- 20 Nisan 2013
- 908
- 840
- 303
- Konu Sahibi endless love
- #3.781
Beni hastanede bi üsüme tuttu tirnaklarim mosmor oldu. Doktor bana bol balli süt ve cay ic dedi ama kusburnu,yesil cay ve bir cayi daha yasakladi. Simdi yatagimdayim terlemeye calisiyomBende bi hapşırma var 10 defa üst üste hapşırıyorum o daha kötü
Canim banada diger hamileliklerde sadece tetanus icin cagirdilar. Hic birinede gidemedim bebeklerim düstü hep. Ikinci hamilelikte banada dontor coraspin verdi ve igne clexane yazdi günde bir defa. Ona ragmen yinede düstü. Doktorun sana dediyse kullan o zaman gönül rahatligiyla kullan. En önemlisi doktoruna güvenmek :)herkese selam, doktora gidip keseyi görenler ve kalp atışını duyanlar gözünüz aydın......
bende çarşamba gidicem kısmetse, bu sabah aile hekimliğine gidip gebelik kaydımı yaptırdım, bitek tetanosa çağırıcaz dediler, öylemi oluyo heryerde acaba ??? birde benim ilk gebeliğim 12 haftalıkken bebeğin kalbi durdu ve kürtajla sonuçlandı, ikincide bebe aspirini kullandurmıştı dr, aile hekimliğindeki, hemşireye sordum napiim diye, kafaya göre başlama dedi, bi yandan da korkuyorum napsam sizce bebe aspirini heleki yarım zararı olacağını düşünmüyorum![]()
Neden yapmadi ki? Beta hcg ye bi baka bilirdi en azindan ordan cogu zaman anlasilir düsük olup olmadigina. Benim hcg ye bakti bugün keseyide göremedik az önce sonuclar cikti aradik dedi 1500 cikti 2000 olmadan keseyi zaten göremeyiz dedi. Carsamba tekrar gidecegim insallah bi aksilik olmazSelam kizlar. Randevum vardi bugün keseyi gorduk sukur ama bebegi goremedik2 haftta sonra gel dedi. Dusuk bos gebelik vs olabilir tahlil yapmicam dedi
neden boyle dedi ki
5+5 bugun itibariyle