2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım bebeğin ters dönmüş mü? Döndüyse kacıncı haftada döndü? Sen hissedebildin mi dönerken?

Kızlar özellikle son bir haftadır çok halsiz ve yorgunum. İşyerinde zorlanarak çalışıyorum hiç bişi yapasım gelmiyor, halim yok ben sadece decavit kullanıyorum. Ama şu ara kanım mı şekerim mi düşüyor bilemiyorum. Doktora gittiğimde diyeceğim kanıma bir baksın. Belki kan ilacı verir. Şeker yüklemesi de yapılacak zaten. Sizde durumlar nedir bnm gibi olan var mı?

Benim bir haftadır gün boyu süren baş ağrım var. Sırtım, boynum ağrıyor. Onun haricinde bi halsizlik yok. Uyku vs. de yok. Dün karnım çok ağrıdı yine üşüttüm sanırım. Bugün o da yok çok şükür

Valla ben yetişemiyorum bu ev işlerine ben anlamadım bizim ev mi bu kadar çok dagılıyor batıyor bizmi dagıtıyoruz iki kişi çözmüş degilim Nerdeyse her gün oturma odası süpürüp siliyorum yine aynı toz yine aynı şey mutfak desen her gün süpürülmeden olmuyor zaten,Pazar günüde perdeleri yıkıycam artık simsiyah oldular camlarıda öyle bir bezle silerim tam silememde eşimle birlikte,Ama en çok bizde çamaşır ve ıvır zıvır çok birde eşya çok bu yüzden çok aşırı zorlanıyorum anlatamam yani ;/ Temizle çık 3 gün sonra inanamazsın evin durumuna ne yapcamı şaşırdım vallahi ben

Lüzumsuz eşyaları elden cıkart en iyisi

Evet ya ben de bugun cok heyecanlandım, şaka maka haftaya bugun 30+0 olacagım :)
Doktorumla bugun ilk kez dogumla ilgili konustuk, dedim cidden yaklasmıs artık :)
Canım bebeğin ters dönmüş mü? Döndüyse kacıncı haftada döndü? Sen hissedebildin mi dönerken?
Bugun kafası aşağıdaydı yani aslında dogum pozisyonu almıs ama doktorum "evet artık dogum pozisyonu almıs" falan demedi, sadece "kafası şu an aşağıda" dedi yani belki hala geri dönme ihtimali vardır bilmiyorum ki :)
Ben gecen hafta kasıgıma dogru vurdugunu hissediyordum, hatta doktora da dedim. Son birkac gündür sol tarafıma vurmaya başlamıstı, demek ki o ara dönmüs. Ben ekstra farklı bir sey hissetmedim dönerken ne yalan söyleyeyim :)

apartmanda oturuyorsan canım apartman gorevlısıne sor. yada yakınındakı bakkala.baktım hıc olmadı muhtara git.muhtarlar bılır temızlıge gıdenlerı
Malesef apartmanda benim Karşı daire yok zaten komşu yok,Herkes almancı apartmanda yada yaşlı,Yeni bina kapıcı flan yok. aylık gelen şirket temizleyicisi var oda ne ara geliyor ne ara gidiyor anlamıyoruz Bile yakınımda ne bakkal ne market var Sadece A101 bim migros var,Onun dışında bir yerde yok Malesef,Muhtarlık zaten hiç bilmem bu semti şehiri bilmiyorum ki anlıycan,Daha 7-8 aydır bu şehirdeyim ve zorlanıyorum haliyle eşimde çok atılgan degil. yıllardır dogma büyüme bu memleketli ben ondan daha çok yer ve kişi tanıyorum inan anca ailesi,E kaynanaya görümceyede soramıyorum onlardan gizli çagırcaz çünkü İşte bilmiyorum nasıl olcak hayorlısı

Anladım canım, hayırlısıyla 11haftan mı kaldı şimdi Doğumla alakalı konuşuyor musunuz doktorla? Biz daha hiç konuşmadıkta, daha erken galiba diyorum..

Benimde hamileliğin başında vardı o şiddetli baş ağrıları dediğin gibi sırtım fln da ağrıyor ama bir halsizlik ki sorma içim geciyor gibi hissediyorum bazen. Son zmnda başladı. Hasta değilim aslında ama ne bilim bilemedim

Eşte karışıyorsa bu mevzuya olmaz zaten Onun kullandığı esya degilse el altından hallet, farketmezse yokluğunu

Anladım canım, hayırlısıyla 11haftan mı kaldı şimdi Doğumla alakalı konuşuyor musunuz doktorla? Biz daha hiç konuşmadıkta, daha erken galiba diyorum..
Bugun ilk kez konustuk ama hala erken tabi dedi doktorum. Ben normal dogum istiyorum, doktorum da o yönde düsünen biri zaten. Bebegin cok iri bir bebek olmadıgını ya da kimi bebegin kafası büyük olur ya öyle olmadıgını söyledi. Normal boyutlardaymıs, kolay dogurursun dedi tabi sonradan ekstra fazla kilo almazsa :) Dedim normal dogum yapmak istiyorum, umarım olur dedim. Yaparsın şu an için bi sıkıntı görünmüyor, tabi son haftalarda daha da netleşir dedi.

Vakit yaratıp, bi şeylerle ugras canım, spor yüzme vs. kendini daha iyi hissedersin.

Evet canım bizdede tekmeler son hız devam :) aynen son 2 hafta sıkıyoruz dişimizi:)

Allah gönlündekini nasip etsin canım, bende normali çok istiyorum inşallah öyle olur, şans işi biraz..

Valla ben iş yerinden eve kendimi zor atıyorum hoş öyle bir enerjimde yok elim kolum kalkmıyor
İşte öyle hissedip kendimizi saldıkca iş içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Hareket normal doğum içinde çok gerekli zaten. Sen yine de zorla azıcık kendini

Allah gönlündekini nasip etsin canım, bende normali çok istiyorum inşallah öyle olur, şans işi biraz..
Evet kesinlikle öyle son ana kadar ne olacagı belli olmuyor, o yüzden ille normal olsun da diyemiyor tabi ki insan. Saglıklı gelsinler de dogum sekli cok onemli degil

Evet kesinlikle öyle son ana kadar ne olacagı belli olmuyor, o yüzden ille normal olsun da diyemiyor tabi ki insan. Saglıklı gelsinler de dogum sekli cok onemli degil
Sağlıktan tabiki önemli değil ama hem sağlıklı hem doğal yollarla bebişimizi kucağımıza alsak, ne güzel olur

Eşte karışıyorsa bu mevzuya olmaz zaten Onun kullandığı esya degilse el altından hallet, farketmezse yokluğunu
Aslında fark etmez ama nereye vercem,Mesala giymedigi 50den fazla ayakkabı ceket var ve çogu yeni insanlara yararı dokunsun verelim işte diyorum tamam seçeriz diyor sonra soruyorum ben giyerim diyor ama tövbe giymez 10 sene önceki şeyler hayatta üstüne giymez. Ben annemin evinden getirmeden zaten azaltmaya gitmiştim Geldim evlenince baktım giymediklerim yine var dagıttım,Ayakkabı üst baş mont ne varsa buna yaptıramıyorum geçen görümcemle yapcaz bırak giyer yok onuda giyer diyor giymez diyorum yok giyer diyor kafayı yiycektim bildigin. 2 tane giyinme odası var,Ütü odası çamaşır dolu,Her yer valiz eşya yatak yorgan Artık böyle evin içinde basbas bagırasım geliyor. 2Hafta annemin yanına gittim geldim Evi düzene sokamıyorm geri o derece uçtu herşey artık alıp hepsini aşagı atasım var Misafir kabul etmek istemiyorum sırf bu şeyler yüzünden eve, En üst kattayım çatı her gün toz alıyorum inan sana her gün yine toz gübür çünkü saglı sollu inşaat sen birde yazın beni gör aglıyordum Artık günde 3-4 defa balkona su döküp yıkamak zorunda kalıyordum tozdan. Yazında balkonda oturuluyor haliyle Ne yapcam bilmiyorum tek duam ev bulsak bütçemize uygun satın alsakta gitsek ne olur sizde dua edin. Çok seviyorum bu evi mutfagım özelikle hayalimdeki gibi herkes bayılıyor tezgah kısmında cam var dişarıya bakıyorum Kolay kolay bulamam böyle yer ama Çok yoruyor evin işi temizligi flan,Çok düzensiz bir yapısı var ve artık kendi evim olsun istiyorum rabbim nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…