- 20 Eylül 2016
- 2.399
- 3.132
- 83
- 33
- Konu Sahibi endless love
-
- #38.921
Ben 19:00 / 19:30 gibi yiyorum. akşamda yoğurt ve meyve yiyorum.akşam acıkma yada gece acıkma huyum yok Allahtan bu nedenle şanslıyım inşallah başlamaz. Topplamda 9 kilo aldım dün baktım tekrar 9 kiloyu bulmuşumKızlar bişey sorucam Akşam yemeğini kaçta yiyorsunuz ve sonra ara öğün yapıyor musunuz ben acıkıyorum çünki tekrar gerci diyet listemde gece öğünüde koymuştu diyetisyenim sanırım şekeri dengelesin diye.
Rahat ol ben daha hiçbir şey almadım... Çantam falan da hazır değil.kızlar merhaba.haftasonu giremedığim için ancak şimdi yazıyorum
bu günlerde benı bi panık sardı.hiçbirşeyim hazır deil gibi gelliyo.aslında biçok şeyim var ama aklımda daha yapmak istediklerimde var.örneğin lahusa pijamam önceki doğumdan yepyeni 2 tane var.ama bide bordo yada kırmızı dantelli istiyorum ama bulamıyorım.bebeğın 2 tane hastane çıkışı ile birlikte 7-8 tane pijama takımı var.ama bıde taş baskılı pijama takımı yapmak istiyorum.tabi bunlar yıkanıp utulenmedi daha.kapı süsüm önceki doğumdan var ama isim yazmak veya yazdırmak istiyorum.bunlar var ama daha valiz oluşturmadım.günler geçiyor ve ben gittikçe ağırlaşıyorum.benım gibi olan varmı.yada benmı uyuşuğum.herkezin valizi hazırmı
Benim çantam bile yokkızlar merhaba.haftasonu giremedığim için ancak şimdi yazıyorum
bu günlerde benı bi panık sardı.hiçbirşeyim hazır deil gibi gelliyo.aslında biçok şeyim var ama aklımda daha yapmak istediklerimde var.örneğin lahusa pijamam önceki doğumdan yepyeni 2 tane var.ama bide bordo yada kırmızı dantelli istiyorum ama bulamıyorım.bebeğın 2 tane hastane çıkışı ile birlikte 7-8 tane pijama takımı var.ama bıde taş baskılı pijama takımı yapmak istiyorum.tabi bunlar yıkanıp utulenmedi daha.kapı süsüm önceki doğumdan var ama isim yazmak veya yazdırmak istiyorum.bunlar var ama daha valiz oluşturmadım.günler geçiyor ve ben gittikçe ağırlaşıyorum.benım gibi olan varmı.yada benmı uyuşuğum.herkezin valizi hazırmı
Oysa ilk 3 ay tatlı yüzü bile görmek istemezdik değil mi. Tatlı deyince ıyy yapardım. turşuya dadanırdım. ama şimdi. tatlı olsun da ne olursa olsun durumundayımBende tam tersi hamile kalmadan once ne tatli merakik vardi ne cikolata heleki pasta agzima surmezdm simdi resmen yemegin ustune tatli yemezsem doymuyorum annem falan yeme kizim diyolar ama elimde degil vallahi.nekadar yemek yersem yiyeyim tatli olmazsa hep acim basim donuyoye tatliyi cikar hakkiyi dedikleri bumuki acep.
Aaa bi yere gittigimiz falan yok, dogursak da burdayız, gazı kusması emmesi daha onları konusacagızbenım mayıs sonu hepınızı yolcu edecegım burdan kendım kalacagım
Maşallah annesi onaböyle benimle aynı hafta olan annelerden haberler geldikçe seviniyorum bizimki de benzer durumdadır diye :) bizim kontrolümüz 2 hafta sonra çünkü, merakla bekliyoruz NST neydi canım?
Bide bazi bebek ne yapsanda emzik almiyo her türlü basa cikmak zorunda kaliyorsun allah o günler gelince peygamber sabrida verir bizlere yoksa isimiz zor. cani yandigi icin aglamasinda kiyamam öteki türlü sorun yok napalim durcaklar bi sekilde :) benim yegenim öyle arsiz degildi mesela surekli aglayip zirlamazdi ama yatmazdida sabahlara kadar baykus gibi uyaniktiemzik konusunda bende kararsızım canım baktım başa çıkamıyorum sanırım kurtarıcımız olacak ve hemen vermeyi deneyeceğiz zaten o nedenle 0-3 aya uygun emzik aldık. Bence ilk 2 ay emziksiz başa çıkabildikten sonra zaten gerek duyulmaz gibi geliyor :)
kızlar merhaba.haftasonu giremedığim için ancak şimdi yazıyorum
bız torpıllı oluyourz:) sızden tecrubelerı alırız artık :))) ayy sag salım o gunler bı g else yaaaAaa bi yere gittigimiz falan yok, dogursak da burdayız, gazı kusması emmesi daha onları konusacagız
Alyansımı çıkardım ben 2-3 hafa önce. Mazallah ellerim şişer de çıkmaz, panik atak geçiririm diye
Aminnn insallah cabuk gecsin su zamanlar fazla sknti olmadan.Allah yardımcımız olsun
Aynen bende kalçadan aldım ve doğal olarak göbekte büyüdü.değişik bir vücut stilim var50 kılo ıle hamıle kaldım. sımdı 60 kıloyum. ama sadece basen ve gobek aldı . sızınde mı oyle. baska yuzum falan aynı duruo .
Ay sorma bende 28 oldum ocakta keske esimi daha erken tanisaydim. Güya 2 sene cocuk yapmicaktik birinci yilimiz dolmadan 1 hafta önce falan hamile oldugumu ögrendim, isteyerek oldu tabiki :) sen beklede uyusun ders calis ohoo zaten ancak rüyada görülecek bisey ama bellide olmaz belki sakin bi bebek olur ben erkek olacagini duydugum günden beri diyorum bu cocuk bana cektirecek insallah tersi olsun oglum utandirsin beniOhh mis miss. Bende sen gibiyim kuzu. Uni olmasa 20imdr evlenip bebe yapacaktm hahah. Hayaller hayatlar neredeyse 28de anne oluyorum yaa. Bende gecen ruyamda ne gordum zeynep dogmus misler gibi uyuyo hemen uyanmiyoda ay diyorum iyi bari ders calisabilirim hahah. Bilincaltimda nelrr yatiyor. Bu arada teyzesi bu kiz acayip fena. Nasil hissediyo bizi yaa. Bu zamana kadar ilk kez bu kadar guclu hissettim kuzumu. Canimi acitacak kadar degildi ama acayp güçlüydü. Uykuda olsam uyandrir. Kiyamam yaa dedm ben gibi kaslarimi zayf. Poset tasisam hamliuorum varya. Ins kizim ben gibi olmaz :)
canım yakın zamana kadar rahattım.ama annem panikletmeye başladı.annem başka şehırde.şunu yapın yıkayın utuleyın... bir sürü şey diyo.panık oldum bendeRahat ol ben daha hiçbir şey almadım... Çantam falan da hazır değil.
Benim çantam bile yokBu ay alıp hazırlicam izne bi çıkım 32 de. 33de hazırlarım çantamı cnm.kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip asacağım çantamıda hazırlarım koyarım ne lazımsa.
Hayır hazır değil canım. Eksiğim de var hala. Çıkamıyorsan internetten al. Ben mağazalarda bulamıyorum internetten aldım nerdeyse herşeyimizi.
canım yakın zamana kadar rahattım.ama annem panikletmeye başladı.annem başka şehırde.şunu yapın yıkayın utuleyın... bir sürü şey diyo.panık oldum bende
canım ben bide çok ağırlaştım.muhtemelen 5 haftayıda sonraya atmaya çalışca.sonrasında rahat etmek için.o yüzden birance halletmem lazım.ayrıntı çok.
canım ya şu pijama olayında kafayı yıyecem.sen aldınmı pijamanı
Canm ben hergün her sabah taze sıkılmış nar suyu- taze sıkılmış portakal ve aynı şekilde taze sıkılmış greyfurt içiyorum ama greyfurt acı o nedenle portakalla karıştırıyorum. ama bir gün başka bir gün başka içiyorum. bahsetmişitm ya kahvaltıya kalkıyorum her sabah diye 6 :30 da .bunların zararı var mı acaba bilgin var mı yada bilgiisi olan var mı? nette baktım az çok ama sizlerin bilgisi olacağını düşündm. greyfurtu çok önermiyorlar galiba . duyan var mı ?Akşam meyve mi yiyorsun canım? Meyve çok şekerli, porsiyonlarına dikkat et bir de çok geç yeme bakalım meyve nasıl olacak. Onun yerine süt içip yat istersen ben öyle yapıyorum, 80-90 arası çıkıyor açlık.
Yakında pilates topuyla yarışmaya başlıcm zaten. Benden zayıf kalırsa patlayana kadar sişişirim pompayla. Doğum sonrası bebekle birlikte yapılan egzersizler var ya ben de onlara çok özeniyorum. Dizine yatırıp mekik çekiyorsun her kalktığında opüyorsun:)Pompayla şişiyormuş canım
cnm ben de meyveyi yiyorum hatta içiyorum. az önce yazdm hatta sabah suyunu içiyorum. öğlende bir portakal elma hangisi varsa öğle yemeğinde onu yiyorum akşamda evde yiyorum mesela bir portakal bir mandalin yada elma. saat 10-11 de çok mu acaba ya.çok mu abartıyorumÖzelde iyi bir endokrin doktoruna gittim, ölçümlerimi gösterdim bu değerler çok normal tam gebelik şekeri var diyemeyiz ama diyet yapmak zorundasın yine de dedi. Bundan sonra tövbe billah ağzıma simit tatlı pirinç koymam, meyve ve ekmeği de çok kısıtladım. Benim hatam aşırı meyve yemek olmuş. Başka da tatlı filan yemiyordum zaten ona rağmen meyve yetmiş bana. Zaten bu haftalarda plesentadan salgılanan hormon yüzünden gebelerde şeker iniş çıkışları çok oluyormuş, bu sebeple bu haftalarda yükleme yapılıyormuş. Ekmeği çok çok kısıtladım. Sabah 1 dilim öğlen 1 dilim akşam hiç yemiyorum ekmek. Bu şekilde değerlerim normal. Sizlere de buna dikkat etmenizi öneririm. Gebelik diyabeti çıkanlar doğumdan 3 ay sonra tekrar yükleme veya açlık tokluk şekerinize baktırın. Endokrin doktorum bana bu şekilde söyledi. Aklınızın köşesinde bulunsun. Mutlu haftalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?