2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
O ateş basması artık bende de başladı gece gündüz ayırt etmeden basıyorlarhasta olacam diye endişeleniyorum

ıyıymıs senın benım tuylerde masallah a rttı

Ayy napıyım 2-3 baklava yemek isterdim aslında aklımdan geçmedi değil ama vicdan azabı çekerdim sanırım sonra Ben de dolaba usulca yanaştım ve en mantıklı olanın leblebi olduğuna karar verdim beni de son birkaç gecedir ateş basıyor, normalmiş galiba. Ama evde normal otururken üşüyorum aslında, yatarken sıcak basıyo bir tek.

Canım tetanozda işin çok sürmez zaten, sabah direk oraya git sonra işe geç, saatlik izin almış olursun. Ben öyle yapıyorum.
cnm 8 de iş başı sağlık ocağı 9 da açılıyor iğne yapmaları falan derken 9buçuk işe gelmem 10 olur. pazartesi de alacağım bikaç saat izin hastane için. 2 gün olmaz şimdi izin alamam. zaten eşim beni iğne vurulurken yalnız bırakmaz biraz korkum var bikaç kez bayıldığım oldu hamilelikten önce. ama artık olmuyor annelik duygusuyla galiba bayılmıyorum daha. oda ne olur ne olmaz diye yanımdadır. eşimde pazartesi çarşamba zor olur izin :) . en iyisi hastaneyi çarşambaya çekmek oluyor . sağol yazın için

Mustela aldım canım ben şampuan, pişik önleyici krem falan. Bez olarak prima düşünüyorum ama sleepy'i ben de gördüm iyi mi acaba, yeni bir marka sanırım?

canım yorumlardan anladığım kadarı ile yeni bir marka değil aslında ama sanırım ürünlerini geliştirmiş yenilenmiş ve şimdi reklam yaparak yer edinmeye çalışan bir marka gibi geldi bana. Su ile dokunmuş olması cezbetti beni tabi bu konuda tecrübesiz ve en belirleyici etken bebişlerimizin cilt yapısı olacak

Kızlar benim dün ponçiğim rahat 2-3 saat aralıksız tekmeledi. hiç mi uyumaz ya inanmayacaksınız ama dizim başladı kara sevda bu arada başladı dizi kızım tekmelemeye başladı 9-9 buçuk gibi. saat 12 oldu hala tekmeliyordu. durmadı hiç aralıksız pat pat vurdu. bu nasl olur ya normal mi

Benim ilk 3 ay tipim kaymıştı. alnım ful sivilce gibi pötür pötür olmuştu.evet duydum tabi öyle derler. valla katılıyorum ben daha güzeldim şimdi çirkinim
ben henuz yuzum oyle degısmedı. hergun bakıom cıller oluor ya daha olmadı:d

Benimki de bazen öyle uzun süre durmuyor Ne yemiştin Meyve sonrası oluyor öyle bazen

AYNEN CANIM BANADA KILO YAKISTI. 49 *50 KILO IDIM BILDIM BILELI SIMDI ETIME DOLDUM:d IYI OLDUM SEVDIM KENDIMI

BENIMDE SABAH IYI VURURDU. 6 DA BASLARDI HIC TIK YOKTU 9 30 A KADAR NELER YEDIM NELER. HIC HAREKET ETMEDI SONRA VURDU.. AYY INSAN COK KORKUOO

Selam hanımlar,
Bizim bugun görüs günümüzdü, her sey normal devam ediyor cok sukur. 29+0'ım bugun, 32'de gel dedi bir dahakine doktorum, zaten çalışabilir raporu almak için gitmem gerekiyordu. Sonra da 34 ve 36'da gidecekmisim. 36'dan sonra da haftada bir NST'ye giriliyormus.
Oglumuz da baya büyümüs, artık babasına benzedigine cok eminiz :)

Benimki de bazen öyle uzun süre durmuyor Ne yemiştin Meyve sonrası oluyor öyle bazen
kimse duymasın ama Kıymalı makarna yediiiim çorba içtim . tekmelicek bişey yemedim . ama ilk kez oldu 3 saat sürdü yattım hala tekmeliyordu eşim konuştu kızım dur artık uyu hadi filan dedi sevdi biraz 5 dk uyudu snra oda heralde tekmelemedi bende dalmışım

Ayyy çok heycanlı yaa okurken böyle 32 36 lari sanki doğum için diye düşündüm bir an aklıma geldi NTS filan drken heyecan yaptım. bişi kalmadı ya 30 u geçince artık bişey kalmıyor kızlar sanki ya 32-34 snra 38 ayyyyhhhhhhhhhhh sıcak bastı benii

Benm kizimin keyfine kalirsa aksama kadar hastanede kaliriz :) dinlenme gününe denk gelirse kılını kipirdatmaz nu cadi. Tesekkur ederm canm bilgi icin hic bilmiyordum

Benm kizimin keyfine kalirsa aksama kadar hastanede kaliriz :) dinlenme gününe denk gelirse kılını kipirdatmaz nu cadi. Tesekkur ederm canm bilgi icin hic bilmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…