- 13 Temmuz 2016
- 3.112
- 2.267
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #37.901
Bendede var cocuga gecmesin yoksa her gun bi yerini vurur :) babamiz dikkatli. Ayakkabi giymekten nefret ediyom dik durur vaziyette egilince sanki butun vucudum gogus kafesime yukleniyo nefesim kesiliyo benden ihh diye bi ses cikiyo esimle annem dalga geciyoDemii dengeszlk yapiyor ozellikle ayakkabi giyerken hahha. Sende dikkat et canm. Benm sakarlgmdan cocugumda.olmasa bari. Babasida sakar hahha.tam.oluruzz
Çok sağol canım :)Tüm izinlerini haklarını vs kullanda sonra cıkartırlarsa onlar cıkartsınlar canım. İzindeyken cıkartılarsa dava açıp işe iadeni isteyebilirsin ki kazanırsın büyük ihtimalle
Çok sağol canım :)
Canim son uc ayda ilk uc ay gibi geciyomus benimde bi aydan beri yorgunlugum var surekli yatmak istiyorum evde kaldigim gün bi yemek yapsam bile o gunu dinlenmis saymiyorum esime diyorum bi gun yatmak istiyorum hic yerimden kalkmadan yorgunum o kadar :))Aynen cnm inan dakikalar geçmiyor. Bnmde en son verdiğim de bir eksiklik yoktu. Ama o zaman da kendimi böyle hissetmiyordum. Bu gittiğim de bir söyleyim bakalım ne dicek.
Tatil icin süper bir ülke, zürich bizim buraya göre daha pahali cevresi degilde ici hatta bundan dünyaca zengin is adamlari bile sikayetci olmus oteller cok pahali diye adam parayi pecete diye kullaniyo ama ona bile pahali bu ülke. Aynen aynen herseyi görmüssüncamasirhane asagida, evler ufak, kiralar dünya para, sigortamizi kendimiz ödüyoruz, bi yere oyle 10 kisi ailece yemege gitmeye kalksan trdeki gibi maasini birakir cikarsin eger sansin varsa araba parkin vardir yoksa gunluk para aticaksin nerde park varsa oraya park ediceksin, karton gazete günleri var bagliyip kapiya indiriyon, plastik ayri cöpe eger kapinda varsa ekstra sebze cöpü sebzeler oraya, cöp poseti parayla, cocuk parki yok dogru duzgun, cöpleri kapinda konteyner yoksa eger cöp gününde kapiya koyabilirsin dahada su an aklimda olmayan neler aldigimiz nefese vergi ödüyoz cebine patronun koydugu maasi devlet ay ortasi gelmeden geri aliyo ama cok sükür allah icin güzel bi ülke ve insan haklari, hukuk var ve dedigin gibi kendini en guvende hissedecegin ülkelerden biri burasi icimiz rahat o konuda huzurluyuz. Birde insanlara dikkat ettinmi hepsi soguk mutsuz günes yok essek gibi calis devlete ver robotsun bu ülkede bi saat ise gitsen eve ölü gibi geliyorsun ben türkiyemin gözünü seveyim :)
Bida daha tam karnmz büyümeden boyleyz yaa. Kis ya bot gymek skinti. Yoksa giy babeti cik ohh. Bende bazen egilesm gelmiyo diyorum giydir sunun surasinda prenses tasiyoruz hahahahBendede var cocuga gecmesin yoksa her gun bi yerini vurur :) babamiz dikkatli. Ayakkabi giymekten nefret ediyom dik durur vaziyette egilince sanki butun vucudum gogus kafesime yukleniyo nefesim kesiliyo benden ihh diye bi ses cikiyo esimle annem dalga geciyo
Benim ablamda güzl alıştırdı eniştemle. 1.5 yaşın yakın odasını ayırdılar. yeğenm çok kendi başına uyuyor odasında. ablam ile eniştem saat 10 olunca ninni ninni diyorlar. oda anlıyor uyku vakti geldiğini. odasına götürüyorlar birlikte uyuyana kadar başındalar masal okuyorlar yada saçını seviyorlar vs. gözleri yavaş yavaş gitmeye başlıyor ama rahat 20-25 dk başında bekliyorlar bıkmadan. 2 yaşına girecek nisanda . 6-7 aydır kendi odasın da kendi yatağında.çok akıllı kendine aşırı güveni var . düşün ya 1 yaşındayken 13-14 aylık diyim odasında yatağından inip içeriye gelmeye başladı karanlık koridor hiç ağlamadan.HAKLISIN ARA SIRA SEVMEK ICIN OLABILIR. AMA SUREKLIYE KARSIYIM. BENIM YIGENLERIMI ABLAM GUZEL ALISTIRDI KENDILERI UYUR DEDIGIN GIBI. INSALLAH BENDE UYUTMA ICIN AYRICA BISEYLER YAPMAK ISTEMIYORUM. INSALLAH RAHAT OLUR
Seninki de kuzenini örnek alır inşallahBenim ablamda güzl alıştırdı eniştemle. 1.5 yaşın yakın odasını ayırdılar. yeğenm çok kendi başına uyuyor odasında. ablam ile eniştem saat 10 olunca ninni ninni diyorlar. oda anlıyor uyku vakti geldiğini. odasına götürüyorlar birlikte uyuyana kadar başındalar masal okuyorlar yada saçını seviyorlar vs. gözleri yavaş yavaş gitmeye başlıyor ama rahat 20-25 dk başında bekliyorlar bıkmadan. 2 yaşına girecek nisanda . 6-7 aydır kendi odasın da kendi yatağında.çok akıllı kendine aşırı güveni var . düşün ya 1 yaşındayken 13-14 aylık diyim odasında yatağından inip içeriye gelmeye başladı karanlık koridor hiç ağlamadan.
Güçlü baya kendine güvenli mızmız değil o konuda.Allahım banada nasip etsin.örnek alıyorum zaten.
İnşallah havalar artık ısınır, çünkü sadece 1 tane montum oluyor bi kaç hafta sonra o da olmayacakBida daha tam karnmz büyümeden boyleyz yaa. Kis ya bot gymek skinti. Yoksa giy babeti cik ohh. Bende bazen egilesm gelmiyo diyorum giydir sunun surasinda prenses tasiyoruz hahahah
Öldü canım ya doktora yetiştirmişler ama kader Allah yazmamis olsun
Takmamaya çalışıyorum ama elde degil ki ;( Aynen dedigin gibi bitmek bilmiyor dünya işi,Ben bulsam ah kadın her gün alcam nerdeyse ama yok piyasada olanda o kadar tuhaf ki Bir kadın buldum 2 defa geldi haftada bir alcam normalde neyse çok iyi temizliyor komple evi 4 saatte bitirdi tek başına nasıl yaptı hayret ettim bende yanındaydım kadın baya iyi,Neyse sevindim ah ne güzel flan derken kadına mesaj atıyorum sabah gelcem,Diyip beni güvendirip bi bahane uyduruyor,Ertsi gün bir bahane uyduruyor Neyse son defa sorcam dedim,Öyle bir bahane uydurdu ki ergenler bile böyle bir bahane akıl edemezler meger neymiş Kadın tek aranan kadınmış bu şehirde,Herkes kadının peşindeymiş Kadının canı kimi begenirse hangi evi hangi tarzı begenirse o eve gidiyormuş. Begenmedigi evlerede Böyle Bahane uyduruyormuş Çocuklarla zor oluyor dedi getir küçük zaten beraber oynarız dedim,Beraber yedik içtik digerleri senin gibi degil pis görüyor sofraya bile oturmuyorlar bizle dedi,Çocuklara bişeyler alsın diye fazladan verdim parayı,Çocugu aglıyo diye ben son kalan işlere yardım ettim,Çocuklara abur cubur aldım geldim. Kadının bana yaptıgına bakarmısın insanoglu nankör yemin ediyorum. Bunu bir kez daha anladımcanım benım o kadar yıpratma kndını . bitmiyorsa bitmesin .benım evde buyuk ama esyalarım az ve sade duzenlemıstım. ay sorma benım perdelerde fenaama artık doguma yakın bırılerını tutucam temızlık ıcın.sen hıc kafana takma cnm sıkma tatlı canını dünya işi bitmez bitirebileni de görmedim henüz :)
Bende lahana gibi geziyorum valla. Montun ustune sal atiyorum. Cunku lavusmusyor dügmelerİnşallah havalar artık ısınır, çünkü sadece 1 tane montum oluyor bi kaç hafta sonra o da olmayacakKışın hamile olmayı sadece kat kat giyinmek zorunda olduğum için sevmedim. Bir de çok üşütüyorum o yüzden. Yoksa güzel
İnşallah çok isterim.bu konuda hatta çoğu konuda ablamı örnek alıyorum.Seninki de kuzenini örnek alır inşallah
yok cnm bende kullandım ondan ilk zamanlarda 17-18 haftada filan.Kullanabilrsin bana bişey yapmadı.sanada yapmaz yani nolckki iyi geliyorkızlar bugün idrar tahlilimde bol bakteri
8-9 epitel hücre
6-7 lökosit
nadir ürik asit enfeksiyon
sağlık ocağı munorol şase verdi...kızlar bu ilacın bir zararı var mıdır?
Aynen yaa o güzel olacak işteBende lahana gibi geziyorum valla. Montun ustune sal atiyorum. Cunku lavusmusyor dügmelerbu sene nasibimize acayp soguk. Benm hamilelgm cok.guzel geciyodu. Havalar cok soguyunca olanlar oldu. Neyseki minnaklar yaz bebesi olacak uy y yerimm
Bir de korkutuyorlarsa çocuğu cesaret edemez bir şeye. Özgüven için bu tarz davranıslar cok önemli. Ablan doğru olanı yapıyorİnşallah çok isterim.bu konuda hatta çoğu konuda ablamı örnek alıyorum.
Yengem var kızı 5 yaşında ana sınıfında şuan pijamasını çekemiyor yukarı anne diye tutturuyor sen çek gel diyor.yada parkta tek başına kaymaya korkuyor. evdeyken odaya tek başına 4 yaşında gitmeye başladı korkusundan.kapıya çıkınca çocuğa bişey oluyor annensinin elini bırakamıyor . dayımın eşi kendisi. çocuğa yapma etme elleme hayır yok dokunma diye diye 5 yaşına kadar çocuk güvensiz oldu.Anasınıfında öğretmeni uyarmış çok geri planda herşeyi çok yavaş haraketleri ,boyama yapması koşması vs. çok yavaş kızınız demiş. ee neden sizce ?
Yeğenim bunların çoğunu 1,5 yaşında yapmaya başladı. biraz serbest bırakmak lazım ellicek ki görsün anlasın. sen elinle kontrol etmiceksin gözünle kontrol etceksin çocuğunu.
Tabi cesaret yok hiç.Bir de korkutuyorlarsa çocuğu cesaret edemez bir şeye. Özgüven için bu tarz davranıslar cok önemli. Ablan doğru olanı yapıyor
Biz bilinçli anneler olacağız, çünkü sürekli araştırıp, her şeyi yorumluyoruz. Öyle kulaktan dolma bilgilerle hareket etmiyoruz. Güzel olacak, güzelTabi cesaret yok hiç.
Aynen cnm bizimki çok cesaretli ya bıraksan neler neler yapacak bu yaşta ama o kadarına da bizim cesaretimiz yokmaşallah Darısı bize inşallah
Aynen cnm bende inanıyorum güzl olcak yeterki sağlık versin AllahBiz bilinçli anneler olacağız, çünkü sürekli araştırıp, her şeyi yorumluyoruz. Öyle kulaktan dolma bilgilerle hareket etmiyoruz. Güzel olacak, güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?