2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben 19:00 / 19:30 gibi yiyorum. akşamda yoğurt ve meyve yiyorum.akşam acıkma yada gece acıkma huyum yok Allahtan bu nedenle şanslıyım inşallah başlamaz. Topplamda 9 kilo aldım dün baktım tekrar 9 kiloyu bulmuşum

Rahat ol ben daha hiçbir şey almadım... Çantam falan da hazır değil.

Benim çantam bile yok Bu ay alıp hazırlicam izne bi çıkım 32 de. 33de hazırlarım çantamı cnm.kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip asacağım çantamıda hazırlarım koyarım ne lazımsa.

Oysa ilk 3 ay tatlı yüzü bile görmek istemezdik değil mi. Tatlı deyince ıyy yapardım. turşuya dadanırdım. ama şimdi. tatlı olsun da ne olursa olsun durumundayım

tecrubelı anneler . bebek ıcın neler koyuyorsunuz cantaya. oyle cok kıyafet koydum kı valız doldu sıgmadı

Maşallah annesi ona böyle benimle aynı hafta olan annelerden haberler geldikçe seviniyorum bizimki de benzer durumdadır diye :) bizim kontrolümüz 2 hafta sonra çünkü, merakla bekliyoruz NST neydi canım?

ahh o merak bizde de var teyzesi :) İnşallah sizinde gelişiminiz çok güzeldir haberlerinizi bekliyoruz.
NST bebeğin hareketleri ile sancı takibi diyebilirim kısaca.
Eee son trimester' a girdik artık çoğu gitti azı kaldı

Bide bazi bebek ne yapsanda emzik almiyo her türlü basa cikmak zorunda kaliyorsun allah o günler gelince peygamber sabrida verir bizlere yoksa isimiz zor. cani yandigi icin aglamasinda kiyamam öteki türlü sorun yok napalim durcaklar bi sekilde :) benim yegenim öyle arsiz degildi mesela surekli aglayip zirlamazdi ama yatmazdida sabahlara kadar baykus gibi uyanikti

Hayır hazır değil canım. Eksiğim de var hala. Çıkamıyorsan internetten al. Ben mağazalarda bulamıyorum internetten aldım nerdeyse herşeyimizi.

Alyansımı çıkardım ben 2-3 hafa önce. Mazallah ellerim şişer de çıkmaz, panik atak geçiririm diye
İyi yapmışsın cnm evet Allah korusun birde onun stresi olmasın Ben hep kontrol ediyorum yüzüğümü .zaten eşim her akşam masaj yapıyor ellerime de yapıyor parmaklarımı çekiyor ovuşturuyor filan. herhalde o yüzden hiç şişlik yok bende. hala çok rahatlıkla çıkıyor. sanırım 9 aya kadar takabilirim. ama ben yinede 8 ayda çıkarırım kontrol etsem de ne olur ne olmaz .

Ay sorma bende 28 oldum ocakta keske esimi daha erken tanisaydim. Güya 2 sene cocuk yapmicaktik birinci yilimiz dolmadan 1 hafta önce falan hamile oldugumu ögrendim, isteyerek oldu tabiki :) sen beklede uyusun ders calis ohoo zaten ancak rüyada görülecek bisey ama bellide olmaz belki sakin bi bebek olur ben erkek olacagini duydugum günden beri diyorum bu cocuk bana cektirecek insallah tersi olsun oglum utandirsin beni iyi etmis sen yavruyu surekli sikayet ediyosun napsin skldi gecirdi bitane. Ben sabah uyanicam saga sola dönüyorum daha gözüm kapali güzel pozisyon buldum uyuyayim diyorum bi tekme geliyo anne üstüme yattin diye biraz geri dogru dönüyorumda öYle duruyo. Masallah simdiden ne akillilar parmaklarinda oynatiyorlar istedikleri oluyo :)

Rahat ol ben daha hiçbir şey almadım... Çantam falan da hazır değil.
canım yakın zamana kadar rahattım.ama annem panikletmeye başladı.annem başka şehırde.şunu yapın yıkayın utuleyın... bir sürü şey diyo.panık oldum bende

Benim çantam bile yok Bu ay alıp hazırlicam izne bi çıkım 32 de. 33de hazırlarım çantamı cnm.kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip asacağım çantamıda hazırlarım koyarım ne lazımsa.

canım ben bide çok ağırlaştım.muhtemelen 5 haftayıda sonraya atmaya çalışca.sonrasında rahat etmek için.o yüzden birance halletmem lazım.ayrıntı çok.

Hayır hazır değil canım. Eksiğim de var hala. Çıkamıyorsan internetten al. Ben mağazalarda bulamıyorum internetten aldım nerdeyse herşeyimizi.

canım ya şu pijama olayında kafayı yıyecem.sen aldınmı pijamanı

Ay canımm Allahın izniyle daha vaktimiz var yaparız.

Canm ben hergün her sabah taze sıkılmış nar suyu- taze sıkılmış portakal ve aynı şekilde taze sıkılmış greyfurt içiyorum ama greyfurt acı o nedenle portakalla karıştırıyorum. ama bir gün başka bir gün başka içiyorum. bahsetmişitm ya kahvaltıya kalkıyorum her sabah diye 6 :30 da .bunların zararı var mı acaba bilgin var mı yada bilgiisi olan var mı? nette baktım az çok ama sizlerin bilgisi olacağını düşündm. greyfurtu çok önermiyorlar galiba . duyan var mı ?

Pompayla şişiyormuş canım
Yakında pilates topuyla yarışmaya başlıcm zaten. Benden zayıf kalırsa patlayana kadar sişişirim pompayla. Doğum sonrası bebekle birlikte yapılan egzersizler var ya ben de onlara çok özeniyorum. Dizine yatırıp mekik çekiyorsun her kalktığında opüyorsun:)

cnm ben de meyveyi yiyorum hatta içiyorum. az önce yazdm hatta sabah suyunu içiyorum. öğlende bir portakal elma hangisi varsa öğle yemeğinde onu yiyorum akşamda evde yiyorum mesela bir portakal bir mandalin yada elma. saat 10-11 de çok mu acaba ya.çok mu abartıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…