2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Selam canım hoşgeldin, nasılsın?

Ben baski hissetmiyorum da, kasik agrisi ara ara oluyor iste iki gundur yeni bir durum baska agrilarim henuz cikmadi cok sukur eşimde israrla artik pilatese basla diyor, benden daha hevesli gidip bi top alamda baslayam belki agrilara da iyi gelir
Pilatesi bende düşünüyorum ama düşerim o toptan gibi geliyor bana o yüzden yürüyüş yapmaya çalışıyorum

CANIM SAOL SIMDIK ANLADIM:))))

Canım bu doktorların dedikleri de birbirini tutmuyor mudur nedir? Bana da 105 demişti üst sınıra dahiliyeci. Kadın doğumcu mu sana söyleyen? Benimde kurt düştü içime:) Bir önerisi olursa paylaşır mısın?

Dün beşiğim kuruldu.Ekte görseli bu şekilde.
Ama tülünü farklı yapacağım pembeli filan. oyuncaklar alacağım takmak için dönence olabilir.
Çok kolay taşınabiliyor.O nedenle her odada kullanabilir gündüz içerde gece-akşm yatak odasında

Eklentiler

• 262615913_tn30_0.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 64
Aynen
Pilates topunu nasıl şişiriyorlar ya hiç kullanmadım merak ediyorum. Pompayla falan mı şişiriliyor?
Pompayla sisiyodur canim, ben ufleyerek balonu zor sisiririm cunku
Bana endokrin doktoru sabah aclik icin 95 ust sinir dedi, tokluk icin ise 140 dedi. Bu hafta persembe gidicem yanina, bakalim neler diyecek. Anlatirim tabiki canim sana da

Güle güle kullan canım. Tekerlekli kullanışlı görünüyor. Inşallah memnun kalırsın. Bebişinde bol boooollll uyur.

kizlar artik devamli bir hafif mide bulantim var ve bebisin hareketleri azaldi diyebilirim.. sizde durum nedir sayan var mi icinizde tekmeleri ((
Canm ben saymıyorum ama benm ki oldukça haraketli hiç uyumuyor sanki bende bundan endişeliyim neden uyumuyorki 3 öğün hep vuruyor durmadan

kızlar merhaba.haftasonu giremedığim için ancak şimdi yazıyorum
bu günlerde benı bi panık sardı.hiçbirşeyim hazır deil gibi gelliyo.aslında biçok şeyim var ama aklımda daha yapmak istediklerimde var.örneğin lahusa pijamam önceki doğumdan yepyeni 2 tane var.ama bide bordo yada kırmızı dantelli istiyorum ama bulamıyorım.bebeğın 2 tane hastane çıkışı ile birlikte 7-8 tane pijama takımı var.ama bıde taş baskılı pijama takımı yapmak istiyorum.tabi bunlar yıkanıp utulenmedi daha.kapı süsüm önceki doğumdan var ama isim yazmak veya yazdırmak istiyorum.bunlar var ama daha valiz oluşturmadım.günler geçiyor ve ben gittikçe ağırlaşıyorum.benım gibi olan varmı.yada benmı uyuşuğum.herkezin valizi hazırmı

Maşallah annesi ona böyle benimle aynı hafta olan annelerden haberler geldikçe seviniyorum bizimki de benzer durumdadır diye :) bizim kontrolümüz 2 hafta sonra çünkü, merakla bekliyoruz NST neydi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…