2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Olmuyor ki gurul gurulduyor valla

Canım ödem, şişkinlik vardır vücudunda ondandır

Ayy yazık ya o anne babanın vicdan azabı ne olacak çok kötü ya. Allah başa vermesin öyle durumu çok zor çok acı. ama olmaz ki öyle bilinçli davranmamışlar of üzüldümm
Oyle deme canim, hersey bir anlik gece cok uykun oluyor emzirirken bile icin gidiveriyor. Ben ayni yatak da yatirmamama ragmen bebekken ruyalarimda hep yatagin icinde kaybolmus gorurdum yerimden sicrardim.

Aynen bende öyle diyorum eşimde takılıyor ne zaman iyi olacaksın die :))

Kıııııızzzz çeneniz düşmüş bişey sorucam 2 saattr oku oku bitiremedim :))) kızlar ev tipi ana kucagı düşünmüyorum demiştim ama sanki fikrim değişti gbi hala kararsızım ama bu ürün nasıl sizce

Eklentiler

• IMG_6006.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar bebeğim 1 kilo 100 grm olmuş 30+5 olmuşum benimle haftası aynı olanlar bebeklerinin kilosu kaç acaba benimki az gibi geldi
Cnm doğum tarihimiz aynı gözüküyo ya hamilelik takvimin yanlış ya haftan bn daha 29+2 yim bugun pazartesi 1250 gr dedi doktor ama her bebeğin gelişimi değişiyo

Kızlar Merhaba, benim kan degerlerim ilaca rağmen yukselmedi bugünkü hgb: 10, ferritin 4.7 . Doktorum serum vermeyi önerdi. Bu durumu yaşayan yada bilgisi olan varmı? Başkasının kanimi verilecek bana?
Benimde degerim 10 doktor bana 5 tane igne yazdi. Yan etkisi olabilecegini soyledigi icin kendime dogal yollarla yukselirse diye 1 ay sure verdim. 1 ay icinde yukselmezse igneleri vurdurucam insallah gerek kalmaz.

Al bendende o kadar.esimde uyuyamiyo kac gundur benim yuzumden.okadar cok donuyorumki donmeler zaten zorlasti.uykuya dalamiyorum rahatsiz ediyorum onuda ama yapicak bisey yok malesef hamileligin kalani boyle gecicek..
Aynı valla uykusuz gidiyor adam işe ama elimde değil

Kızlar merhaba bugun seker yuklememi yaptrdm doktoruma gosteremedim sonucu geç aldıgm için. Sekerli su içimi sonrası 120-170 arası olması gerekiyomus aralıgı sonuc kagıdında o sekilde yazıyor benim 166cıktı. Yuksek mi ki ya

Cnm doğum tarihimiz aynı gözüküyo ya hamilelik takvimin yanlış ya haftan bn daha 29+2 yim bugun pazartesi 1250 gr dedi doktor ama her bebeğin gelişimi değişiyo
Buradaki takvimim yanlış Canım maşallah senin bebeğine benim bebeğin boyu uzun kilosu az nedense 1 kilo 100 grm 48 cm olmuş dedi doktor adet tarihime göre aynıyım seninle ama bi hafta önden gidiyor doktora sordum niye böyle önde diye normal olabilir dedi.

Canım alır sennkide endişelenme bazen doktorların ölçümleri de ufak tefek yanlışlıklar oluyo 125o dedi diye illa 1250 olmuyo yani biliyosun hiç sıkma canını hem kilo hersey değil sağlıklı olsunlarda

Benimde degerim 10 doktor bana 5 tane igne yazdi. Yan etkisi olabilecegini soyledigi icin kendime dogal yollarla yukselirse diye 1 ay sure verdim. 1 ay icinde yukselmezse igneleri vurdurucam insallah gerek kalmaz.
Benim değerim de geçen ay 10 du günde 2 defa al dedi kan hapını bu ay 11 olmuş iğneden falan bahsetmedi hiç

Kendimi gördüm

Aynen yaa o güzel olacak işte onlar için katlanıyoruz artık çoğu gitti azı kaldı, ha gayret
Cok sukurr ballarimiza kavusmaya az kaldii. Yanlzz senn nick yüzünden zeynosumun cani jelibon çekiyor olmamis o nick
:)))))) zararli diye yemiyeym diyorum ama olacak gibi degl. Hatta Canim kola cekiyo gidip kolali jelibon aliyorum hahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…