2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Demii dengeszlk yapiyor ozellikle ayakkabi giyerken hahha. Sende dikkat et canm. Benm sakarlgmdan cocugumda.olmasa bari. Babasida sakar hahha.tam.oluruzz
Bendede var cocuga gecmesin yoksa her gun bi yerini vurur :) babamiz dikkatli. Ayakkabi giymekten nefret ediyom dik durur vaziyette egilince sanki butun vucudum gogus kafesime yukleniyo nefesim kesiliyo benden ihh diye bi ses cikiyo esimle annem dalga geciyo

Aynen cnm inan dakikalar geçmiyor. Bnmde en son verdiğim de bir eksiklik yoktu. Ama o zaman da kendimi böyle hissetmiyordum. Bu gittiğim de bir söyleyim bakalım ne dicek.
Canim son uc ayda ilk uc ay gibi geciyomus benimde bi aydan beri yorgunlugum var surekli yatmak istiyorum evde kaldigim gün bi yemek yapsam bile o gunu dinlenmis saymiyorum esime diyorum bi gun yatmak istiyorum hic yerimden kalkmadan yorgunum o kadar :))

evettt iş saatinde sadece calısıyoruz demişlerdi.. oo biz burda gün geliyor yatıyoruz resmen..
ama düzenine hayran kalmıştım.. bizde o düzen olmadığı için, sokaklar çöp dolduğu içinnn trye döndüğümde ayyy resmen ülkemiz pismiş yaa diye kalmıştım.. :)
bizim müdür zürih'e iş gezisine gittiğinde bir kaç defa otel ayarladım. gerçekten inanılmaz pahalı fiyatlar..
inekli bir magnete 7 chf verip döndüm.. hala buzdolabında onu gördükce vay beee sana ben 25 tl para mı verdim diye söylenip dururum..
bebişin için güzel bir ülke her ne olursa olsun.. Siz hangi şehrindesiniz ?
Bir de küçücük cocuklar tek başlarına okula gidip geliyorlar.. herkes yol veriyor... Öncelik onlara tanınıyor.. önlükleri giyip 20 kişi hocalarıyla beraber gezmeye gidiyor otobüslerle .. onları görünce aman tanrım dedim... bizim burda 3 yasındaki cocugu 2 dk yalnız bırakmaya gelmez.... :S
ne yalan sölim tamam ülkemi seviyorum ama fırsatımız olsa eşimle koşa koşa gider yerleşiriz isviçre'ye :)
hayatımdaki en güzel tatilimdi isviçrede gecirdiğim zamanlar..

Bida daha tam karnmz büyümeden boyleyz yaa. Kis ya bot gymek skinti. Yoksa giy babeti cik ohh. Bende bazen egilesm gelmiyo diyorum giydir sunun surasinda prenses tasiyoruz hahahah

HAKLISIN ARA SIRA SEVMEK ICIN OLABILIR. AMA SUREKLIYE KARSIYIM. BENIM YIGENLERIMI ABLAM GUZEL ALISTIRDI KENDILERI UYUR DEDIGIN GIBI. INSALLAH BENDE UYUTMA ICIN AYRICA BISEYLER YAPMAK ISTEMIYORUM. INSALLAH RAHAT OLUR
Benim ablamda güzl alıştırdı eniştemle. 1.5 yaşın yakın odasını ayırdılar. yeğenm çok kendi başına uyuyor odasında. ablam ile eniştem saat 10 olunca ninni ninni diyorlar. oda anlıyor uyku vakti geldiğini. odasına götürüyorlar birlikte uyuyana kadar başındalar masal okuyorlar yada saçını seviyorlar vs. gözleri yavaş yavaş gitmeye başlıyor ama rahat 20-25 dk başında bekliyorlar bıkmadan. 2 yaşına girecek nisanda . 6-7 aydır kendi odasın da kendi yatağında.çok akıllı kendine aşırı güveni var . düşün ya 1 yaşındayken 13-14 aylık diyim odasında yatağından inip içeriye gelmeye başladı karanlık koridor hiç ağlamadan.
Güçlü baya kendine güvenli mızmız değil o konuda.Allahım banada nasip etsin.örnek alıyorum zaten.

Seninki de kuzenini örnek alır inşallah

Bida daha tam karnmz büyümeden boyleyz yaa. Kis ya bot gymek skinti. Yoksa giy babeti cik ohh. Bende bazen egilesm gelmiyo diyorum giydir sunun surasinda prenses tasiyoruz hahahah
İnşallah havalar artık ısınır, çünkü sadece 1 tane montum oluyor bi kaç hafta sonra o da olmayacak Kışın hamile olmayı sadece kat kat giyinmek zorunda olduğum için sevmedim. Bir de çok üşütüyorum o yüzden. Yoksa güzel

Öldü canım ya doktora yetiştirmişler ama kader Allah yazmamis olsun

hatta daha dun esımle konustuk. ben dedım ayy cocugumuz bazen surda ortada yatar dıe olmaz dedı esım sımdı yataga sıgmıom. heryerım yastık falan ezersın dedı dogru yanıı allah korusun[/QUOTE]
Yok canım ortada yatırılmaz çünkü çok uykusuz kaldığımız zamanlar derin uykuya dalabiliriz ama lohusalikta bebekle yatarım herhalde ama kocamı da yataktan sepetlemeye kıyamam ki ben beşiği hemen yanıma koymucam biraz yat kalk yapmış olacağım yatağımin karşı duvarına koyucam spora başlicaz yani çok heyecanlandım birden

Takmamaya çalışıyorum ama elde degil ki ;( Aynen dedigin gibi bitmek bilmiyor dünya işi,Ben bulsam ah kadın her gün alcam nerdeyse ama yok piyasada olanda o kadar tuhaf ki Bir kadın buldum 2 defa geldi haftada bir alcam normalde neyse çok iyi temizliyor komple evi 4 saatte bitirdi tek başına nasıl yaptı hayret ettim bende yanındaydım kadın baya iyi,Neyse sevindim ah ne güzel flan derken kadına mesaj atıyorum sabah gelcem,Diyip beni güvendirip bi bahane uyduruyor,Ertsi gün bir bahane uyduruyor Neyse son defa sorcam dedim,Öyle bir bahane uydurdu ki ergenler bile böyle bir bahane akıl edemezler meger neymiş Kadın tek aranan kadınmış bu şehirde,Herkes kadının peşindeymiş Kadının canı kimi begenirse hangi evi hangi tarzı begenirse o eve gidiyormuş. Begenmedigi evlerede Böyle Bahane uyduruyormuş Çocuklarla zor oluyor dedi getir küçük zaten beraber oynarız dedim,Beraber yedik içtik digerleri senin gibi degil pis görüyor sofraya bile oturmuyorlar bizle dedi,Çocuklara bişeyler alsın diye fazladan verdim parayı,Çocugu aglıyo diye ben son kalan işlere yardım ettim,Çocuklara abur cubur aldım geldim. Kadının bana yaptıgına bakarmısın insanoglu nankör yemin ediyorum. Bunu bir kez daha anladım

Bende lahana gibi geziyorum valla. Montun ustune sal atiyorum. Cunku lavusmusyor dügmelerbu sene nasibimize acayp soguk. Benm hamilelgm cok.guzel geciyodu. Havalar cok soguyunca olanlar oldu. Neyseki minnaklar yaz bebesi olacak uy yyerimm

kızlar bugün idrar tahlilimde bol bakteri
8-9 epitel hücre
6-7 lökosit
nadir ürik asit enfeksiyon

sağlık ocağı munorol şase verdi...kızlar bu ilacın bir zararı var mıdır?

Seninki de kuzenini örnek alır inşallah
İnşallah çok isterim.bu konuda hatta çoğu konuda ablamı örnek alıyorum.
Yengem var kızı 5 yaşında ana sınıfında şuan pijamasını çekemiyor yukarı anne diye tutturuyor sen çek gel diyor.yada parkta tek başına kaymaya korkuyor. evdeyken odaya tek başına 4 yaşında gitmeye başladı korkusundan.kapıya çıkınca çocuğa bişey oluyor annensinin elini bırakamıyor . dayımın eşi kendisi. çocuğa yapma etme elleme hayır yok dokunma diye diye 5 yaşına kadar çocuk güvensiz oldu.Anasınıfında öğretmeni uyarmış çok geri planda herşeyi çok yavaş haraketleri ,boyama yapması koşması vs. çok yavaş kızınız demiş. ee neden sizce ?
Yeğenim bunların çoğunu 1,5 yaşında yapmaya başladı. biraz serbest bırakmak lazım ellicek ki görsün anlasın. sen elinle kontrol etmiceksin gözünle kontrol etceksin çocuğunu.

kızlar bugün idrar tahlilimde bol bakteri
8-9 epitel hücre
6-7 lökosit
nadir ürik asit enfeksiyon

sağlık ocağı munorol şase verdi...kızlar bu ilacın bir zararı var mıdır?
yok cnm bende kullandım ondan ilk zamanlarda 17-18 haftada filan.Kullanabilrsin bana bişey yapmadı.sanada yapmaz yani nolckki iyi geliyor

Bende lahana gibi geziyorum valla. Montun ustune sal atiyorum. Cunku lavusmusyor dügmelerbu sene nasibimize acayp soguk. Benm hamilelgm cok.guzel geciyodu. Havalar cok soguyunca olanlar oldu. Neyseki minnaklar yaz bebesi olacak uy yyerimm
Aynen yaa o güzel olacak işte onlar için katlanıyoruz artık çoğu gitti azı kaldı, ha gayret

Bir de korkutuyorlarsa çocuğu cesaret edemez bir şeye. Özgüven için bu tarz davranıslar cok önemli. Ablan doğru olanı yapıyor

Bir de korkutuyorlarsa çocuğu cesaret edemez bir şeye. Özgüven için bu tarz davranıslar cok önemli. Ablan doğru olanı yapıyor
Tabi cesaret yok hiç.
Aynen cnm bizimki çok cesaretli ya bıraksan neler neler yapacak bu yaşta ama o kadarına da bizim cesaretimiz yok maşallah Darısı bize inşallah

Tabi cesaret yok hiç.
Aynen cnm bizimki çok cesaretli ya bıraksan neler neler yapacak bu yaşta ama o kadarına da bizim cesaretimiz yok maşallah Darısı bize inşallah
Biz bilinçli anneler olacağız, çünkü sürekli araştırıp, her şeyi yorumluyoruz. Öyle kulaktan dolma bilgilerle hareket etmiyoruz. Güzel olacak, güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…