum.hafta sonu da esım supurge yapıyor ben toz alıyorum, vıleda yapıyorum , banyo temızlıgıde yapıyorum en cok da banyo temızlıgınde yoruluyorum

apartmanda oturuyorsan canım apartman gorevlısıne sor. yada yakınındakı bakkala.baktım hıc olmadı muhtara git.muhtarlar bılır temızlıge gıdenlerı

Mustela aldım canım ben şampuan, pişik önleyici krem falan. Bez olarak prima düşünüyorum ama sleepy'i ben de gördüm iyi mi acaba, yeni bir marka sanırım?

Bir baza daha eklemek güzel bir fikirmiş

Vayy bee.. İnsana değer veriliyor ne güzel... bizde verilen maaşın karşılığını alabilmek için her türlü kullanmaya bakılıyor adamın posasını çıkarıyor çoğu işveren malesef
Malesef canım türk patron firmaları öyle.. Maksimum ne kadar yararlanırım diye bakıyor, çalışanların hakları, yan hakları, insani yönler falan hiç önemli değil onlar için.. O açıdan baya şanslıyım sanırım çalıştğım yerden ötürü.

Ben işten çıkıcam galiba bu gidişle. Çalıştığım yer küçücük ben olmasam 4 ay ne yapacaklar bilmiyorum muhtemelen çıkarırlar :S

Ayy masaallah :))) ye annesi yarasin pasama. Ama cok gec uyumussunn. Lavabo yuzunden bende en asagi 5 kez kalkiyorum
Hamile kaldigimdan beri bu ilk galiba o saate kadar yatamadim hayret yoksa surekli uykumda gelir yani tuhafim son zamanlarda zaten heryerim agrisada icimde garip bi enerji var falan :) aslinda ac yatardimda askima kiyamadim aksam erken yemistim o kadar uzun saatler uyaniktim ac kaldi yavrum. Ben hep yorgunum cok derin yatiyom en fazla 2 kez gözüm kapali giderim lavaboya :)

oooh süper cok avantajlısın o zaman kullanabildiğin kadar kullan.. :)
bizde sözde kurumsalız falan ama birazcık hikayede kalıyor :) 1 ay önce doktor muayenesine giderken yıllık iznimden bile kesmeye çalıştılar..
yabancılar dediğin gibi cok az buluyorlar bizde ki izinleri, haklılarda.. bazı ülkelerde cok güzel imkanlar var.. yurtdışında yaşayan kuzenimin cocugu 4 yaşında, suan bile haftanın belirli günleri kendi düzenine göre calısıyor. ona göre maaş alıyor.. Burda ben 3 gün gelicem part time calısacağım desen kapının önüne koyarlar.. :)

sen
Kiyafeti 8 kere yika ama nst olmasn olacak is degil
Iste bilmiyom ki varmi sadece bana dedi hastaneye basvuru yapcak dogum icin bide asiyi bidahaki randevuda yapcak o randevu 4 hafta sonra 33. haftada oluyo sanirim rapor da vermedi pislik, esimde kizdi dedi 32 haftada zorunlu izin baslamiyomu zaten kadinda dalga gecer gibi diyo yoo daha uzunda calisabilir ama tabiki doguma kadar calismican. Doktora gittigimden beridirde kuyruk sokumum agriyo aksilik ya iste evim cöplüge dönecek yakinda :) bunlara derdini anlatiyosun sikayetini soyluyosun insanliktan anlamiyolar arayip agzimla isticem en son, 3 hafta erken verse gebermez sirf sigorta para ödemesin diye yapiyorlar acaip sinirliyim tabi kendi oturdugu yerden en az 15-20 bin frank maas aliyo burda en az alan asistan doktor maasi nerdeyse onbin frank :) gelde delirme insanliktanda anlamiyolar sonra ay cok uzattim kusura bakma acaip gicigim

Dondurma bende yiyorum esim kiziyo kisin ortasinda yeme hasta olcan diye ama ben her mevsim yiyorum senelerdir bogazim sisiyo yinede vazgecmiyorum su an yegenimde öyle ayni halasi dondurma yer surekli ne parani ne yapcan de ice alcam der almnca söylüyo onu :) dondurmadada cok kalsiyum onu bahane ediyorum esime bende. Sen ye diyon ben kilo aliyom diye soyleniyom ama yemekten vazgecmiyom hicte umrumda degil yani yiyimde ne olursa olsun seninde allah yardimcin olsun bi arkadasimda kizinda 9 ay kustu oglunda tam tersi cok rahatti

benimki de kız.. bu kızlar bazı bünyelerde yapıyormuş böyle 9 ay :) o şanslılardanım
dondurmanın üstüne ılık su iç, boğazın falan şişmez.. bende işe yarıyor.
akşam eve gideyim buzluktaki stoklarımdan yemeye devam

ben mustele ile burt bees arasında kaldım.. ikisi içinde yorumlar güzel.
bez konusunda da prima premium care aldım.. bilmiyorum artık onunla mı devam eder.. yoksa değişir mi :S

Tatlim ben alirken tek karar vermedim hic kendi begendigimi gösterdim mesela yada ben alirken yanimdaydilar oyle biz alalim illa denildi bende kirmadim yoksa onun ailesi yapmadi benimkilere bende kiyip yaptirmam yani bi tek turkiyede kiyafet daha ucuz diye bide daha guzel diye bady falan abime aldirdim lohusa takimida burda yok ondan. Benim yanimda olsunlarda tabiki ne para ne hediye hicbisey yapmasalarda olur. Bizimde masrafimiz baya oldu isvicreye yanlis hatirlamiyosam sen gelmistin sanirim cok asiri pahali bi ülke :)

Benimkinin boyunu olcmedi ama rahim nerdeyse migdeme dayanmis bide cocugun dik durmaya calistigini düsün normal asagiya baski yapmasi koca kafasiyla :) bu haftalarda boy ne kadar oluyo bilmiyom ama bastan popoyadir galiba dik ölcemiyolar cunku.

Bizim komşumuzun kardeşi eşiyle aralarında yatırmışlar gece ezmişler bebek öldü ben yatırmam
Ben boyle besikten dusme olaylarindan falan korktugum icin oyun parki aldim bebk ayaklanmaya baslayinca en alt kademede yatiriyosun boylelikle bebek trmanip dusme ihtimalide olmuyor yanimda zaten yatirmam goze alamam.

Evet canım biliyorum gelmiştim cenevre'ye, sanırım bulunduğum en pahalı yerlerden biriydi türkiyeden almakla/aldırmakla iyi etmişsin, orda çok zor cidden..

Sen leblebi diyon hic yemesen daha iyidi kiz ben asla doymazdim onunla ac yatardim yine 4 sene diyetin mükafati oldu aslinda bana bu hamilelik görmemis gibiyim benimde esim genelde bana dogru yanasir ortada yatar kaldiriyorum yere duscem geri git diye, bide bi ates basiyo beni geceleri hic dayanamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…