2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bizde iyiyiz canım allaha şükür bi sıkıntı yok. Kasık ağrısı bende de arttı bu aralar aşağıya doğru bir baskı ve belimde ağrı hissediyorum.
Ben baski hissetmiyorum da, kasik agrisi ara ara oluyor iste iki gundur yeni bir durum baska agrilarim henuz cikmadi cok sukur eşimde israrla artik pilatese basla diyor, benden daha hevesli gidip bi top alamda baslayam belki agrilara da iyi gelir

Benmde çevremde 2 ikizler var. bir öyleler bir böyle. bugün iyi konuşur yarın kötü.Bugün güzel der yarın yoo ben öyle demedim der deli eder beni Birde çok gece hayatına düşkünler.evcimen ve sadık değiller.şıpsevdiler.kafalarına hiç bişeyi takmazlar.bu bazen sinir bozucu olabiliyor benm açımdan ama aramızda varsa ikizler sözüm meclisten dışarı. yetiştirilme tarzından olabilir.

aynı benımde oyle. sankı gogsumun ıcıne gelıyor dıyorum cok acı ama gercekten

Ohh mis miss. Bende sen gibiyim kuzu. Uni olmasa 20imdr evlenip bebe yapacaktm hahah. Hayaller hayatlar neredeyse 28de anne oluyorum yaa. Bende gecen ruyamda ne gordum zeynep dogmus misler gibi uyuyo hemen uyanmiyoda ay diyorum iyi bari ders calisabilirim hahah. Bilincaltimda nelrr yatiyor. Bu arada teyzesi bu kiz acayip fena. Nasil hissediyo bizi yaa. Bu zamana kadar ilk kez bu kadar guclu hissettim kuzumu. Canimi acitacak kadar degildi ama acayp güçlüydü. Uykuda olsam uyandrir. Kiyamam yaa dedm ben gibi kaslarimi zayf. Poset tasisam hamliuorum varya. Ins kizim ben gibi olmaz :)

Oy oyy masaallah prensesimee. Büyümüş bal olmuş

Valla Allah çalışanların yardımcısı olsun. Ben evde olduğum halde zorlanıyorum. Bankacıydım biraktım. Devam etseydim herhalde mafolurdum

Valla Allah çalışanların yardımcısı olsun. Ben evde olduğum halde zorlanıyorum. Bankacıydım biraktım. Devam etseydim herhalde mafolurdum

gercekten zor oluo. son gunler daha da zordur kesın. az once yogundum lavaboya zor yetıstım : )ıcımdekı bır ses dedı ver elını eve gıt calısma:) otekı ses dedı calıs calıs olsun:))))

Allah yardımcımız olsun

Oy oyy masaallah prensesimee. Büyümüş bal olmuş
yaa teyzesi ne bal hemdee..
Bide bizim kız poz vermeyi pek seviyor yüzünü gösterip durdu doktorumuz da babaya benziyor dedi gülerek eşimi görsen keyiften 4 köşee. Ben esprisine öyle dedi diyorum kıskanma diyor bana

Ayyy benim dün beşiğim kurulduuuu. Yeğenimin beşiği 1 yaşına kadar yattı onda. ya küçück geldi evin içinde çok rahat dolaştırılıyor. tekerlekli,ayrIca sallamalı tabi. ev tipi ana kucağı alacaktım kararsızdım. ama hiç gerek yok beşiği görünce vazgeçtim ben bebek arabası gibi evin içinde bir o oda bir bu oda yer değiştirebilirim beşiği rahatlıkla.Çok tatlı ya.Tülü de takılsın atarım resmini

Ben emzikli bebek hastasiym. Bu konuda titiz olmiciimm:)) bebisimi emzikli gormem lazm. bizde zamaninda aldik nede olsa hic bsycikde olmadi. Ki simdiki gibi kaliteli bile degillerdi kafam karismasin diye arastrmiyorum bile :) ama bebegimi oyle görmem lazimm. Ins alir :))

En azindan poposunun nerde oldugunu biliyoruz, arada poposuna vurup seviyorum

ayy hayırlı olsun gule gule kullan ınsallah canımm

gercekten zor oluo. son gunler daha da zordur kesın. az once yogundum lavaboya zor yetıstım : )ıcımdekı bır ses dedı ver elını eve gıt calısma:) otekı ses dedı calıs calıs olsun:))))

İki tarafında avantajı var. Bazen işimi bırakmasaydım diyorum. Bazen de sabah erken kalktığımda ( eşimi işe uğurlarken) iyiki çıkmışım diyorum :) dengesizim işte yükselen ikizler sagolsun

Ayy masaallah kuzuma benm cadi gibi degl. Bizimkide babaya benziyor :) bizim babada havalarda. :) kiskaniyor muyuzz yok canimm :))

ıkısıde aynı pamuk demı :) onu bılemedım. unı yı bılıyorum aldım ondan. baby me de mı aynı tur pamuk kı :)
Uni nin ki islak pamuk canm. Baby me benim alacagim kuru pamuk. Kare kare. Sadece su ile kullaniliyor. Benim popo cok fena hassasmis. Kesin bebegmnde oyle cins olur diye su ve panuk ile giriseyim dedim bikmazsam:) herkes memnunmus. Islak pamuguda illaki lazim olcak dye dusundum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…