2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
benım mayıs sonu hepınızı yolcu edecegım burdan kendım kalacagım

Aksam 9 da meyve ve yogurt yiyorum canim. Diyet listemde oyle yaziyor. Bu aksam ara ogunumde meyve yemeyeyim o halde, bir de oyle deneyelim bakalim

cnm sebamed al. 90 tl den 42TL ye düşmüştü hemen aldım gratisten alacaktım başka biryere uğradım orda gördüm aldım. adını unuttum valla girdiğim yerin.aklımda olsa söylerdim.netten almadım .dışardan aldım.200ml.bana yeter 2 ay. bebe yağda sürüyorum ayrıca. yumuşacık oluyor. çatlağım yok .

Asiri kanamayla hastaneye kaldirildim. Erken dogum riski var ve cok uzuluyorum. Dua edin arkadaslar...
cnm ya çok üzüldüm Allah yardımcın olsun.İnşallah atlatırsın zor zamanları.Hep yat dinlen.Ayağa kalkma bir süre.Dualarımız seninle cnm.Bebeğini sağlıklı ve vaktinde kucağına al inşallah

Merhaba kızlar nasılsınız ne var ne yok bebişler nasıl ?

Ben iyiyim sadece iki gündür mide ekşimem oluyor özellikle akşamları. Soğanlı çökelekli börek yemiştim ondan oldu sanırım. Bakalım bugün nasıl olacak. Birde omuzların sırttaki eklem yerleri ağrıyor daha nasıl tarif edilir bilemedim

Merhaba kızlar nasılsınız ne var ne yok bebişler nasıl ?
Merhaba canim, iyiyiz cok sukur bebislerde tekmeliyor iste. İki gundur kasik agrim baslasi benim, onun disinda hersey ayni. Sen nasilsin bakalim?
Canım ben normal pamuk da aldım unibaby yenidoğan ıslak mendili de
Aynen ben de baby me alt temizleme pamugu aldim ama norma kuru olanlardan bir de uni baby yenidogan islak mendil aldim.

@Pregnant07 ayyy canim senin göbiş maşalllah olmuş, sakla sakla gosterme nazar degmesin ben bile özenerek baktim benim gobuse baktim
Bide seninkine baktim anam bende gobis yok dedim galiba benim kizim kalcalarima saklanmis, bende can simidi olustu baya gobisler foraaaaaa

Bizde iyiyiz canım allaha şükür bi sıkıntı yok. Kasık ağrısı bende de arttı bu aralar aşağıya doğru bir baskı ve belimde ağrı hissediyorum.

Canim seninde mi gogsunun altindaki kaburganda poposu benim orda, mahvoluyorum :) birde arada egildikce birsey sikisiyor neresi bilemiyorum
O bendede var yaa. sağ göğsümün altında 10 gündür hiç mi yer değiştirmez bir bebek. kaburgam batıyor birbirine geçmiş gibi oluyor . Eğilince cız ediyor biraz. hem güzl hem de kötü biraz farklı yani

Bende de taze soğan yapıyor mide yanması koymuyorum salatalara artık o ağrılardan hepimiz muzdaribiz sanırım her geçen gün artıyor ağrılar artık gecede 4-5 kere kalkıyorum ki zaten 6 da uyanıp 6:30 da servise biniyorum ama son günler inşallah bırakıcam haftaya

Kızlar merhaba,
Ben bugün kızımı gördüm sonundaa
26+3 günlüğüz 916 gr olmuş kuzucum 33 cm de boyu.
Doktorumuz ''gelişimi ne geri nede ileri tam olması gerektiği gibi'' dedi.
Baş aşağı durduğunu, rahim ağzımda herhangi bir açılma olmadığını şuan için normal doğumu engelleyen bir durum olmadığını söyledi.
Bir dahaki randevumuz 27 martta ve NST ye gireceğimi bundan sonra daha sık görüşeceğimizi söyledi.

*Hemeroid sorunumu sizinle paylaşmıştım kanama yada ağrı olmadığı için yapılacak birşey olmadığını söyledi bunlardan biri olursa merhem verecekmiş.
*Geçmeyen bacak acım ve ağrılarım için magnezyumdan başka birşey veremem dedi. Ama suya atılandan içemediğim için hap şeklinde olanından verdi.
*Baygınlık geçirir gibi olduğumu da paylaşmıştım yine sizinle şekerim düştüğü yada yükseldiği için olurmuş. Bunun içinde az ama sık sık yemem gerektiğini yineledi.

emzik konusunda bende kararsızım canım baktım başa çıkamıyorum sanırım kurtarıcımız olacak ve hemen vermeyi deneyeceğiz zaten o nedenle 0-3 aya uygun emzik aldık. Bence ilk 2 ay emziksiz başa çıkabildikten sonra zaten gerek duyulmaz gibi geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…