2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben boyle besikten dusme olaylarindan falan korktugum icin oyun parki aldim bebk ayaklanmaya baslayinca en alt kademede yatiriyosun boylelikle bebek trmanip dusme ihtimalide olmuyor yanimda zaten yatirmam goze alamam.
Önlemimizi alcaz tevekkül Allahtan ben de derin ızgaralı beşik baktım biraz ayaklaninca da yere minderler dizicem inşallah

Aman maşallah canım size

Yee tabi annesii. :))) hahah ben gecen nasil uykuluysam bi odadaki aynaya çarpıyordum neyse toparlandim. Esim panik adam.kalpten gidiyordu
Korkusundan Kizdi bana . bende ona kiziyorum . Aman kizina bsy olmadi diye :)) odadan ciktim az kalsn kolonada kafa atiyodm.

Aynısını bende duydum canım, o yüzden bebişe göre hareket edicez artık totosu hangisini severse

Yee tabi annesii. :))) hahah ben gecen nasil uykuluysam bi odadaki aynaya çarpıyordum neyse toparlandim. Esim panik adam.kalpten gidiyordu
Korkusundan Kizdi bana . bende ona kiziyorum . Aman kizina bsy olmadi diye :)) odadan ciktim az kalsn kolonada kafa atiyodm.

Merhaba kızlar ne var ne yok bebişler nasıl bir sürü mesaj olmuş :) yavaş yavaş okuyorum:) gün sayıyorum bende izne ayrılmaya çok sıkıldım artık
İyiyiz cnm bu aralar aşırı yoğun tekme sert vuruşlara maruz kalıyoruz. tabi büyüdükçe bunların hiç biri olmayacak en aza inecek keyifini çıkarıyoruz. ne güzl az kalmış 2 haftan var . bitmiş say ohh.

Evet canım biliyorum gelmiştim cenevre'ye, sanırım bulunduğum en pahalı yerlerden biriydi türkiyeden almakla/aldırmakla iyi etmişsin, orda çok zor cidden..
burda bedavaya bi damla toprak bile yok binanin önüne arabayi parayla park ediyoruz :) sukur esim iyi kazaniyo yoksa cocuk bile yapamazdik tek maasla

Ben işten çıkıcam galiba bu gidişle. Çalıştığım yer küçücük ben olmasam 4 ay ne yapacaklar bilmiyorum muhtemelen çıkarırlar :S
Tüm izinlerini haklarını vs kullanda sonra cıkartırlarsa onlar cıkartsınlar canım. İzindeyken cıkartılarsa dava açıp işe iadeni isteyebilirsin ki kazanırsın büyük ihtimalle

"hhifasesaa, post: 50158313, member: 795976"]ayyyyyy aklım cıktı ezılmıs olmusmu bebek ayyyy[/QUOTE]
Öldü canım ya doktora yetiştirmişler ama kader Allah yazmamis olsun

Normal canım, belirli aralıklarla uyuyup uyandıkları için ki seninki de hareketli belli normal yani. Asıl hareketsiz olursa korkmak gerekiyor

Oh oh maşallah, darısı başımızaa

"hhifasesaa, post: 50158313, member: 795976"]ayyyyyy aklım cıktı ezılmıs olmusmu bebek ayyyy
Öldü canım ya doktora yetiştirmişler ama kader Allah yazmamis olsun[/QUOTE]

hatta daha dun esımle konustuk. ben dedım ayy cocugumuz bazen surda ortada yatar dıe olmaz dedı esım sımdı yataga sıgmıom. heryerım yastık falan ezersın dedı dogru yanıı allah korusun

O ateş basması artık bende de başladı gece gündüz ayırt etmeden basıyorlarhasta olacam diye endişeleniyorum
Ben onceden donardim hamile kaldigimdan beri yaniyorum ya 27 sene ayaklarim yaz kis buz gibiydi hic isinmazdim esime diyodum isit diye bacacaklarina yapistirinca ayaklarimi buzluktanmi cikardin diyodu allahtan bizim oda cok sicak geceleri yada bana öyle geliyo onun ustunden bile cekip yorgani bacagimin arasina aliyorum bu huyumda yeni basladi oglusumun poposu sagolsun donalim biz :) ay aman hasta olma canim ben bi tek sonbaharda bi grip oldum gecti sukur kendime nazar etmiyimde hamile kaldigimdan beri basim bile agrimiyo vitaminlere bagliyorum bu durumuda.

Öldü canım ya doktora yetiştirmişler ama kader Allah yazmamis olsun

[/QUOTE]hatta daha dun esımle konustuk. ben dedım ayy cocugumuz bazen surda ortada yatar dıe olmaz dedı esım sımdı yataga sıgmıom. heryerım yastık falan ezersın dedı dogru yanıı allah korusun[/QUOTE]

Tabi canım Allah korusun.

Hahaha o dengesizlik bendede var hamile kaldigimdan beri dikkat etmeye calisiyorum her ah dedigimde annem sesimi 10 metre öteden duysa yine vurdun kendini bi yere dimi vurmasan sasardim derdi aman dikkat et karnini carpmada gerisi sorun degil :)

burda bedavaya bi damla toprak bile yok binanin önüne arabayi parayla park ediyoruz :) sukur esim iyi kazaniyo yoksa cocuk bile yapamazdik tek maasla

İsviçre'yi biliyorum Kuzenim Zürih'te geçtğimiz yıl 2 defa seyahat etme şansımız oldu. Garibimin park yeri belli, ücret veriyor bir de ona.. Kapımın önüne koyamıyorum yaa diyor.. illa gidip buraya koyacağım diye söyleyip duruyor..
Çöp koysan dışarı polis gelir diyor.. Bugün karton toplama günü falan diye balkondaki kartonları aşağı indirip ordan da çamaşır yıkama günüm geldi diip apartmanın altında ki çamasırhaneye gitmiştik.. Çok şaşırmıştım.. Bu evi değiştireceğim ve makinesi olan bir eve gececeğim diye söylenip duruyor.. Ama ben hayran kaldım.. Kendimi hiç bir yerde o kadar güvende hissetmemişimdir. doğa güzelliği hakkında söyleyecek zaten bir şey yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…