2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar Merhaba, benim kan degerlerim ilaca rağmen yukselmedi bugünkü hgb: 10, ferritin 4.7 . Doktorum serum vermeyi önerdi. Bu durumu yaşayan yada bilgisi olan varmı? Başkasının kanimi verilecek bana?

Kızlar yiyecek konusunda dengesi şaşan var mı benim gibi,Doygunlugu Kaybettim ya. Yemek yiyorum limon istiyor canım limon yiyorum,Çay istiyor çay içiyorum turşu istiyor canım turşu yiyorum pasta yiyorum,Pasta yedikten sonra ayran içiyorum,Sonra su içiyorum su içtikten sonra canım çikolata istiyor Sonra acı biber istiyor onu yiyorum Migdem Artık saçma sapan oldu ya ne oluyor çözemedim

Bu çok iyiydi canım benim meyve ve kahvaltılkk şeyler dışında pek bir şey yemek istemiyor canım..

Kızlar Merhaba, benim kan degerlerim ilaca rağmen yukselmedi bugünkü hgb: 10, ferritin 4.7 . Doktorum serum vermeyi önerdi. Bu durumu yaşayan yada bilgisi olan varmı? Başkasının kanimi verilecek bana?
Yok canım:) damardan ilaç verecekler. Ama ben hgb 11 iken ilaç bile kullanmıyordum. Biraz daha düşünce başladım.[/QUOTE]

Yemekten başka şeylere odaklan bence.

benimde canım istiyor özellikle acken, markete gidiyorum alıyorum alıyorum aksam film izlerken yerim diye, aksam yemeginden sonra 1 muz yiyince tıkıyor, hepsi kalıyor benimde :)

benimde canım istiyor özellikle acken, markete gidiyorum alıyorum alıyorum aksam film izlerken yerim diye, aksam yemeginden sonra 1 muz yiyince tıkıyor, hepsi kalıyor benimde :)
Yok ben dur demesem dünyayı yiycem 20 dkda bir acıkıyorum ama hep aynı kgda çıkıyorum tartımı yanlış benmi sıkıntılıuım çözemedim

Hastanede de mi aynı cıkıyorsun hep ? Ben fazla cıkıyorum evdekinden
Evdede aynı hastahanedede hamile kaldıgım kg 76ydı Zaten kusma flan yaşamadım hiç kgda eksilme olmadı,Şimdide 81 çıkıyorum hep ama bana 15-20 kg almışım gibi geliyor niye çözemedim eski fotoma bakıyorum bel incecik bacak incecik 6 haftalıkken şimdi varil gibi hepsi e buda 5-6 kg göstermez sırf tek bacagım 5-6 kg aldı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…