2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım bnde bi kalın penye gecelik aldım spor bişey bide şık bi beyaz lohısa 3lü pijama tK. Aldım ama bi tanede şık gecelk takımı istiyorum kan filan olursa çıkmıyo çünkü bebişinde zıbın fln eksiği var bazı durumlardan çıkıp bakamadm kapı süsü fln bnde alıcam bebişin kıyafetlerini hast cantasını fln bebek deterjanı alıp 32. Hafta gbi yıkayıp yerleştiriym diyorum eşim erken diyo ama heran hersey olabilir bn korkuyorum sen ne zmn yapmayı düşünüyosun

Aynen bende gördüm intgramda beni geçmiş ben büyük derdim benimkine hahahahh maşallah HappyMommy Yetiştim sana

Tatlım bana meyve suyunu, taze sıkma olsa da önermedi. Posası olmadığı için şekeri hızlı yükseltirmiş. Senin şeker sorunun var mı? Yoksa hamilelikle ilgili bir sakıncasından bahsetmedi. Şeker çıkmadan önce senin gibi portakalla karıştırıp günde 1 bardak içiyordum. Greyfurtla ilgili diğer bildiklerim kulaktan duyma şeyler, Antibiyotik gibi bazı ilaçlarla birlikte tüketilmemesi, sürekli tüketimde şekeri yükseltip tansiyon düşürdüğü vb.

Bende sorun çıkmadı cnm.o nedenle rahat davranıyorum sanki. ama muhakkak yarın doktora soracağım kontrolümde. aklıma takıldı bikaç gündür.

Evet ya bir anda büyüdü benim göbüş ben de anlamadım, aslında normalde küçük gibiydi pek çıkmayacak herhalde dedim ama fırladı öne doğru Biraz da fotoğraftan da öyle oldu sanki yandan olunca Maşallah oğluşuma Senden de bir foto bekliyoruz

Greyfurttan şüphelendiğimden hiç yemedim gebelik boyunca. Aslında birşey olmaz gibi ama ben yemiyorum. Yoksa bayılırım Meyve full şeker. Ha tatlı yemişsin ha meyve aynı şey. O hatayı ben de yapıyordum ama hatadan döndüm çok şükür. Ye ama aşırı yeme. Her yemede 1 tane ye veya eşinle bölüş yarım yarım 2 meyveyi. Bugün endokrin doktru da dedi masum görünüyor ama meyve de full şeker dedi. Aklında olsun

Doktor bana çok fazla meyve yeme dedi dikkat etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…