- 5 Mayıs 2016
- 1.068
- 1.220
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #37.801
Sebamed gerçekten çok güzel bir marka ablam kullandı özellikle pisik kremi bir harika olumsuz olan yönü de kokusu bana kötü geliyor yani böyle çok kimyasalımsı. Bende bübchen (ismini yanlış yazmış olabilirim) ürünlerini kullanacağım kızken şampuan ve sabunlarını kendime kullanıyordum papatya kokulu kalite olarak bu da çok iyi Tr biraz pahalı ama ne yapalım zaten çok sık alınacak birşey değil. Bez olarak bende prima ve hugges arasında kaldım ama prima alacağım 0 numara birtek onda var .Zaten bez konusu bebek dogunca ancak netleşiyor millet diyor nasıl başlarsan öyle alışıyor.bugün e bebekte sebamed ürünleri indirimde. Kalitesiyle ilgili olumlu bir çok yorum okudum ve bende bebeğim için sebamed pişik kremi şampuan ve bebe yağı sipariş ettim.
Sizler ne düşünüyorsunuz hangi marka ve ürün kullanacaksınız?
Birde bez konusu kafama çok takılıyor. Prima ile başlamayı düşünmüyorum çok kararsız kaldım ama bir paket sleepy bez sipariş ettim. Bu sıralar reklamlarda çıkıyor ya su ile dokunuyormuş. Olumlu yorumlar görüyorum fiyatı da diğerlerine göre uygunmuş bakalım umarım bebeğimin cildine uygun olur
dikkat et cnm kendıne.ev ıslerını bızde esım yapıyor :) ben gunluk rutın yemek ve camasırlarla ılgılenıyorum.hafta sonu da esım supurge yapıyor ben toz alıyorum, vıleda yapıyorum , banyo temızlıgıde yapıyorum en cok da banyo temızlıgınde yoruluyorumKızlar sizden akıl almam lazım,Ben ev işlerinde çok güçleniyorum normalde yardımcı bir kadın geliyordu fakat 3tür anlam veremedigim şekilde geliyorum diyip yarı yolda kalıyorum sinirlerim bozuldu eşiminde. Ev işlerini sizmi yapıyorsunuz nasıl yetişebiliyorsunuz ? Ben yetişemiyorum dün 14 Şubat diye güzel giyiniyim masa hazırlayım yemek yapayım sevdigi dedim 12 de başladım akşam 6da eşim geldiginde artık bi adım atamıycak kıvamda agrılarım vardı... Sizler ne yapıyorsunuz fikir almam lazım.
apartmanda oturuyorsan canım apartman gorevlısıne sor. yada yakınındakı bakkala.baktım hıc olmadı muhtara git.muhtarlar bılır temızlıge gıdenlerıMalesef tek bir komşum dahi yok,eşimin arkadaşları kısmına söyledim gizliden söyle etrafına diye inşallah bulur kaynana gilden gizli yapıyoruzda bu işi herşeye yoksa karışıyorlar,Kadın iyi temizlemiyor Kadına boşu boşuna para flan diye bi ara kadın alcam dedim bilmeden,2hafta geldiler bekar 37 yaşındaki görümcemle kaldılar tüm evi temizlediler gitmiyorlardıda Mutlu oldum allah ragzı olsun dedim ama sonra ardımdan bi ton laf duyunca hoş olmadı şimdide gizli bir şekilde bulmaya çalışıyoruz buda zor oluyor yabancısıyım bu şehirin sonuçta çalışmıyorumda ;(
Bizim komşumuzun kardeşi eşiyle aralarında yatırmışlar gece ezmişler bebek öldü ben yatırmamMerhaba, Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Baby nestle yanınızda nasıl yatırıyorsunuz? Yani aynı yatakta mı? Ben, bebeğe zarar veririm diye korkuyorum, uyurken..
Mustela aldım canım ben şampuan, pişik önleyici krem falan. Bez olarak prima düşünüyorum ama sleepy'i ben de gördüm iyi mi acaba, yeni bir marka sanırım?bugün e bebekte sebamed ürünleri indirimde. Kalitesiyle ilgili olumlu bir çok yorum okudum ve bende bebeğim için sebamed pişik kremi şampuan ve bebe yağı sipariş ettim.
Birde bez konusu kafama çok takılıyor. Prima ile başlamayı düşünmüyorum çok kararsız kaldım ama bir paket sleepy bez sipariş ettim. Bu sıralar reklamlarda çıkıyor ya su ile dokunuyormuş. Olumlu yorumlar görüyorum fiyatı da diğerlerine göre uygunmuş bakalım umarım bebeğimin cildine uygun olur
Bir baza daha eklemek güzel bir fikirmişOrtalama 6 ay diyelim. Yanında yatırırken bebeğine zarar veremezsin en azından. Altı aylık olunca da zaten normal bir şekilde yanına yatirabilirsin. Hastaneye giderken falan onunla goturebilirsin. Bebeğin rahatı bozulmamış olur. Bir de gazlı bebeklere iyi geliyor baby best. Içindeki boncuk elyaf bebeğin yattığı pozisyona göre dağılıp rahat gaz cikarmasini sağlıyor.
Ben yatak odasındaki yatağımiza tek kişilik bir baza ekledim. Dört kisilik bir yatak oldu. Ben bebeğim eşim çok rahat yatiyoruz .
O konuda da haklısın. Insan bebeğinin ömür boyu hasta olacağına mi üzülsun yoksa polise ifade verip suçlandığına mı.
Malesef canım türk patron firmaları öyle.. Maksimum ne kadar yararlanırım diye bakıyor, çalışanların hakları, yan hakları, insani yönler falan hiç önemli değil onlar için.. O açıdan baya şanslıyım sanırım çalıştğım yerden ötürü.Vayy bee.. İnsana değer veriliyor ne güzel... bizde verilen maaşın karşılığını alabilmek için her türlü kullanmaya bakılıyor adamın posasını çıkarıyor çoğu işveren malesef
AYYyyyBizim komşumuzun kardeşi eşiyle aralarında yatırmışlar gece ezmişler bebek öldü ben yatırmam
Hamile kaldigimdan beri bu ilk galiba o saate kadar yatamadim hayret yoksa surekli uykumda gelir yani tuhafim son zamanlarda zaten heryerim agrisada icimde garip bi enerji var falan :) aslinda ac yatardimda askima kiyamadim aksam erken yemistim o kadar uzun saatler uyaniktim ac kaldi yavrum. Ben hep yorgunum cok derin yatiyom en fazla 2 kez gözüm kapali giderim lavaboya :)Ayy masaallah :))) ye annesi yarasin pasama. Ama cok gec uyumussunn. Lavabo yuzunden bende en asagi 5 kez kalkiyorum
Veriyor canım benim şirket çok uluslu olduğu için zaten gidip de 2 sene gelmeyenlere alışıkben insan kaynakları ve kendi yöneticim ile anlaştım zaten bilgi verdim ok dediler. Yöneticime (kendisi italyan) ilk söylediğimde 16 hafta mı, çok kısa değil mi sence de dedi, ben kültür şoku tabi :)) evet bence de kısa o yüzden tüm birikmiş yıllık izinlerimi ve süt iznimi toplu kullanıcam dedim benle aynı pozisyonda çalışan bir kız var mesela polonyalı; 2 senedir doğum izninde... Hayat onlara güzel..
Iste bilmiyom ki varmi sadece bana dedi hastaneye basvuru yapcak dogum icin bide asiyi bidahaki randevuda yapcak o randevu 4 hafta sonra 33. haftada oluyo sanirim rapor da vermedi pislik, esimde kizdi dedi 32 haftada zorunlu izin baslamiyomu zaten kadinda dalga gecer gibi diyo yoo daha uzunda calisabilir ama tabiki doguma kadar calismican. Doktora gittigimden beridirde kuyruk sokumum agriyo aksilik ya iste evim cöplüge dönecek yakinda :) bunlara derdini anlatiyosun sikayetini soyluyosun insanliktan anlamiyolar arayip agzimla isticem en son, 3 hafta erken verse gebermez sirf sigorta para ödemesin diye yapiyorlar acaip sinirliyim tabi kendi oturdugu yerden en az 15-20 bin frank maas aliyo burda en az alan asistan doktor maasi nerdeyse onbin frank :) gelde delirme insanliktanda anlamiyolar sonra ay cok uzattim kusura bakma acaip gicigimsen
Kiyafeti 8 kere yika ama nst olmasn olacak is degil
Dondurma bende yiyorum esim kiziyo kisin ortasinda yeme hasta olcan diye ama ben her mevsim yiyorum senelerdir bogazim sisiyo yinede vazgecmiyorum su an yegenimde öyle ayni halasi dondurma yer surekli ne parani ne yapcan de ice alcam der almnca söylüyo onu :) dondurmadada cok kalsiyum onu bahane ediyorum esime bende. Sen ye diyon ben kilo aliyom diye soyleniyom ama yemekten vazgecmiyom hicte umrumda degil yani yiyimde ne olursa olsunUykuyla şuan için bir sorunum yok ama bu beslenme durumu beni yorduu..
Ne güzel.. ye valla.. Ben hala kusan biri olarak, 6,5 aydır iştahla bir çok yemeğe hasret kaldımmm.. :)
Bir dondurmaa keyfim var.. her akşam mutlaka yiyorumiçim yanıyor.. dondurma çok iyi geliyor ama o zevkim de değişti.. hep cikolatalı dondurma yiyen benn, şimdi nerde karadut, vişne ekşili şeyler yiyorumm
Dondurma bende yiyorum esim kiziyo kisin ortasinda yeme hasta olcan diye ama ben her mevsim yiyorum senelerdir bogazim sisiyo yinede vazgecmiyorum su an yegenimde öyle ayni halasi dondurma yer surekli ne parani ne yapcan de ice alcam der almnca söylüyo onu :) dondurmadada cok kalsiyum onu bahane ediyorum esime bende. Sen ye diyon ben kilo aliyom diye soyleniyom ama yemekten vazgecmiyom hicte umrumda degil yani yiyimde ne olursa olsunseninde allah yardimcin olsun bi arkadasimda kizinda 9 ay kustu oglunda tam tersi cok rahatti
bugün e bebekte sebamed ürünleri indirimde. Kalitesiyle ilgili olumlu bir çok yorum okudum ve bende bebeğim için sebamed pişik kremi şampuan ve bebe yağı sipariş ettim.
Tatlim ben alirken tek karar vermedim hic kendi begendigimi gösterdim mesela yada ben alirken yanimdaydilar oyle biz alalim illa denildi bende kirmadim yoksa onun ailesi yapmadi benimkilere bende kiyip yaptirmam yani bi tek turkiyede kiyafet daha ucuz diye bide daha guzel diye bady falan abime aldirdim lohusa takimida burda yok ondan. Benim yanimda olsunlarda tabiki ne para ne hediye hicbisey yapmasalarda olur. Bizimde masrafimiz baya oldu isvicreye yanlis hatirlamiyosam sen gelmistin sanirim cok asiri pahali bi ülke :)Ooo canım maşallah size birşey kalmamış almamak için, ne güzel :) keşke benim de böyle düşünenim olsa, annem yapıyor tabi birşeyler de hem alıyor hem el emeği şeyler ufak tefek yine de böyle çok organize bir durum olmadı sizdeki gibi. Manevi olarak yanımızda olsunlar da o da yeter :)
Benimkinin boyunu olcmedi ama rahim nerdeyse migdeme dayanmis bide cocugun dik durmaya calistigini düsün normal asagiya baski yapmasi koca kafasiyla :) bu haftalarda boy ne kadar oluyo bilmiyom ama bastan popoyadir galiba dik ölcemiyolar cunku.Çok Sağol canım, evet benimki de en son 10 gün önceki kontrolde kafasını aşağı dönmüştü doktorum söyledi, seninki gibi, hala o pozisyonda mı bilmiyorum. O yüzden mi acaba o baskılar? Bir de 31 cmdi 10 gün önce, baştan popoya ölçü bu galiba di mi, sormadım ama. Yerimiz daralıyor, göbüşler büyüdübu sabah daha iyiyim gibi dinlenicem bakalım.
Ben boyle besikten dusme olaylarindan falan korktugum icin oyun parki aldim bebk ayaklanmaya baslayinca en alt kademede yatiriyosun boylelikle bebek trmanip dusme ihtimalide olmuyor yanimda zaten yatirmam goze alamam.Bizim komşumuzun kardeşi eşiyle aralarında yatırmışlar gece ezmişler bebek öldü ben yatırmam
Evet canım biliyorum gelmiştim cenevre'ye, sanırım bulunduğum en pahalı yerlerden biriydiTatlim ben alirken tek karar vermedim hic kendi begendigimi gösterdim mesela yada ben alirken yanimdaydilar oyle biz alalim illa denildi bende kirmadim yoksa onun ailesi yapmadi benimkilere bende kiyip yaptirmam yani bi tek turkiyede kiyafet daha ucuz diye bide daha guzel diye bady falan abime aldirdim lohusa takimida burda yok ondan. Benim yanimda olsunlarda tabiki ne para ne hediye hicbisey yapmasalarda olur. Bizimde masrafimiz baya oldu isvicreye yanlis hatirlamiyosam sen gelmistin sanirim cok asiri pahali bi ülke :)
Sen leblebi diyon hic yemesen daha iyidi kiz ben asla doymazdim onunla ac yatardim yine 4 sene diyetin mükafati oldu aslinda bana bu hamilelik görmemis gibiyimAynı ben...4:30u gördüm en son.. Karnım nasıl guruldadı gece boyu anlatamam kalktım ne yesem diye düşündüm en az kalori ile atlatabilmek için 1 avuç leblebi attım ağzıma sonra uyumuşum. Ay bir de yatak dar gelmeye başladı sorma, hamile yastığımı falan attım yataktan aşağı, eşimi itekledim biraz falan ama kılı kıpırdamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?